Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (63)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Lora, imi pare tare rau, cu arsurile ma lupt si eu. Nu prea as stii ce sa-ti recomand, poate ar avea efect un ceai de musetel, dar mai bine tac. Eu am vazut ca pe mine ma apuca mai tare atunci cand mananc dulciuri, dar asta e, nici de la el nu ma pot abtine, offf . O sa fac si pozici maine sau sambata si sper sa le adaug.

mamica de fetita si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Buna burtici

Fulguta, felicitari pt printesa!

Felicitati fetelor noi si celor cu vesti bune de la eco . Azi ma voi delecta si eu cu o cafea cu lapte

--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 20+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

oramona, sa porti sanatoasa rochi! Pozeee!!!
ghiocela, si tu sa porti sanatoasa bluza, astept poze!
Eu am niste arsuri de dimineata de nu mai pooot...mi-am facut acum o ciocolata calda sa beau ceva firbinte, poate-mi trece..altceva nu aveam ce bea pe la serviciu.

eveline, nu ai poze cu pisoiasii?

Lora, mami de Iustina si 26+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Le-am facut o gramada de poze...is asa scumpi cu botic roz si fara ochi...cand ajung acasa o sa le pun in album, promit.

21+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

De toxo:"Infectia primara a mamei imediat inaintea conceptiei sau in primele 10 saptamani de sarcina are o rata de transmitere verticala de 2%, dar peste 80% dintre fetusii infectati vor dezvolta o boala severa cu microftalmie, corioretinita, hidrocefalie si calcificari intracraniene. Intre saptamanile 24 si 30 prevalenta infectiei severe scade de la 80 la 20%, iar dupa saptamana 30 se reduce la 6%, desi peste 80% dintre gravidele care prezinta infectie primara in aceasta perioada vor transmite infectia fatului."
Deci din cate gravide fac toxo, doar 2% transmit fatului in prim trimestru, din 2%, 80% prezinta efecte grave...
Cate gravide or fi infectate?

Glicemia nu creste de la simplu la dublu peste noapte. Ca eu am spre 80 abia... variatii lunare de 3 puncte; pare ceva atat de investigat? Abia peste 100 se urmareste cu regim intai, abia apoi se vede daca trebuie tratament. Riscul e in sapt 24-28, eu fac teste din sapt 6.

Dupa cum i-am spus doctoritei, majoritatea oamenilor se simt in siguranta ca fac analize peste analize si nu cunosc ce fac si pentru ce...
Sanse reale de toxo nu vad sa am, nu gradinaresc, ma spal pe maini, nu beau din doze in oras, le spal acasa, sunt un om cu o igiena buna.
Cat priveste glicemia, am un regim de viata corect sau destul de aproape de el; nu beau sucuri din comert (poate 1 pe luna), am un regim de mancare echilibrat de-a lungul zilei... pai nu tii cont de fiecare pacient in parte? Ca prietena mea care a fost la acelasi medic a faut aceleasi analize. Ea manca o data pe zi sau la 2 zile.
2-5% din femeile insarcinate fac diabet gestational; majoritatea tin numai un regim, fara sa se recurga la insulina, recomandari de cezariana etc.
Or mie asta nu imi pare profesionalism, sa dai tuturor aceeasi reteta, pentru ca atunci inseamna clar ca e prea mult pentru unii, ca e supraprevazatoare.

Ma rog, cred ca difera modul nostru de gandire, pragul de tolerabilitate etc.
Mai ciudat e ca e o moda in Bucuresti si toti medicii dau toate analizele la care se gandesc pacientilor. Daca sa fii insarcinata nu inseamna sa fii bolnava, de ce naiba atatea investigatii? Ca si aici, pe forum, traim intre 2 eco, intre analize de sange etc. In loc sa uitam de partea asta, dar au intrat in noi ca o rutina normala a sarcinii.
Pacat, cumva.
Atata tot, eram numai curioasa daca mai sunt gravide asa de "analizate" si cum vedeti voi asta. Multam de feedback.

