Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (63)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

eu n-am probleme de la fier. totul e brici iau feretab

-----

Mami de roza + 22 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Buna tuturor.Suntem am si io un pitic de octombrie,si m-am gandit sa scriem si noi aici.Am mai scris dar de mult tare.Acum ca Sebastian a crescut poate ma va lasa sa tin pasul cu voi.Daca cineva este disus sa ne treaca in lista.
Baietelul se numeste Sebastian,nascut in 18 oct 2008,2800kg,52cm.Nu stiu ce mai trebuie,oricum intru sa vad ce mai trebuie daca imi spune cineva.
Va multumim

http://picasaweb.google.it/camicreata24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Chichiutza, eu iau 3 pastile de fier (ferro-folgamma) si nu am probleme cu, constipatia.Si iau de la 12 s.
Mai3 ,dc nu pot sa ajung te anunt.Prog. e pe 7 iunie la ora 12.40.Vad dupa 31, ca dc e greva nu vor mai face serbarea.

mamica de fetita si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camicreata

Buna tuturor.Suntem am si io un pitic de octombrie,si m-am gandit sa scriem si noi aici.Am mai scris dar de mult tare.Acum ca Sebastian a crescut poate ma va lasa sa tin pasul cu voi.Daca cineva este disus sa ne treaca in lista.
Baietelul se numeste Burgalassi Sebastian,nascut in 18 oct 2008,2800kg,52cm.Nu stiu ce mai trebuie,oricum intru sa vad ce mai trebuie daca imi spune cineva.
Va multumim

Cami, tb sa ne spui cand ai DPN-ul, cand ai avut UM si, daca vrei, data ta de nastere. Bine ai venit!

Kiti, 20+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Imi spui ce inseamna DMP si UM.
Poate UM-este ultima menstruatie.
Sunt nascuta in 24 martie 1986.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns e_cami spune:

Fistiq,
Eu merg la prof Pelinescu. El mi-a facut si amniocenteza si morfofetala de trim II. Mie mi s-a parut foarte comunicativ, deschis, a facut chiar si glume. Nu mi-a lasat impresia unui om "rece", nepasator, distant.Din contra, a sunat o persoana sa ma duca sa vizitez maternitatea, la morfofetala mi-a explicat tot desi se grabea ca avea o nastere. Inca de la prima intalnire mi-a dat cartea de vizita si mi-a spus ca pot sa-l sun oricand daca am probleme.
Parerea mea e sa mergi cu incredere la el.
Bafta, astept sa-mi spui cum a fost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Cami bine ai venit in odiseeea noastra!

Deci vad ca nu va plangeti asa de la fier! Astea-s vesti bune!

Fetelor am intrat in transa! As manca tot frigiderul de vreo jumatate de ora! Am incercat sa ma abtin, beau apa si iar apa tot degeaba. S-a umflat stomacul si eu tot vreau diverse!

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Oramona de ce iei 3 pastilute de fier pe zi?

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Asa mi-a zis dr. si scrie si pe prospect. E fier si B12 si acid folic. La 12 s cand m-am dus imi curgea sange din nas si ma durea capul. M-a suspectat de anemie.Acum recunosc ca la 18 s mi-a zis sa trec pe Elevit, dar eu am mai amanat o luna si iau in continuare fier.Dar numai pana la sf sapt ca apoi gata, trec pe vitamine, ma fac fata cuminte.
Chichi

mamica de fetita si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Nici nu mai pot respira...am mancat o farfurie cu ciorba si una cu supa... Taaare bune!

Eu iau maltofer, la recomandarea medicului de familie. Nu mi-a iesit carenta de fier, rezultatele la analize sunt ok, dar ea a zis ca sa iau si da, constipa..ce enervant e!!! Pana ieri, cand m-a intrebat dr. ginecolog daca iau ceva - i-am zis de Maltofer si mi-a zis - pai am zis eu sa iei? Zic: nu, dr. de familie. Zice - daca vrei, il termini pe asta pe care-l ai, dar nu mai lua. Nici elevit, ca nu e cazul (i-am explicat ca mananc multe fructe si legume). Dar sa iau calciu cu D2, pentru ca am nevoie de depozite - la nastere calciul se pierde cel mai mult - si adevarul e ca atunci cand am nascut-o pe Iustina vedeam negru in fata ochilor pana mi-a bagat calciu intravenos si mi-am revenit ca prin minune. Deci eu ii dau dreptate, asa ca de maine - ca azi am uitat sa-mi cumpar - iau calciu.

Lora, mami de Iustina si 26+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput