Amanta unui barbat casatorit
Raspunsuri - Pagina 2

Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luna1 Pai se putea sa nu apara Guestus sa puna paie pe foc? ![]() Mai Guestus eu zic asa: daca sotul meu ar considera ca ne trebuie amanta, ar trebui clar sa fie mai frumoasa ca mine ca altfel m-as simti ofensata. ![]() Se califica cineva? ![]() Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007) |
pai luna ...fiecare zi care trece este in detrimentul tau si este in favoarea amantei.

amanta o sa fie mereu de 21 ani...si tu nu prea poti sa stai pe loc in timp...tu avansezi la sectia toiag si scaun rezervat in autobuz

si el la 50 ani o sa fie boboc de trandafir..o sa fie si copt la cap...si plin de galbeni..
deci cum este mai rau

hannen spune:
guestus,gresit !
Sunt destule care`s tinere dar de abia isi tarie "zilele",carora le e si lene sa mestece posmagii,vorba povestii.
Alea n-au nevoie nici sa imbatrineasca ,nici sa faca copchii ,nici sa`si puna pirostiile fro 10 ani ca sa li se acreasca de viata.
of,of,nika nu stii.
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

Luna1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
pai luna ...fiecare zi care trece este in detrimentul tau si este in favoarea amantei. ![]() amanta o sa fie mereu de 21 ani...si tu nu prea poti sa stai pe loc in timp...tu avansezi la sectia toiag si scaun rezervat in autobuz ![]() si el la 50 ani o sa fie boboc de trandafir..o sa fie si copt la cap...si plin de galbeni.. deci cum este mai rau ![]() |
Hehehe, la cati peri albi ii scot eu sotului ma indoiesc ca ramane el boboc.

Iar despre galbeni ce sa zic, in caz de asa ceva il las in c..ru gol, ca toate le facuram impreuna (desi castiga el mai bine dar legal nu importa). Asa ca are la ce se gandi de il tenteaza vreo fetiscana, ce sa zic, e foarte atasat de copii, nu cred ca ar risca ceva. Dar na, om trai si-om vedea, pe moment greu de gasit una mai frumoasa ca mine.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Guestus spune:
citat din mesajul lui hannen guestus,gresit ! Sunt destule care`s tinere dar de abia isi tarie "zilele",carora le e si lene sa mestece posmagii,vorba povestii. Alea n-au nevoie nici sa imbatrineasca ,nici sa faca copchii ,nici sa`si puna pirostiile fro 10 ani ca sa li se acreasca de viata. of,of,nika nu stii. ![]() I want to tell the world... a Story Occupation 101: Voice of the Silenced Majority |
da sigur hannen...tu asa sa crezi ca unele care isi tiriie zilele sint de fapt toate.

am auzit yo ca unele scot pina si un mort din groapa....o fi adevarat?

Laura25 spune:
citat din mesajul lui Guestus am auzit yo ca unele scot pina si un mort din groapa....o fi adevarat? |
Daca or fi medici legisti ...
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me

hannen spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
da sigur hannen...tu asa sa crezi ca unele care isi tiriie zilele sint de fapt toate. ![]() am auzit yo ca unele scot pina si un mort din groapa....o fi adevarat? |
alea`s povesti horror,guestus!

I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

Guestus spune:
ok...gluma este gluma...dar yo cred ca unui barbat ii cresc actiunile cu cit imbatrineste
bine...nu un pensionar ce merge cu sticluta de git cu apa sulfuroasa la voineasa

Donna_Ly spune:
Guestus, nu te acreste varsta, te acreste cel mult omul de langa tine. Caz in care, daca mai e si dupa amante tinerele, sa se duca la ele. Un castig in plus pentru sotie...

Luna1 spune:
citat din mesajul lui Guestus ok...gluma este gluma...dar yo cred ca unui barbat ii cresc actiunile cu cit imbatrineste ![]() bine...nu un pensionar ce merge cu sticluta de git cu apa sulfuroasa la voineasa |
Doar din punct de vedere financiar, altfel sa fim seriosi, rar vezi vreo fetiscana de 20 ani cu unul de 50 din ...dragoste.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

kariguld spune:
of guestus, io-s plictisita de amanuntele astea ea se acreste, avanseaza la toiag, lui ii creste valoarea (a se citi actiunile) etc etc. vino si tu cu ceva nou! lasa placa aia veche
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!