Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (63)
Raspunsuri - Pagina 13
maitreyi spune:
eu n-am probleme de la fier. totul e brici
iau feretab
-----
Mami de
roza +
22 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
camicreata spune:
Buna tuturor.Suntem am si io un pitic de octombrie
,si m-am gandit sa scriem si noi aici.Am mai scris dar de mult tare.Acum ca Sebastian a crescut poate ma va lasa sa tin pasul cu voi
.Daca cineva este disus sa ne treaca in lista

.
Baietelul se numeste Sebastian,nascut in 18 oct 2008,2800kg,52cm.Nu stiu ce mai trebuie,oricum intru sa vad ce mai trebuie daca imi spune cineva

.
Va multumim
http://picasaweb.google.it/camicreata24
oramona spune:
Chichiutza, eu iau 3 pastile de fier (ferro-folgamma) si nu am probleme cu, constipatia.Si iau de la 12 s.
Mai3 ,dc nu pot sa ajung te anunt.Prog. e pe 7 iunie la ora 12.40.Vad dupa 31, ca dc e greva nu vor mai face serbarea.

mamica de fetita si
20+
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camicreata Buna tuturor.Suntem am si io un pitic de octombrie .Daca cineva este disus sa ne treaca in lista![]() ![]() ![]() .Baietelul se numeste Burgalassi Sebastian,nascut in 18 oct 2008,2800kg,52cm.Nu stiu ce mai trebuie,oricum intru sa vad ce mai trebuie daca imi spune cineva ![]() ![]() ![]() .Va multumim http://picasaweb.google.it/camicreata24 |
Cami, tb sa ne spui cand ai DPN-ul, cand ai avut UM si, daca vrei, data ta de nastere. Bine ai venit!
Kiti,
20+ si mami de Vlad 15.05.2006
camicreata spune:
Imi spui ce inseamna DMP si UM
.
Poate UM-este ultima menstruatie.
Sunt nascuta in 24 martie 1986.
http://picasaweb.google.it/camicreata24
e_cami spune:
Fistiq,
Eu merg la prof Pelinescu. El mi-a facut si amniocenteza si morfofetala de trim II. Mie mi s-a parut foarte comunicativ, deschis, a facut chiar si glume. Nu mi-a lasat impresia unui om "rece", nepasator, distant.Din contra, a sunat o persoana sa ma duca sa vizitez maternitatea, la morfofetala mi-a explicat tot desi se grabea ca avea o nastere. Inca de la prima intalnire mi-a dat cartea de vizita si mi-a spus ca pot sa-l sun oricand daca am probleme.
Parerea mea e sa mergi cu incredere la el.
Bafta, astept sa-mi spui cum a fost
chichiutza spune:
Cami bine ai venit in odiseeea noastra!
Deci vad ca nu va plangeti asa de la fier! Astea-s vesti bune!
Fetelor am intrat in transa! As manca tot frigiderul de vreo jumatate de ora! Am incercat sa ma abtin, beau apa si iar apa tot degeaba. S-a umflat stomacul si eu tot vreau diverse!
![]()
Cristina
21+
oramona spune:
Asa mi-a zis dr. si scrie si pe prospect. E fier si B12 si acid folic. La 12 s cand m-am dus imi curgea sange din nas si ma durea capul. M-a suspectat de anemie.Acum recunosc ca la 18 s mi-a zis sa trec pe Elevit, dar eu am mai amanat o luna si iau in continuare fier.Dar numai pana la sf sapt ca apoi gata, trec pe vitamine, ma fac fata cuminte.
Chichi 

mamica de fetita si
20+
LoraG76 spune:
Nici nu mai pot respira...am mancat o farfurie cu ciorba si una cu supa...
Taaare bune!
Eu iau maltofer, la recomandarea medicului de familie. Nu mi-a iesit carenta de fier, rezultatele la analize sunt ok, dar ea a zis ca sa iau si da, constipa..ce enervant e!!! Pana ieri, cand m-a intrebat dr. ginecolog daca iau ceva - i-am zis de Maltofer si mi-a zis - pai am zis eu sa iei? Zic: nu, dr. de familie. Zice - daca vrei, il termini pe asta pe care-l ai, dar nu mai lua. Nici elevit, ca nu e cazul (i-am explicat ca mananc multe fructe si legume). Dar sa iau calciu cu D2, pentru ca am nevoie de depozite - la nastere calciul se pierde cel mai mult - si adevarul e ca atunci cand am nascut-o pe Iustina vedeam negru in fata ochilor pana mi-a bagat calciu intravenos si mi-am revenit ca prin minune. Deci eu ii dau dreptate, asa ca de maine - ca azi am uitat sa-mi cumpar - iau calciu.
Lora, mami de Iustina si 
26+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)