Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (63)
Raspunsuri - Pagina 22
andra_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bubante Intrebare la telefon de la tati (trebuie sa-i gasesc alt nume ca am convenit sa nu ne spunem mami si tati): auzi? dupa ce se naste copilul plange nonstop? Raspunsul meu: nu cred, probabil ca in afara de foame sau kk, plange de la colici. Intrebare: Si pentru colici exista remediu sau plange oricum? Raspuns: Am auzit ca existe diverse dar nu toate au efect, deci, daca suntem ghinionisti colicosi, o sa planga. Replica de om de 35 de ani: aaaaaaa bun, ca am gasit niste supercasti cu care nu auzi nimic din afara. E, ziceti si voi, cum sa nu-l iubesti cand iti face zilele atat de frumoase? _ 2 in 1 cu bebe baietel (18+) |

ce tare 
-----------------------------
21+ cu bebe mic
alynta27 spune:
Eveline nu stiu nimic de dr. de care scrii! Bafta!
Be one cu ce medic vei naste si cum?!
Ana ti-am vazut pozele de la eco!
Lara vazut bolfoasa! Sa stapanesti cu placere noile achizitii!
Liliana 7500lei pentru o nastere naturala mi se pare enorm! Cu banii astia as rezlva mai multe treburi pe langa nastere!
Alina-Mirela
25+
si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Fistiq spune:
Buna burticutze!
Va citeam multumirile/ nemultumirile la adresa medicilor in unele privinte asa ca am zis sa spun si despre mine cite ceva.
Eu ma aflu in cealalta extrema cu analizele. In sensul ca ce am facut a fost din initiativa mea. Prima doctora la care am fost (la Sanador la o doctora pe care o lauda cineva aici...), printre altele mi-a zis ca daca vreau sa avortez trebuie sa mai astept ca e prea mica sarcina.
Nu mi-a dat nici macar acid folic,ce sa zic de analize? Pt ca ma tot plingeam ca am dureri de burta a zis "ok, pot sa va fac o ecografie daca doriti...", pur si simplu nu a arata nici macar 1 gram de interes. Mi-a zis doar ca in s.7 sa mai fac o ecografie sa vad daca ii bate inimioara si daca vreau pot sa vin tot la ea... Nu i-o fi placut moaca mea, sau nu era intr-o dispozitie buna, oricum nu am mai trecut pe acolo. Am schimbat clinica cu totul.
Asa ca am luat lista cu analizele de prim trimestru de pe net si le-am facut singura. In s7, cind am mers la control aveam rezultatele. Singura recomandare a noului medic au fost programarile din timp pt ecografiile importante (s11-13 pt DT, in s16 pt TT si in 22 pt morfo). Mi-a zis sa revin 1 data pe luna, mi-a mai dat acidul folic plus o reteta preventiva cu no-spa si niste supozitoare in caz ca am contractii, plus sfaturile obisnuite. Cam asta a fost tot.
La inceputul trim. 2 am refacut, tot din initiativa mea, unele din analize si i le-am dus; a ramas ca dupa morfofetala sa merg sa vada rezultatele si sa-mi dea sa mai fac niste analize recomandatae de ea de data asta.
E mai mult un copilot, nu suntem prietene sau apropiate; poate pt ca nu am probleme in sarcina nu sta pe capul meu. Am numarul ei pt urgente si asta e tot.
Din punctul de vedere personal, prefer sa fie asa pt ca sunt genul care amplifica destul de mult lucrurile si probabil ca m-ar stresa niste insistente din partea ei. M-as gindi ca e ceva in neregula.
----------------------------------------------
cu burticuta aproximativ bleu de 22+
Bubante spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adelena E bine ca sotul tau are simtul umorului, totusi 24+ si mami David 03.05.2005 |
Ooooo gladiolele sunt deja inmuiate. Numai gura e de el dar se pierde imediat cand e vorba de bebe. Da-mi place ca se da barbat!
Oricum multumesc ca am un om vesel langa mine si nu o acritura ca si io-s mai zuza din fire.
_
2 in 1 cu bebe baietel (18+)
alynta27 spune:
Fetelor no-spa se da pe reteta?! Cat sunt compensate?!
Alina-Mirela
25+
si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
be_one spune:
eveline, dar pana luni se mai pot schimba lucrurile la oricine, chiar daca ai confirmat. Eu nu am spus pt ca am vrut sa "rezolv" intai la Iliev.Deci, daca vrei si poti marti...
. Eu abia mine vreau sa sun sa spun ca nu merg.si nu stiu daca va fi Socolov el sau ea...ca el cica ar fi mai vorbaret, iti mai explica cate ceva
Oana
20+ si mami de Dimitrie (23.10.2004)
andra_b spune:
Fistiq m-a mirat cand ai zis ca ti-a bagat faza aia cu avortul... Mi se pare cam deplasat... ![]()
Bine ca ai facut tu analizele ca sa fii linistita ![]()
Nici doctorul meu nu imi da prea multe, si imi place asa...
Ana25 in sfarsit am vazut si eu pozele cu bebele tau, ma uitam tot aiurea ![]()
Is foarte faine, abia astept si eu maine...Sper ca va fii ok, bineinteles ca am emotii, hihi.
Doamne ajuta!
-----------------------------
21+ cu bebe mic 
be_one spune:
Alina, eu tot la dr. Pintilie, ca si prima data. Prima a fost cezariana. Acum nu stiu, ar fi posibil cred si sa nasc normal, dar totul se va decide mai aproape. Daca se face si coca mare cat Dimitrie, nu o sa mai fie posibil + ca la Iasi nu prea sunt obisnuiti cu ideea asta. Din cate am inteles, daca ai avut cezariana se merge tot asa. Si parca si eu am mai mult curaj pt cezariana
Oana
20+ si mami de Dimitrie (23.10.2004)
Klarisse spune:
Pupici pe burtici
. Am recitit din urma ca ati scris nu gluma si ..urmeaza comentariile:
Aniast, elevitul il iau dimineata dupa ce mananc..deci nu cred ca el e cauza arsurilor.
Cami bine ai venit printre noi.
Crina esti foarte frumoasa iar rochia aia negru cu galben e superba
.
Fulguta felicitari pentru printesa si Casa de piatra sa aveti, multa fericire

.
Chichiutza m-ai distrus psihologic
cu omleta si branza..asta as manca zilnic

.
Adelenafelicitari pentru semnatura, sa cresti mare
.
Eveline nu am auzit nimic de medicul asta..imi pare rau.
Sper ca nu am omis pe nimeni, va pup, sa aveti o zi minunata.

Klarisse
graviduta 20+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Klarisse spune:
http://www.realitatea.net/lista-finala-a-masurilor-de-austeritate--cine-sufera--cine-scapa_715536.html
Klarisse
graviduta 20+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png