Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (63)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Office felicitari pentru noua semnatura!

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Citat:
citat din mesajul lui clary[/i

Voiam sa va intreb...m-am uitat aseara pe rezultatul de la morfofetala ca vb voi de placenta..la mine scrie ca placenta este pozitionata anterior si fundic,e ok sa fie asa?ca nu mai am rabdare sa o intreb pe doctora cand ma duc vineri.

Si la mine e anterioara si fundic. Asta inseamna ca e cam joasa. Speram sa se ridice. Mie mi-a spus doctorita sa nu ridic nimic! (Practica ma omoara ca mai mult uit)

_
2 in 1 cu bebe baietel (18+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Fistiq, cu siguranta vin cu vesti maine

Kiti, imi pare tare rau pt masea . Bine macar ca nu te doare
Azi tre` sa merg si eu la dentist si asa nu am chef..., dar tre` sa rezolv o cariuta la un dinte din fata.

Lora, si eu am o punga cu napolitane , si parca ma hipnotizeaza sa pap din ea

--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 20+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Lora am vazut bolfoasaaaaaaaa! Cat e de tare!
Papa napolitanele ca asa faci bolfite! :P

Oramona esti o scumpa! Asta la care am fost a fost morfologie de trim 2 nu aia de 18s! Ar fi trebuit sa-l intoarca pe toate partile! Uff! Dar cuculetul ala tare bine-i sedea!

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Fetelor,

eu mi-ai luat, dupa cum v-am mai spus acum 1 sapt, un sutien de alaptat de la Kiabi. Este foarte tare, chiar acuma il am pe mine la serv: moale, numai carpa! Am dat vreo 35 - 36 lei pe el. Am probat 95C si era mic! Holly - molly!!! Am crezut ca lesin. A trebuit sa iau 100C. O SUTA?????? Imi vine sa lesin cand zic 100!!!! Nu stiu ce o sa se intample cu sanii mei dupa ce termin cu nasterea si alaptatul.

Sambata iar am dat iama in magazin si mi-am mai achizitionat o pereche de blugi pt gravi. Sunt klumea. oricum nu mai aveam ce sa imbrac ca nu prea am haine de gravi. Astept sa se faca mai cald si sa port carpe de-astea largi.

OFFICE,
mie mi-a spus medicul sa iau 1 elevit/zi. A zis ca e suficient. Elevit pt bebe si maltofer pt mamica.

Ghiocela 20+

Mergi la inceput

Bubante placenta fundica si anterioara e sus situata, nu pune probleme. Poate ai colul scurt de ti-a zis sa nu ridici!

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ghiocela, ca tot te-am prins, mi-am amintit...semeni la ochi extraordinar de bine cu o prietena de-a mea, cand imi amintesc iti arat o poza cu ea.

Am terminat napolitanele!

Gata, plec acasa, o dupa-amiaza placuta va doresc!

Lora, mami de Iustina si 26+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Ghiocella 100C??? WOW! La mine nu se simte vreo schimbare, tot 70-75 B am si nici macar nu ma strang! Poate umpik la circumferinta nicidecum la cupa! Chiar asa, unde gasesc eu prelungitoare pt sutiene?

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Lora acum am vazut si eu poza..e scumpa foc si chiar ca e grasunica, mititica..sa fiti sanatoase.

Klarisse graviduta 20+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghiocela13

Fetelor,

eu mi-ai luat, dupa cum v-am mai spus acum 1 sapt, un sutien de alaptat de la Kiabi. Este foarte tare, chiar acuma il am pe mine la serv: moale, numai carpa! Am dat vreo 35 - 36 lei pe el. Am probat 95C si era mic! Holly - molly!!! Am crezut ca lesin. A trebuit sa iau 100C. O SUTA?????? Imi vine sa lesin cand zic 100!!!! Nu stiu ce o sa se intample cu sanii mei dupa ce termin cu nasterea si alaptatul.

Sambata iar am dat iama in magazin si mi-am mai achizitionat o pereche de blugi pt gravi. Sunt klumea. oricum nu mai aveam ce sa imbrac ca nu prea am haine de gravi. Astept sa se faca mai cald si sa port carpe de-astea largi.

OFFICE,
mie mi-a spus medicul sa iau 1 elevit/zi. A zis ca e suficient. Elevit pt bebe si maltofer pt mamica.

Ghiocela 20+

Eu nu imi fac griji cu ce se va intampla cu sanii dupa nastere. Important e sa nu te ingrasi prea mult si apoi sa slabesti prea repede. Mama m-a alaptata si pe mine si pe fratele meu pana la 1 an si are sani super

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 23 saptamani cu

Mergi la inceput