Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (63)
Raspunsuri - Pagina 17
maitreyi spune:
www.curteaveche.ro/Bebelusul_meu_e_cel_mai_fericit_Cum_sa_va_linistiti_nou_nascutul_care_plange_si_sa_l_faceti_sa_doarma_mai_mult-3-594" target="_blank"> AICI O CARTE PE CARE O RECOMAND CU CALDURA
-----
Mami de
roza +
22 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
ana_25 spune:
Buna seara fetele!Maaama da scrieti nu gluma!oramona multumim de urari! fulguta felicitari pt fetita si casa de piatra!!
camicreata bine ai venit printre burtici!!
Azi am fost la peste si nu am prins nimic
,dar ne-a dat un nene si noua un peste de 1kg.
.Ma duc in pat ca sunt ff obosita.Va
,noapte buna si vise placute!
Ana
20+
georgescu oana spune:
Crina poate ne lamureste Nike daca exista pericolul asta, din cate tin minte ea a fost prima care ne-a spus si de reducerea cu 15%
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 20s +
Martie-Aprilie
puiutza spune:
Da poate ne confirma Nike ca ramane doar reducerea cu 15% din indemnizatia calculata pana acuma.
Chiar Nike nu a dat azi nici un semn de viata...Sper ca e bine!
Si nici pe Zozela nu am vazut-o azi nu?
Liliana unde vrei sa nasti in Brasov? La EVA?
Dana
25+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
puiutza spune:
Au inceput arsurile...ma duc sa beau laptic si va urez noapte buna la toate burticile!
Pe maine dimineata! Nu de alta dar dimineata va trage puiutzul meu de mine si nu invers ca sa nu intarziem la gradi.

Dana
25+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
aniast72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camicreata Buna tuturor.Suntem am si io un pitic de octombrie .Daca cineva este disus sa ne treaca in lista![]() ![]() ![]() .Baietelul se numeste Burgalassi Sebastian,nascut in 18 oct 2008,2800kg,52cm.Nu stiu ce mai trebuie,oricum intru sa vad ce mai trebuie daca imi spune cineva ![]() ![]() ![]() .Va multumim http://picasaweb.google.it/camicreata24 |
Draguta, tu esti insarcinata? Ideea e ca aici scriu fetele care au "piticii de octombrie" inca in burtici....pe cand vad ca tu scrii despre el ca s-a nascut in 2008. Uite, aici scriu fetele care au copilasi nascuti in oct 2008
Si pot sa-mi mai dau cu parerea despre ceva? Netul, chiar daca e o lume virtuala, e plin de pericole asa ca nu cred ca e tocmai indicat sa scrii si numele de familie al baietelului tau.
Daca ma insel, primeste mii de scuze.

Andreea,
cu
(AMR 14-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
aniast72 spune:
| citat din mesajul lui camicreata Poate UM-este ultima menstruatie. |
In cazul in care am avut dreptate si ai nimerit gresit, scuza fetele de indiscretie.
Andreea,
cu
(AMR 14-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
office spune:
| citat din mesajul lui fulguta28 buna seara, doamnelor! Sunt fericita!!! O SA AVEM O FETITA!!! Asta da veste. Nu intru prea des pt ca sambata gata, renunt la burlacie. Sper sa fie totul ok si sa nu lesin in biserica de cald. O sa pun cateva poze in album saptamana viitoare. Va pup si sa aveti grija de voi si de bebelusii vostrii. uta28 este 19+http://zaleboutique.wordpress.com |
Felicitari pentru fetita!

Tina,
cu
(26+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
chichiutza spune:
Neatsa dragutelor! Hai a ne trezim si azi ca nu putem dormi chiar asa toata ziua!
Cafeluta e gata, avem si ceva lapte degresat, ceai numai de fructe de padure. De papat avem omletica, branza poaspata, castraveti si rosii! Mai detinem si cereale cu lapte daca incanta pe cineva! Pofta bunaa!![]()
Eu nu ma mai inteleg! Pana acum vroiam cal si soare, acum ma enerveaza!! Mi-e cald, ma umflu, nu-mi place! Nimic nu ma multumeste! 
![]()
Va pup si va urez o zi grozava si daca aveti intalniri sa veniti tare fericite! 

Cristina
21+
oramona spune:
Buna dimineata , burticutze dragi.Poftiti va rog la cafeluta, ceiut si laptic.Daca tot a venit caldura avem si lapte rece de la frigider sa ne racoreasca. Mai avem strudel cu mere si branzoaice. Bine pentru ca mai toate am manca intr-una si suntem cu greu satule mai avem si rosioare cu branzica, niste oua umplute si putina carnitza, la alegere, un salamior, putin muschi sau pastrama de pui.
O zi buna va doresc la toate si 

mamica de fetita si
20+

uta28 este