Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (63)
Raspunsuri - Pagina 18
oramona spune:
Ei Chichi, eu vroiam sa te scutesc de gatit pe caldura asta, dar vad ca amandoua trebaluiam prin bucatarie. Nu-i nimic, au fetele de unde alege si pe tine dau vina pt. kg in plus ![]()
![]()

mamica de fetita si
20+
Bubante spune:
Buna dimineata fete cucuiete!
Sa aveti o zi buna si cu miscari de bebei. Al meu vad ca-mi da desteptarea pe la 6 dimineata. I-am pus mana lui tati pe burtica dar saracul, oricat s-a chinuit, n-a simtit nimic
. Replica mea de la 6 dimineata? ”nu simti pentru ca esti nesimtit” (suntem glumeti la orice ora).
_
2 in 1 cu bebe baietel (18+)
adelena spune:
Buna dimineata!
Multumim fetelor ce s-au trezit mai devreme pentru bunatatile pregatite. Eu, spre fericirea mea, nu am o pofta de mancare exagerata, insa de la caldura asta vad ca incep sa ma umflu vazand cu ochii.
Ce ne facem, fetelor, prin iulie-august cu caldurile ce se anunta?
Apropos, la cate saptamani de sarcina intrati in concediu prenatal?
O zi excelenta va doresc tuturor!
24+ si mami David 03.05.2005
ghiocela13 spune:
Hello Ladies!
Sper ca v-ati desteptat pana la ora asta! Eu deja sunt in priza. Fresh! Fac licitatii!! Hai, trezirea!
Mi-a dat mama ieri o bluza de gravi frumoasa rau de mor! O port azi, sunt tare incantata de ea!
Fetele, vroiam sa va aduc aminte ca tb sa aveti grija de burticele. Mare grija! Va racomand crema de migdale pt corp de la Florame. Este extraordinar de buna pt piele si este bio, nu are niciun paraben si niciun phenoxyethanol. Pt fetele care stau in Bucuresti, puteti merge intr-o scurta vizita la Cora Lujerului in galeria de magazine la Natura Paris.
Mare grija la ce mancati si tonusul sus! ca a venit vara!!!
O zi minunata va doresc la toate!!!

Ghiocela
20+ 
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fulguta28 buna seara, doamnelor! Sunt fericita!!! O SA AVEM O FETITA!!! Asta da veste. Nu intru prea des pt ca sambata gata, renunt la burlacie. Sper sa fie totul ok si sa nu lesin in biserica de cald. O sa pun cateva poze in album saptamana viitoare. Va pup si sa aveti grija de voi si de bebelusii vostrii. uta28 este 19+http://zaleboutique.wordpress.com |
Bravooo, felicitari de doua ori, miresico si mamico de fetita! Sa va traiasca domnisoara si voua, casa de piatra si sa fiti fericiti!

Lora, mami de Iustina si

26+Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
eveline spune:
Fulguta felicitaaarrriii! Sa fie intr-un ceas bun, sa va creasca mare si sanatoasa fetita! Si Casa de Piatra!
21+
si mamica de
Bianca
oramona spune:
Adelena, felicitari , sa cresteti mari si frumosi.
Eu oficial pe 19 iulie imi inchei activitatea, bine de pe 19 pe 28 Co si apoi prenatal. Nu mai am rabdare, mai ales ca au venit si caldurile astea.
Nu m-am laudat, ieri mi-am achizitionat si eu o rochita frumoasa, nu-i neaparat de gravidute , dar o sa-mi vina si la 9 luni, sper
.Offf, e cald de dimineata, ce o sa ne facem de acuma? ca eu nici asta iarna nu suportam caldura.
Va pup 

mamica de fetita si
20+
LoraG76 spune:
oramona, sa porti sanatoasa rochi! Pozeee!!!
ghiocela, si tu sa porti sanatoasa bluza, astept poze!
Eu am niste arsuri de dimineata de nu mai pooot...mi-am facut acum o ciocolata calda sa beau ceva firbinte, poate-mi trece..altceva nu aveam ce bea pe la serviciu.
eveline, nu ai poze cu pisoiasii?
Lora, mami de Iustina si 
26+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana_25 spune:
Buna dimineata burtici!Fetelor harnicute care au pregatit deja micul dejun si ne-au poftit la masa,multumim frumos! Iar fetelor care merg la "scarbici" spor la treaba!Sa aveti o zi placuta toate!!

Ana
20+

uta28 este