Amanta unui barbat casatorit
Raspunsuri - Pagina 7

balanta spune:
" asa crezi tu......dar amanta e o tipa simpatica..draguta..tinerica..hehehe....nu se compara cu unele doamne care sint acrite de viata inainte de termen.
ideea este ca aici apar niste probleme grele ....sa zic asa...adica cu cit inaintezi in virsta cu atit esti mai ciufuta si acrita de viata...lucru care nu se intimpla la cele tinere
deci este un proces logic si ireversibil..batrinetea merge mina cin mina cu altele...nu ai ce sa faci.
cel de sus te mai poate ajuta
concluzia este ca cei care au amante au motivele lor..."
guestus, te referi cumva la barbatii de 45-55 ani care sunt muncitori la combinat sau bugetari cu sambata si duminica libera?....cred ca aia se multumesc si cu una mai batrana.....daca vorbesti de aia cu MLM cred ca pe criza asta orice amanta mai tanara studiaza piata si vede ce si cum, nu care cumva sa fie in procedura de faliment....si nu toate sunt acrite de viata si cu fundul lat....iti spun din proprie expierenta...

pepene spune:
sa va spun un secret
cunosc multi barbati care ar prefera ca timpul petrecut de consoarta in baie la aranjat, pigulit, infrumusetat sa il petreaca cu el, stand de vorba, razand impreuna, simtindu-de bine.
parerea mea e ca atata timp cat fizicul se mentine in limite decente (ca doar din moment ce s-a insurat cu tine, e clar ca el vede ceva atragator ), pt. un barbat conteaza mult mai mult conteaza sa fii dispusa sa razi cu el, sa asculti, sa glumesti, sa petreceti impreuna.

casandra spune:
Amanta e o femeie care nu se iubeste pe sine si cauta ceea ce nu are, iubire, acolo unde nu e, la un barbat nemultumitor, care se supraevalueaza si ii vinde iluzii. Dumnezeu cu mila!

ruxij spune:
Io zic asa. Iubirea aia cu care ii tot trageti voi aci pe forum in sus si in jos e de fapt un tropait de hormoni. Acum, mecanismul de reactie e asa: amantei ii troapie hormonii, duce lipsa de una alta, barbat/sot/amant whatever, ii tropaie si lu' nea insuratu' hormonii, nici nu se mai gandesc la familie/copii bla bla bla....gata si-o pun o data de doua de noua de 99....pana se plictisesc Dupa care ciclul se repeta, el isi gaseste alta noua, tropaituri de hormoni una-alta, pana cand el devine suficient de batran si i se pare cam obositor sa se tot tina de sporturile astea si ramane cu ultima amanta de pe lista. Ce are in cap amanta cand se combina cu insuratu'? Pai chiar n-are nimic in cap.....ca nici nu gandeste cu capu' n-o intere nika....problema e in alta parte.
Si insuratu' la fel.

moonchild spune:
victory, iata raspunsul la intrebarea ta de tip "de ce?", privind dintr-un alt unghi (mai pragmatic): la maica-mea in bloc locuieste o batrana de 89 de ani. Este o femeie care la varsta ei este inca foarte activa si ii place foarte mult sa povesteasca, asa ca imediat ce te prinde pe scara blocului te tine la povesti vreo juma' de ora. Ultima oara cand m-am intalnit cu ea mi-a povestit viata ei, cum a ramas vaduva la 24 de ani, cu doi copii mici de crescut, cum nu s-a mai recasatorit niciodata si...cum se culca doar cu barbati insurati pentru ca, citez, "astia erau sanatosi mama si nu riscam sa ma intalnesc cu <<sifiliticul>>".
Am ras luni intregi de faza cu "sifiliticul"..dar lasand gluma la o parte..batranica a avut o motivatie foarte buna sa fie amanta barbatilor insurati.

cryss_oana spune:
Eu am un vecin de 63 de ani si ne-a tot povestit cum la viata lui a avut multe amante.Cand nevasta era plecata la ei in tara,el venea cu ele acasa,zice ca l-a frapat un lucru,din cate au fost una nu l-a intrebat daca vrea sa ii gateasca ceva,sau mai stiu eu ce,nu toate vroiau un singur lucru.A zis ca isi iubeste nevasta mult asa ca l-am intrebat de ce o insala.Mi-a zis ca ii mai trebuiea si lui o schimbare,ca nu era vorba de dragoste,asa ca nu i se parea ca face ceva grav,in schimb daca sotia l-ar fi inselat ar fi parasit-o.Asa gandeste vecinul meu,acum nu stiu daca toti barbatii vad lucrurile asa.
Andreas-Georgian,comoara mea!!

moonchild spune:
Aaa..si apropos de ce zice cryss..cred ca si faptul ca exista in lume mai multi barbati decat femei face imposibila monogamia masculina.Cred ca poligamia e inscrisa in codul genetic.

MACARIE spune:
Tanti Zavaidoc, nu , nu ....tipa aia nu si-a mai iertat stul....el l-am iertat.
oricum ,eu consider ca cea care stie ca acel barbat are o sotie si un copil deci o familie si totusi incearca sa-i desparta doar ca sa-i fie ei bine aia nu se numeste amanta , se numeste.......nu mai spun ca nu vreau sa-mi iau cartonas,o amanta in adevaratul sens al cuvantului trebuie sa nu fie ca sotia de acasa, adica cu toate grijile pe care le are sotia , casa ,copii, bani, muca si ......etc, trebuie doar sa asculte barbatul sa il lase sa se descarce si....atat...a...si sa nu il bata la cap sa se desparta de sotie sa o ia pe ea pt ca oricum va deveni exact ca sotia inselata mai devreme sau mai tarziu.......nu prea sunt coorenta in cele scrise pt ca iar mi-am ads aminte si m-am enervat
-------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

ioanaiub spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MACARIE ....nu prea sunt coorenta in cele scrise pt ca iar mi-am ads aminte si m-am enervat ------------------------------------------------------------------- Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos |
ba esti coerenta si ai perfecta dreptate

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Laura25 spune:
Inchis la cererea autoarei.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me