Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (63)
Raspunsuri - Pagina 14
LoraG76 spune:
Am uitat sa ma laud ca m-am innoit: mi-am luat o pereche de pantaloni negri, f. subtiri si elastici, cu burta elastica, special pt. gravide, drepti, sunt super...si o sa-mi caut si-o bluza eleganta si asa merg la cumatrie duminica, pt. ca nu-i de fitze, e doar o masa la restaurant, in familie, asa...deci zic eu ca merge, nu?
Gasisem o rochie, dar aratam ca balena in ea....sau ca Titanicul, imaginati-vaaaaa...daca nu gaseam pantalonii astia ma apuca depresia! 
Lora, mami de Iustina si 
26+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LilianaR spune:
Si eu iau fier si cum spuneam, sunt departe de constipata! Ba chiar prea destupata.
Iau si magneziu... o gramada de prostii!
Cat despre analize, se pare ca sunt singura care fac lunar sumar de urina, toxo si hemo aia! Lunar!
Mi s-a facut lene sa ma tot duc. Noroc ca imi trimit rezultatele prin mail, ca as innebuni.
Eu azi m-am cantarit si vad ca am sub 4 kile luate... deci am inceput sa scad? Aveam si 5 in plus, acum am doar 4? Ciudat.
Cica dupa saptamana 30 o sa ma vad cu madam doctor de 2 ori pe luna; ce naiba sa facem, sa povestim filme de groaza?? Pe banii mei, desigur...
Nu credeam ca e ieftin sa nasti, dar nici asa.
Voi tot asa sunteti chemate, 2 ori pe luna spre 30 de sapt?
Ma intreb ce-om vorbi atunci...
23+ 
office spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camicreata Buna tuturor.Suntem am si io un pitic de octombrie .Daca cineva este disus sa ne treaca in lista![]() ![]() ![]() .Baietelul se numeste Burgalassi Sebastian,nascut in 18 oct 2008,2800kg,52cm.Nu stiu ce mai trebuie,oricum intru sa vad ce mai trebuie daca imi spune cineva ![]() ![]() ![]() .Va multumim http://picasaweb.google.it/camicreata24 |
bine ai venit!

Tina,
cu
(26+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
chichiutza spune:
Oramona am inteles! Dar tot mi se pare ca iei cam multicel fier! O stii dr ala ce-o sti! Eu nu iau de niciunele, nici nu pot sa zic ca mananc foarte sanatos, deci ma gandesc ca ori elevit ori fier va trebui sa iau! 

Lora sa ai grija cu cantitatea de calciu, daca simti ca te doare burta sa-l opresti, mai da contractii! Si eu am constatat ca rochiile ma fac grasa si pantalonii cat de cat mai normala!
Cristina
21+
maitreyi spune:
liliana dupa 30 de saptamani TOATE vom merge bilunar iar din 36 saptamanal
control pe "calul balan", asta o sa facem
si eu fac lunar analize si asa e normal.
laura calciu duce la contractii.
-----
Mami de
roza +
22 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
LoraG76 spune:
Liliana, de ce trebuie sa-ti faci lunar analizele?
Inca nu mi-a zis dr. de cate ori ma va chema dupa 30 de sapt., probabil ca data viitoare imi va spune, la sf. lui iunie adica.
Lora, mami de Iustina si 
26+
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
LoraG76 spune:
Citisem si eu de calciu, ca duce la contractii, dar daca asa mi-a zis, na...am incredere in ea. O pastila/zi a zis sa iau.
Lora, mami de Iustina si 
26+
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camicreata Imi spui ce inseamna DMP si UM .Poate UM-este ultima menstruatie. Sunt nascuta in 24 martie 1986. http://picasaweb.google.it/camicreata24 |
DPN este data probabila a nasterii bebeului din burtica
UM este ultima menstruatie

Kiti,
20+ si mami de Vlad 15.05.2006
crina-s spune:
LORA felicitari pentru achizitie! Sa-i porti cu placere.
Dragelor eu iau o pastila de Elevit/zi dimineata caci sunt vitamine si daca le iau seara nu mai pot dormi. Si asa cam am probleme cu somnul, adorm de cele mai multe ori dupa ora 2 noaptea.
Am pus si eu trei poze in album ca sa ma recunosteti pe strada
. Cand am sa-mi fac poze cu burtica am sa mai completez. Am zis sa nu va arat pozele de la nunta caci acum 5 ani eram tanara si frumoasa.

22+
crina
cu
alexuza spune:
Lora ai o scumpete de pui 

, sa fie sanatoasa
Burticute si eu stiu de elevit tot 1/zi si mie mi-a recomandat dr sa il iau dimineata si nu seara pentru ca ma agita si nu o sa pot dormi. Nu am crezut ca ma poate face sa ma uit pe pereti pana intr-o zi cand am uitat sa il iau si mi-am adus aminte seara si ce sa va zic NU AM DORMIT TOATA NOAPTEA . Si asa m-am lecuit![]()
Burtica de
25 +

.Daca cineva este disus sa ne treaca in lista