Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (63)
Raspunsuri - Pagina 15
crina-s spune:
A mi-am adus aminte ca am o poza de acum o luna cu burtica atunci cand am fost la botezul finutului nostru. O pun acum in album.

22+
crina
cu
mihaelka77 spune:
Eu iau Elevit 1/zi; de obicei dupa masa de pranz. Am avut carcei la picioare inainte sa le iau iar acum e totul ok. Fiind vitamine stiu ca nu prea e indicat sa le luam seara ca ne dau energie...
Am tensiunea mica 9/6 si ma enerveaza ca in urechea dreapta simt un sunet foarte des(ca si cum mi-ar bate inima).
. Cred ca ma "rablagesc".
fetele
mihaelka77 spune:
CRINA -S imi place la nebunie rochia ta galbena cu negru... e una din combinatiile mele preferate. Si eu vreau....
24+
LilianaR spune:
NU stiu nici eu de ce le fac lunar, ca daca atatia ani nu am facut toxo, slabe sanse sa o fac acum...
La fel cu glicemia si restul prostiilor. Daca te simti bine, ia si fa porcarii de teste ca nu care cumva sa fie ceva. CE? Drobul de sare?
Din sapt 36, ok, nasti din clipa-n clipa, atunci nu mai ai rabdare etc.
Dar sa fac sumar urina lunar nu vad la ce ajuta.
Luna viitoate, pana in jumatatea ei, bat 1000 de euro pe medici, analize, eco. Fara cele din Bv, unde le fac pentru ca vreau eu sa nasc acolo.
Office, sa vezi ce-mi spuse aia de la euroclinic... ca e 7500 naturala maxim, ca saitul nu e actualizat! Aia ma crede proasta!
Sincer, daca primeam raspunsul ei in termen util sa ma duc la ei, ma duceam poate, ca diferenta e mica fata de Bv. Dar asa, sa ma ierte madam, ca sa ma ia de inghititoare de galuste, nu, mama.
Cum naiba sa fie 7500 de lei maxim? Si daca am complicatii si stau o saptamana in spital, nu trece de 7500??
Imi poti scrie pe privat cine ti-a raspuns de la ei?
23+ 
maitreyi spune:
liliana sunt modificari care apar in sarcina si nu e vb de drobul de sare. glicemia e normal sa fie dozata lunar pt ca diabetul gestational nu te anunta din timp ca apare. infectia urinara poate trece neobservata in sarcina pt ca nu se manifesta ca o cistita pe care o simti evident. toxo se analizeaza lunar daca nu ai facut tocmai pt ca daca o faci acum sa poata interveni in timp util. nu prea vad unde ti se fac analize inutile 
-----
Mami de
roza +
22 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Kamy13 spune:
Buna seara!
Mihaelka77 Mihaela, ma intrebai ieri la ce medic o sa merg in Alba Iulia. O sa merg vineri la dr.Frum sa-mi fac o eco 4D. Profit ca voi fi in Romania pentru o saptamana, e numai 200 RON, dar sper sa aiba un aparat performant.
Si eu am tensiunea mica 80-90/50. Am trecut iarasi pe cafea, dar nu zilnic, desi ma lasasem cand am ramas insarcinata.
P.S. Azi am schimbat si eu semnatura
. Verbal, cand sunt intrebata in cate luni sunt insarcinata, raspund ca mai am 3 luni si un pic, nu in cate sunt, mi se pare un raspuns mai optimist.
Graviduta
25+ AMR 15+
TENERIFE
Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e "
georgescu oana spune:
Buna seara fetelor
mai scriu si eu ca alyfel nu o sa ma mai cunoasteti
am facut si eu din nou analize si a iesit hemogoblina 11 asa ca mi s-a recomandat maltofer .... Doar ca nu mai stiu cate pastile sa iau ...neuronu asta insarcinat
in rest am o prima morfofetala pe 8 iunie si de abia astept sa imi vad strengarul care spre multumirea mea are program ziua si ma lasa sa dorm noaptea
apropos de asta ma trezesc cu exactitatea unui ceas la 5 dimineata ma duc la baie si sunt brici treaza de zici ca nu am dormit toata noaptea ..evident ca ma culc iarasi ..cu greu si la 7 de abia trag de mine , mi-e un somn de mor , ochii cat cepele, voi patiti asa?
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 18s +
Martie-Aprilie
crina-s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaelka77 CRINA -S imi place la nebunie rochia ta galbena cu negru... e una din combinatiile mele preferate. Si eu vreau.... 24+ |
Multumesc pentru aprecieri. A fost cam singura care m-a incaput la momentul respectiv. Acum oricum nu ma mai cuprinde nici aia.

22+
crina
cu
office spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LilianaR NU stiu nici eu de ce le fac lunar, ca daca atatia ani nu am facut toxo, slabe sanse sa o fac acum... La fel cu glicemia si restul prostiilor. Daca te simti bine, ia si fa porcarii de teste ca nu care cumva sa fie ceva. CE? Drobul de sare? Din sapt 36, ok, nasti din clipa-n clipa, atunci nu mai ai rabdare etc. Dar sa fac sumar urina lunar nu vad la ce ajuta. Luna viitoate, pana in jumatatea ei, bat 1000 de euro pe medici, analize, eco. Fara cele din Bv, unde le fac pentru ca vreau eu sa nasc acolo. Office, sa vezi ce-mi spuse aia de la euroclinic... ca e 7500 naturala maxim, ca saitul nu e actualizat! Aia ma crede proasta! Sincer, daca primeam raspunsul ei in termen util sa ma duc la ei, ma duceam poate, ca diferenta e mica fata de Bv. Dar asa, sa ma ierte madam, ca sa ma ia de inghititoare de galuste, nu, mama. Cum naiba sa fie 7500 de lei maxim? Si daca am complicatii si stau o saptamana in spital, nu trece de 7500?? Imi poti scrie pe privat cine ti-a raspuns de la ei? 23+ ![]() |
liliana caut emailul si iti raspund.eu am fost saptamana trecuta insa la ei si mi-au zis ca cezariana e 9.500 ron, nasterea naturala 6.500 ron si mi-au zis ca e totul pe site...acum nu stiu ce sa mai cred...la bv unde nasti?poate schimb si eu locatia

Tina,
cu
(26+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
georgescu oana spune:
Gata fetelor am schimbat si noi semnatura, am ajuns la jumatatea calatoriei
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 20s +
Martie-Aprilie