Amanta unui barbat casatorit
Raspunsuri - Pagina 3

enachescug spune:
un subiect care va fi discutat cu mare "caldura" ...
Se face o statistica ceva? Se intentioneaza impozitarea ?

Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui enachescug Se intentioneaza impozitarea ? |

Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me

victory spune:
am sa va contrazic la tot ceea ce ati raspuns,eu am divortat anul acesta deci stiu ce inseamna fi o femeie a carei sot a avut o amanta,Sotul meu m-a inselat la nici doua luni de la nunta pa cand eu aveam doar 22 de ani si el 26 de ani,deci eram suficient de tanara,iar fiind la inceput de drum nu aveam nici unul o situatie materiala foarte buna,din contra eu proveneam dintr-o familie cu situatie,si tot s-a intamplat si pe deasupra tipa stia ca e insurat,deci niciodata nu exista timp,bani,varsta ca el sa nu isi gaseasca pe altcineva,l-am iertat atunci pt ca am considerat ca a fost o iesire si ca nu merita sa ii dau un picior casniciei mai ales ca fiecare femeie ar trebui sa stie ca barbatul nu este numai al ei sotul din el da.Sunt sigura ca aceste femei au si ele o explicatie si de ce sa nu vorbeasca deschis despre asta,la o adica toate au un scop in viata asta,mai ales ca inclusiv casnicia ca si multe altele sunt doar concepte umane.Eu consider ca dragoste cu forta nu se poate si la o adica daca el isi gaseste iubirea in alta parte mult succes,si nici nu vad de ce as judeca o femeie care iubeste un barbat si invers,chiar daca pt mine e groaznic de greu.Mie nu imi pare rau ca am fost casatorita ca acest barbat datorita faptului ca mi-a daruit un copil minunat si daca ar fi sa dau timpul inapoi as face acelasi lucru daca as sti ca acesta e rezultatul.
Sper sa intelegeti mesajul meu si ce vreau sa scot in evidenta mai ales ca aceste femei pleaca intr-o relatie cu risc suta la suta.Cati barbati isi parasesc sotiile pt o alta femeie?

Laura25 spune:
Am inteles, cautai pe cineva pe care 'sa iei de cap'. Ai niste polite de platit si te-ai gandit ca asa gasesti pe cine sa-ti versi naduful.
Imi pare rau pt experienta ta, mai multa intelepciune la ales data viitoare!
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me

Luna1 spune:
Eu am inteles invers, ca de fapt Victory cauta o amanta careia sa-i planga de mila, ca ea (amanta) saraca a intrat intr-o relatie de risc, ca poate il iubeste mult si sunt suflete pereche... d'astea.
Am inteles gresit?
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Tanti Zavaidoc spune:
Da, sunt fotomodela si amanta popii din Barsanesti. De ce ai nevoie, draga mea, de schimb de experienta sau de sfaturi?

victory spune:
Trebuie sa aveti mare incredere in voi daca vedeti asa lucrurile,dar sa stiti ca nu e usor deloc sa accepti aceasta tradare si sa sa incerci sa iti aduni puterile pt ceea ce urmeaza sa faci in viata de una singura sa fi si mama si tata pt copilul tau,sa te lupti intr-un proces de divort sa iti castigi drepturile asa cum crezi tu mai bine mai ales acum cand legea protectiei opilului este foarte drastica si nu mai e atat de sigur ca legea tine cu tine ca mama.Eu nu vreau sa imi vars amarul pe nimeni pt ca am trecut demult peste faza asta ci doar incerc sa inteleg care este motivul acestor relatii extraconjugale,ce simt aceste femei cand intra intr-o asemenea relatie constiente ca acesti barbati au o familie care ii asteapta acasa in speranta ca totul e roz si ca nimic nu le pericliteaza stabilitatea caminului si fericirea.E imposibil sa nu existe explicatii plauzibile,una e sa ramai cu sentimentul ca ai fost tradata si alta este sa sti ca nu ai stat in calea unei iubiri care din pacate nu ai fost tu,pt ca sa fim realisti intr-o relatie la 20 de ani totul e roz si nu ai timp sa gandesti daca ai facut alegerea potrivita sau nu.Mai ales ca in Romania 90% din femei stau in casnici compromise de dragul copiilor sau al banilor,chiar daca asta presupune un cosmar.
Multumesc pt raspunsuri chiar daca nu sunt cele pe care le asteptam.

victory spune:
Vad multa rautate in ceea ce spuneti si chiar nu inteleg de ce?de ce vi se pare un subiect atat de absurd in Romania 2010?Stiu ca e greu sa recunosti ca ai fost inselata sau inseli,dar la o adica stim cu totii ca asta se intampla peste tot si nu si cum sa eviti ca la un momendat ai o varsta si s-ar putea sa fi expusa oricand la o astfel de situatie si poate ar trebuie sa fi pregatita,cel putin ai sti ce au aceste femei si tu nu.
Eu va doresc tutuor casnici fericite si pline de sinceritate si respect.

Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui victory Eu va doresc tutuor casnici fericite si pline de sinceritate si respect. |
in loc de asta mai bine le urezi multa sanatate si legea gravitationala sa nu actioneze asupra lor.

Luna1 spune:
Victory imi pare rau pentru experienta prin care a trebuit sa treci, imi dau seama ca nu e usor, stiu ca nu e usor. Imi pare bine ca ai ajuns la intelepciunea de a accepta ca poate nu tu ai fost marea lui iubire ci si-a gasit sufletul pereche in altcineva, e bine ca ai intelegerea si puterea necesara sa accepti asta.
Insa sincer nu am sa mangai pe frunte nicio amanta (desi am trecut si eu prin asta) pentru prostia ei de a intra intr-o astfel de relatie. De ce intra in astfel de relatii? Unele pentru bani, altele pentru lipsa de implicare (nu doresc responsabilitati ci doar distractie) iar altele din prostie pur si simplu indragostindu-se si crezand ca ele sunt deosebite, ALTFEL decat scorpia de acasa. Uitand ca daca si ele devin sotii (in rarele cazuri in care el isi lasa sotia pt amanta) devin si ele scorpii neintelegatoare.
In alta ordine de ideei, ce importanta are de ce intra ele in astfel de relatii? Important pt mine e sotul meu, daca m-ar insela nu m-ar interesa deloc de ce a facut-o EA, amanta, ci as incerca sa aflu ce l-a condus pe el in directia asta, de ce ne-am instrainat, de ce a riscat tot ce avem (si crede-ma acum consideram ca avem TOTUL) pentru cateva nopti de placere poate chiar iubire. De EA nu mi-ar pasa.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)