Office, la Eva. Ajung aproape la aceiasi bani cred, cu tot cu deplasari, cazari cateva weekenduri, mancare, cu tot cu reducerea lor de la Euroclinic; acolo m-au tratat frumos, nu ca pe prosti.
In plus, mi-a placut mult medicul cu care am vorbit la prima intalnire; iti mai pot da detalii (daca vrei sa ma intrebi) dupa 1 iunie cand merg acolo din nou. Ne vom vedea o data pe luna, nu de 2 ori si anamneza e mai importanta ca in Bucuresti, unde analizele predomina.
Cred ca e mai aproape de stilul meu.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

buna seara, doamnelor!

Sunt fericita!!!
O SA AVEM O FETITA!!!
Asta da veste.

Nu intru prea des pt ca sambata gata, renunt la burlacie. Sper sa fie totul ok si sa nu lesin in biserica de cald. O sa pun cateva poze in album saptamana viitoare. Va pup si sa aveti grija de voi si de bebelusii vostrii.

uta28 este 19+

http://zaleboutique.wordpress.com

Hi hi hi, ce vesti bune!! Bravo, sa-ti traiasca fetitza, sa fie sanatoasa, fericita si desteapta si tie distractie placuta la nunta :)

Sa nu te emotioneazi prea tare si sa bei multa apa

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 23 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Buna dimineata burtici si multumesc pentru lapticul cu cereale , altceva nu suport nici sa miros
In zilele astea calduroase tot ce as vrea sa fac toata ziuuliicaa ar fi ,

Burtica de 25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Vad ca ma mai intrebase cineva unde anume in Bv, la Eva, speram in apa, speram daca nu e in apa la vreun fel de anestezie... vedem, inca nu am discutat despre astea, la prima consultatie ne-am cercetat reciproc eu si medicul.
E bine ca suntem amandoi glumeti, ca e barbat (am avut mereu ginecologi barbati pana acum, la doamna doctor din Bucuresti), ca vorbeste mult, ca asculta, ca vedem similar miile de analize pe care am convenit sa le numim "moda din Bucuresti".
Ce e deranjant pana acum e programul lor: doar 2 ore vizite pe zi, doar tatal (rau pentru mine, bine pentru tata).
Daca mai gasesc ceva pro si contra si va intereseaza, va spun pe parcurs.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Buna dimineata!

Fulguta felicitari pentru fetita!

Eu sunt putin racita!

Sa aveti o zi frumoasa!

-----------------------------

21+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Liliana, si eu am aceeasi problema cu doctorii care te trateaza "la gramada". Nici eu nu suport sa fiu tratata la fel cu toata lumea si aici ma refer la faptul ca fiecare femeie este altfel, este la prima sau la a doua sarcina, are un istoric cu/fara probleme... de ce o caruta de analize daca nu ai avut si nu ai nici o problema?! cred ca pentru a dormi dr linistit, fara a se gandi la stresul si cheltuiala noastra.

Inteleg sa facem analizele uzuale, ecografiile obligatorii, dar sa mergem lunar sau bilunar doar asa pentru a ne spune dr ca suntem ok, dar mai fa cutare si cutare analiza si neaparat sa vii cu rezultatul la mine!!! Si atunci alti bani si alta distractie.

Eu sunt destul de incantata de dr meu, dar inainte de morfofetala mi-a spus sa merg neaparat la dansul...ok, am fost, 70 de lei consultatia..."va astept dupa morfofetala de la Bucuresti pe la mine sa vad si eu rezultatele!"...adica dupa 350 lei eco morfo, inca 70 lei asa ca sa mai vedem ce mai facem in decurs de 2 zile....bineinteles ca nu m-am dus

24+ si mami David 03.05.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Innebunesc. Tocmai mi-a crapat o masea, pe din doua
Era plombata de mult, si la masa, poc! Dau cu limba, nu simt nimic. M-am gandit ca mi s-a parut, dar cand am ajuns la baie, am vazut o crapaturica mica mica si m-am gandit sa bag unghia in ea si s-a desprins un perete intreg
Maine la 10, la dentist
Nu stiu ce poate sa ii faca, poate sa o imbrace...

Kiti, 20+ si mami de Vlad 15.05.2006

Din nefericire se intampla! Am patit-o si eu in sarcina!

Alina-Mirela 24+ si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput