Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (63)
Raspunsuri - Pagina 20
eveline spune:
Fetele din Iasi...iar va necajesc, dar promit sa ma revansez.
Am "gasit" o programare pentru luni la dr. Scurtu de la Euro Medi Center...stitiu ceva de el? Merita sa merg? Pls...am promis ca sun sa confirm...
21+
si mamica de
Bianca
ionela.n spune:
Eu am facut un set de analize inainte sa raman insarcinata, sa vad daca totul e ok si daca pot ramane.
Dupa ce am ramas, am repetat unele analize, pentru ca facusem si niste problemute cu ficatul de la atatia ani de anticonceptionale. Aceste analize repetate au fost cred ca pe la sapt 12, cand am facut si DT. Dupa ce a vazut dr rezultatele la DT si la restul de analize, mi-a zis ca pana la sapt 30 nu mai am de ce sa imi fac griji, ca bebe e ok si se dezv armonios.
Asa ca eu, sincer, nu vad de ce trebuie facute analize in fiecare luna, daca ele au iesit bine. Daca viitoarea mamica se simte bine, de ce sa o mai intepam. Doar de control? 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu burtica aproape roz de 20+
Ingerasul meu
crina-s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bubante Buna dimineata fete cucuiete! Sa aveti o zi buna si cu miscari de bebei. Al meu vad ca-mi da desteptarea pe la 6 dimineata. I-am pus mana lui tati pe burtica dar saracul, oricat s-a chinuit, n-a simtit nimic _ 2 in 1 cu bebe baietel (18+) |
Doamne ce am mai ras asa de dimineata

Si la mine se intampla cand pune sotul mana pe burtica sa se linisteasca fetita, chiar daca cu cateva secunde inainte facea tumbe. El imi spunea mandru ca din cauza lui se linisteste fetita si eu i-am spus ca tunci dupa ce nasc , cand va pange, am sa i-o pasez lui s-o linisteasca.

22+
crina
cu
ionela.n spune:
Kiti, ai reusit sa ajungi la dentist? Ce a reusit sa faca?
--------------------------------------------------
Sunt o
cu burtica aproape roz de 20+
Ingerasul meu
oramona spune:
Mai3 , esti prin zona? Uite e liber luni , 7 iunie la ora 12.40 la dr. Iliev. Am reusit sa-mi mut prog. pentru data de 9 iunie. As fi vrut sa pot sa te anunt inainte, dar ... cum. Oricum acum am vorbit, sper sa ai noroc 

mamica de fetita si
20+
alexuza spune:
Depinde de medic eu de ex am facut toate analizele de sarcina la inceput si din cauza problemelor , prima dr ma chema la 2 saptamani la eco unde ii dadeam ei 50 ron , medicul de acum ma tine numai in casa ,imi zice mereu sa mai asteptam sa mai creassca bebe pana la o noua eco
si eu vreau sa o vad pe fetita meaaa ,dar stie ea mai bine asa ca mai asteptam , in schimb o stresez cu tel in fiecare saptamana
poate zice hai vino 
va
Burtica de
25 +
alexuza spune:
Am uitat ca toxoplasma o repet in fecare luna
pt ca dr a zis ca este posibil ,pentru ca nu am avut pana acum , sa fac asa ca doar luna trecuta nu am facut ca nu m-am ridicat deloc din pat dar in rest in fiecare luna
Burtica de
25 +
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aniast72 Si eu parca as mai vrea unul afara de cel din burtica si de Vladi... Din 2006 si pana acum am cam fost un an insarcinata, un an pauza iar insarcinata, iar pauza... m-am obisnuit cu starea. Andreea, cu (AMR 14-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
Sa inteleg ca ai pierdut una sau mai multe sarcini?! Imi pare rau daca e asa!
Alina-Mirela
25+
si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
adelena spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui crina-s
Doamne ce am mai ras asa de dimineata ![]() ![]() Si la mine se intampla cand pune sotul mana pe burtica sa se linisteasca fetita, chiar daca cu cateva secunde inainte facea tumbe. El imi spunea mandru ca din cauza lui se linisteste fetita si eu i-am spus ca tunci dupa ce nasc , cand va pange, am sa i-o pasez lui s-o linisteasca.![]() ![]() ![]() 22+ crina cu |
La mine cu David era si mai tare...sotul dormea in alta camera pt ca, am zis noi, trebuie sa fie odihnit deoarece e toata ziua in masina si Doamne-fereste, din cauza oboselii sa nu se intample ceva...
Ei, la un moment dat, eram atat de epuizata ca nu reuseam sa-l mai linistesc pe David cand avea episoadele de colici, si saracul sot, fara sa il chem, venea, il lua pe bb la o tura de plimbari si leganari in brate prin casa si pan' la urma tot el il potolea...
Asa ca, vrea, nu vrea, ca sa poata dormi, va trebui sa faca ceva
Fetelor, nu va mai amenintati sotii ca ii bagati la schimbul 3 la bb-i...vor intra de buna voie si nesiliti de nimeni
24+ si mami David 03.05.2005
be_one spune:
buna dimineata!
si eu mai am o programare facuta pt 1 iunie, adica marti, la Avicena (dr. Socolov), iar azi merg la Iliev, asa ca, teoretic nu o sa mai am nevoie de acea programare. Acolo e tot 200 lei.
eveline, nu am auzit de dr Scurtu, imi pare rau
Oana
20+ si mami de Dimitrie (23.10.2004)