Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (63)
Raspunsuri - Pagina 11
aniast72 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui puiutza
Aniast multumim de link...foarte faine sutienele....eu ma reprofilez cu siguranta.....pe astea. arata si foarte bine si cred ca sunt ok. ai folosit de la ei? sunt ok? se comporta bine la spalat? ![]() |
Dana, nu, eu mi-am adus din Anglia din bumbac dantelat. Am pus linkul acela doar spre exemplificare fara sa stiu nimic de marca. M-am uitat totusi pe ele si cred ca sunt bune... pana la urma se pot spala si manual.
Andreea,
cu
(AMR 14-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
aniast72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi eu am folosit sutiene de alaptat 100% din bumbac pt ca si dormeam cu ele si cu plastic n-as dormi pe mine. le-am luat atunci din jolidon. |
La fel si eu, linkul a fost pus pentru foto, nu pentru marca.

Andreea,
cu
blackpanterro spune:
Fetelor nu va cumparati sutiene de alaptat asa devreme, inainte de prima sarcina am avut 75AA si dupa nastere aveam 75C, am crescut 4 cupe!! Cel mai bine e sa fie luate imediat dupa nastere, dupa ce vine laptele.
Adriana 25+
Isabelle Marie si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
aniast72 spune:
| citat din mesajul lui aniast72 Cu placere! Sa fie numai cu vesti bune!Am 2 vorbe inainte sa ies afara cu fi-miu.... Ziceati de sutiene. Eu va recomand, daca tot incepeti sa faceti achizitii, cumparati direct sutiene speciale pentru alaptat, de exemplu ceva de genul www.ladyshop.ro/Sutien-Alaptare-Mama-Alles-Bianca--p-16251-c-251-p.html?gclid=CJLwuq2y76ECFVA03wod3DE6JQ" target="_blank">asta...oricum va vor trebui dupa nastere, si mai sunt si elegante. Atentie sa le luati putin mai marisoare (recomand cu un numar) ca sa aiba loc "toate cele" Tot ati intrebat de perna de dormit. Eu mi-am luat cu bilute, a fost extraordinara. Intr-adevar, fugeau bilutele dar exact cat trebuie ca sa fie pozitia comoda de dormit. Acum am scos-o de la "naftalina" si ma bucur de ea. Am fugit, sa aveti o zi buna. ![]() Editez ca sa va spun linkul de mai sus e doar un exemplu de model, nu si de calitate. Eu sunt 100% pro bumbac si recomand bumbacul. [emoticon cu un nene care culege bumbac] Andreea, cu (AMR 14-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
Am editat mesajul de dimineata ca sa fiu mai pe intelesul tuturor.

Andreea,
cu
summertime spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aniast72
Am editat mesajul de dimineata ca sa fiu mai pe intelesul tuturor. ![]() Andreea, cu (AMR 14-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
emoticon cu nene care culege bumbac.... foarte funny

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 23 saptamani cu
aniast72 spune:
| citat din mesajul lui Fistiq Apropo de numarul de bebei, voi va mai doriti si altul/altii in afara celui pe care il purtati acum in burtica? Eu nu mai stiu ce sa zic, in sensul ca eram hotarita doar pt 1, dar parca as mai vrea inca unul. Inca mai am timp sa ma hotarasc, dar daca nici nu l-am facut pe actualul si deja ma bat ginduri din astea... probabil ca o sa fie si bebe nr. 2 ---------------------------------------------- cu burticuta aproximativ bleu de 22+ |
Si eu parca as mai vrea unul afara de cel din burtica si de Vladi... Din 2006 si pana acum am cam fost un an insarcinata, un an pauza iar insarcinata, iar pauza... m-am obisnuit cu starea.
Andreea,
cu
crina-s spune:
Liliana nici noi nu am cumparat nimic, dar absolut nimic pentru bebe:nici hainute, nici biberoane, nici patut, nici carut, nici nasi nu avem. Sotul meu e superstitios. Daca ar fi dupa mine as cumpara in fiecare saptamana cate ceva. Cand o sa ma apropii de 7 luni am sa incep, n-am sa ma las eu pe ultima suta de metri ca tot noua o sa ne fie greu: toate de cumparat, banii la doctori la nastere, celule stem....iar sotl e bugetar si-i vor scadea veniturile curand.
Lora si eu am rontai nonstop:biscuitei, migdale, alune, sticksuri....orice si am manca din ora in ora, dar incerc sa ma abtin, caci daca nu am sa ma fac cat o balena. Sotul meu deja imi zice casalot si am pus 8 kg, dar dupa inca o luna, doua............

22+
crina
cu
aniast72 spune:
| citat din mesajul lui ghiocela13 Nu stiu ce o sa se intample cu sanii mei dupa ce termin cu nasterea si alaptatul. |
Vor reveni la normal, asa cum ti i-a dat mama natura.

Andreea,
cu
Klarisse spune:
Fetele am doua zile de cand spre seara ma ia o usturime de stomac de abia inghit..
..in afara de lapte cald mai stiti vreun remediu?
Klarisse
graviduta 20+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
mari_paun spune:
salutare burtici
eu am avut o noapte grea, a avut Ema cosmar nu a dormit de la 1.30 pana la 6 dimineata, imi venea rau de somn si ea nu voia sa doarma...

cu plansete, cu rugaminti...in fine suntem ok acum dupa ce am dormit pana la 12 si nu am mers nici la job nici la scoala![]()
si eu dorm pe mai multe perne pt ca am costata ca ...sforai
iau centrum materna si maltofer si sa stiti ca am cumparat cate ceva pt bebe din bazar, lucruri frumoase si ieftine, am primit o scoica de masina si un suport e baita...deja am ochit patutul insa am zis ca mai tarziu pe la luna a 8-a
de papat nu prea am chef pt ca in casa am o atmosfera super, stau pe nord si la parter si e asa de racoricaaa![]()
sotul meu ar vrea si o fata si i-am zis sa nu ma ispiteasca sa-mi doresc si bb3
sanii mei sunt ...uriasi, 85C de la 75B...si sunt in crestere usoara![]()
voi face morfologia fetala pe 17 iunie, si abia astept, cumnata mea este insarcinata in 7 saptamani si bb-ii nostrii vor fi tare apropiati...sper
cam atat va 
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari
19+
si mami de Ema