Amanta unui barbat casatorit
Raspunsuri

Laura25 spune:
De ce vrei sa stii? Si de ce ar veni cineva sa iti marturiseasca tie ca e in asa situatie?
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me

andacos spune:
Daaaa,cu sigurantza se va face lista!
Deci daca lista ai vrut,s-ar putea sa nu se inscrie nimeni,daca ai sa formulzei altfel...s-ar putea sa se incinga niste discutzii!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Luna1 spune:
There we go again....
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Guestus spune:
Yo cred ca amanta unuia casatorit trebuie sa arate bine...sa fie un 90-60-90...plus alte lucruri care o nevasta normala nu le are
voi ce credeti?

balanta spune:
" Yo cred ca amanta unuia casatorit trebuie sa arate bine...sa fie un 90-60-90...plus alte lucruri care o nevasta normala nu le are
voi ce credeti? "
dragule, eu cred ca e suficient sa fie alta femeie sau chiar alte femei....

Luna1 spune:
Pai se putea sa nu apara Guestus sa puna paie pe foc?
Mai Guestus eu zic asa: daca sotul meu ar considera ca ne trebuie amanta, ar trebui clar sa fie mai frumoasa ca mine ca altfel m-as simti ofensata. Sa fie ca iesita din cutie 24/24, disponibila de cate ori nu ii calc eu camasile cum trebuie, de cate ori nu ii gatesc eu mancarea preferata, de cate ori nu ii zic eu te iubesc, de cate ori miros eu a ceapa, de cate ori... pentru a putea EL saracutul sa ii planga pe umar in primul rand.
Se califica cineva?
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

kariguld spune:
so, era mare arsita pe aici, asa ca trebuia un subiect de gen. ca la fiecare 6-12 luni.
io ma inscriu pe lista!!!! numa ca barbatul e si amantul! asa ca nu stiu daca se pune
guestus, guestus....amanta trebuie sa fie femeie si disponibila, nu conteaza masura.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

hannen spune:
Io zic la fel ca fetele dinainte,mey vi se pare ca s-a lasat liniste pe forum?A "murit" subiectul lui Vicky(...) si ne trebuie ceva ca sa nu ne plictisim,nu?
guestus,iar ii loc de distractie nu-i asa?
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui balanta " Yo cred ca amanta unuia casatorit trebuie sa arate bine...sa fie un 90-60-90...plus alte lucruri care o nevasta normala nu le are voi ce credeti? " dragule, eu cred ca e suficient sa fie alta femeie sau chiar alte femei.... |
asa crezi tu...

ideea este ca aici apar niste probleme grele

deci este un proces logic si ireversibil..batrinetea merge mina cin mina cu altele...nu ai ce sa faci.
cel de sus te mai poate ajuta

concluzia este ca cei care au amante au motivele lor...