Amanta unui barbat casatorit
Raspunsuri - Pagina 6

hannen spune:
Luna,io acum miros a apa din acvariu ce sa fac daca n`o spalat acvariul inainte sa-si ia lumea`n cap
Si eu zic ca tine,in toate trebuie sa existe o balanta.
Acum nu pot sa dezvolt ca`mi mor pestii revin de`oi mai fi in viata dupa ce termin sa-i arunc pe geam unul cite unul cu prastia.

Luna1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hannen Luna,io acum miros a apa din acvariu ![]() ![]() Si eu zic ca tine,in toate trebuie sa existe o balanta. Acum nu pot sa dezvolt ca`mi mor pestii ![]() |
Off topic: eu le-am facut un bine si i-am dat, i-am dus inapoi de unde i-am cumparat ca uneori nici sa-i mai gasesc nu mai puteam de naclait ce era acvariul.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Guestus spune:
citat din mesajul lui MACARIE haide-ti sa va zic cum este amanta sotului meu.....tanara 22 ani (el are 38) , studenta..arata bine, gen 90-60-90 , mare amatoare de cadouri si alte bonusuri, invidioasa pe sotie......si etc, acum sa va zic cum este sotul.....cu dansa taiata si data la rate ![]() ---------------------------------------------------------------------- Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos |
si yo spun la fel...studentele sint cele mai periculoase pentru familiile din ziua de azi.
tinerete...nu au ce pierde..dornice de distractie...nu ca sotia intoarsa cu fundul in sus zi de zi...mirosind a mincare si cu parul vilvoi in cap..ca deh..ele sint maritate si ce le mai trebuie sa fie si placute ochiului

Guestus spune:
..daca am face un film cu "un sot + sotia de 10 ani casatoriti" si un film cu "un sot + amanta tinara" ...
filmul sa fie facut dimineata ...voi ce ziceti...e diferenta intre ce se intimpla intr-o filmare si ce se intimpla in alta? si care film vreti voi sa-l vedeti...

Deus spune:
Guestus sunt studente si adolescente mai nasoale decat multe neveste pe care le cunosc eu:-)
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Guestus spune:
citat din mesajul lui Deus Guestus sunt studente si adolescente mai nasoale decat multe neveste pe care le cunosc eu:-) devii ceea ce practici www.de-azi.ro http://oscarfriends.wordpress.com/ Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque. |
da...sint multe studente nasoale dar sint si multi care au 2 amante...tocmai din motivele enumerate.

Deus spune:
citat din mesajul lui Guestus![]() filmul sa fie facut dimineata ![]() ![]() |
am in familie personajele din film!
13 ani de casatorie, nevasta frumusica dar vorba ta acrita, sotul gasit amanta mai tanara cu 10 ani (nu mai frumoasa) si foarte dispusa sa fie cu el, sa-l asculte, sa-l idolarizeze, sa-i fie sluga/curva in pat/confidenta...El=fericit
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Luna1 spune:
citat din mesajul lui Guestus![]() filmul sa fie facut dimineata ![]() ![]() |
Nu stiu eu dar pot sa-ti zic ca sotul meu ar prefera sot+sotia casatoriti de 5 ani (cat avem acum) care se trezeste dimineata, merge pas pas, sa nu-l trezeasca, se duce jos cu copiii si nu fac zgomot, iar cand el se trezeste ii face o cafea buna si planuiesc impreuna ce fac in ziua respectiva. Nu ca ma laud, dar asta se intampla in fiecare duminica. Am uitat insa sa mentionez ca sambata inversam rolurile.

Si by the way, nu zice nimeni ca sotie e mereu cu parul valvoi, si nu mai trebuiesc placute ochiului, insa frumusetea, odihna, buna voie nu trebuiesc sa intre numai in atributiile ei. Adica si sotul trebuie sa se gandeasca ce face el pt a isi sustine sotia. Adica eu de ex o data la doua sambete merg la manichiura, daca am chef de o baie fierbinte el sta cu copii in curte si ii distreaza 30 min cat ma rasfat eu, sambata dorm tarziu cum spuneam, deci nu prea am motive de par valvoi si botosenie. Iar cand am o perioada nasoala, cand poate n-am chef sa ma aranjez sotul meu stie ca nu sunt definitive, ca nu e stilul meu sa cad in delasare si uite ca n-a fugit inca. Cum nici eu n-am fugit cand el are perioade cand n-are chef nici sa se barbiereasca.

Laura25 spune:
Dar un amant de barbat casatorit nu este pe aici?
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me

Luna1 spune:
Iar eu mai am un exemplu apropiat cand amanta ideala a devenit sotie. Ei ce sa zic, acum imi pare ca si-a dat si el seama ca e aceasi Marie cu alta palarie, nu il mai vad lucind de fericire cum era cand ea era doar amanta... deh acum isi cere drepturile de sotie.