Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (63)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Fetelor, am citit din urma tot. Vai ce multe ati fost ieri sa va vedeti bebei, nu mai am rabdare, vreau si eu.
Andre_flo, Nastasie si Lora, ce bebei mari aveti. Sa va bucurati la maxim de ei.Oauuu, 750 g, 1 kg, vreau si eu. Lora, mai amuzat cu nerabdarea ta, exact asa ma simt si eu acum , as fugi chiar acum la un eco , tare draguta grasunica ta, sa stii ca daca ne vom intalni o sa-i pap obrajorii
Zozela, ai fost tare cu talpita
Chiciutza, am citit de aseara rezultatul tau, eram tare nerabdatoare. Asa a fost si la mine la 18 sapt, fugitiva rau de tot. Important ca bebe e ok. Erai tare haioasa cu bulinutele albastre. Acum felicitari pentru cuculetz. As fi vrut sa scriu de aseara, dar vederea mea era in ceata, nu stiu ce s-a intamplat, poate de la tensiunea mica 10/5
Lucianna si Pianna, ma bucur ca si bebei vostri sunt ok , iar voua un concediu cat mai placut
Anna, mi-a placut cum fetita ta statea cu degetelul in gurita, sa-ti traiasca lungutza si
Camisiv, Narantula, oauuu, chiar ca multe v-ati vazut ieri bebei. Felicitari si voua .Camisv, tu acum ai colorat caruciorul, nu? Atunci sa te bucuri la maxim de baietelul tau.
Bubante si Klarisse, am ras cu pofta.Bubante, sa repari tu usa asa matinala , imi place ca ai fost hotarata. Klarisse, sunt de acord cu sotul tau, iti era foame, acum ca era Mircea Babea, asta e , dar aluat si faina .
Clary, nu ne-ai zis daca ti-a trecut de tot starea de rau, si eu ma lacomesc la mancare in ultimul timp, vai , vai, ceva de speriat. Trebuie sa iau niste masuri.
Nike, sper ca esti bine si iti multumim ca ne tii la curent cu noutatile.
Va pe toate.

mamica de fetita si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Oramona,azi mi-e mai bine..aseara am mancat putina branza cu rosii si am baut limonada..si azi am acelasi meniu ca vad ca il agreeaza stomacul..mancare gatita nu mai pot sa manac..numai cand o vad.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Innebunesc. Tocmai mi-a crapat o masea, pe din doua
Era plombata de mult, si la masa, poc! Dau cu limba, nu simt nimic. M-am gandit ca mi s-a parut, dar cand am ajuns la baie, am vazut o crapaturica mica mica si m-am gandit sa bag unghia in ea si s-a desprins un perete intreg
Maine la 10, la dentist
Nu stiu ce poate sa ii faca, poate sa o imbrace...

Kiti, 20+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Chichiuta multumim pentru micul dejun. Din cauza ta am pus eu 8 kg pana acum, de la atatea bunatati

22+

crina cu

" daaa da dati vina pe ea, pe vrajitoarea cea rea!"

Cristina 21+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Am pus in album o poza a bebelinei din profil, se vede capul, o manuta, nasul, ochii, dar, in special, se vad bolfiteleee!

Lora, mami de Iustina si 26+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Lora eu nu vad pozika! Si eu vreau sa vad bolfiteee!

Cristina 21+

Mergi la inceput

Klarisse ai fost foarte tareeeeeeee!

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Am pus in album o poza a bebelinei din profil, se vede capul, o manuta, nasul, ochii, dar, in special, se vad bolfiteleee!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Lora eu nu vad pozika! Si eu vreau sa vad bolfiteee!

Cristina 21+

Cum sa n-o vezi? Au furat-o extraterestrii? Ia sa o caut sa-ti dau link...

D-ra bolfoasa:
http://picasaweb.google.com/108858593585566675502/LoraG76?locked=true#5475457384834564386

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Eu am vazut bolfiteleee!Felicitari,Lora!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Fetelor, Elevitul se ia 1/zi sau poate fi marita doza

Eu iau 1 la 2 zile. Cred totusi ca mai mult de 1/zi e mult....

_
2 in 1 cu bebe baietel (18+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

oramona, clary, multumesc!
Eu rontai intruna... vreau sa ma opreasca cinevaaaa...am o punga cu napolitane si nu pot s-o las, am bagat-o in dulap de cateva ori si-am scos-o iar...

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput