Amanta unui barbat casatorit

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Victory, subiectul nu e deloc absurd. Felul cum ai pus tu problema era amuzant. Ceva la modul: ia, hai, mana sus care esti amanta! La raport!
Eu nu pricep cu ce te-ar ajuta sa stii motivatiile generale ale amantelor. Cred ca poti si tu singura sa iti dai un raspuns.
Unele devin amante pentru ca le place colegul de birou care intamplator e insurat, au impresia ca nu va fi nimic si lucrurile evolueaza, altele au situatii dramatice de genul 5 copii, tata beat, mama bolnava si uite-l pe printul printilor care are grija de ea. Numai ca na, un mic inconvenient, printul e insurat, ce sa faci...
Sau mai sunt si fete rasfatate care cred ca li se cuvine totul si nu isi fac prea multe procese de constiinta ca umbla cu unul insurat.
Iata, doar cateva motivatii posibile... Ce iti pot spune eu e ca nu intotdeauna amantele sunt niste nenorocite. Spun asta pentru ca am avut neplacerea sa ascult multe povesti pe tema asta. Uneori sunt pur si simplu naive, disperate sau dezamagite si se multumesc cu putin.
Cred ca pe tine te intereseaza de fapt de ce ti s-a intamplat TIE una ca asta. E un raspuns pe care nu il vei gasi aici. Oricum, nu uita ca intotdeauna vina e impartita. Nu am auzit nici macar o data vreo poveste cu amante in care sotul sa fie victima nevinovata. Nici macar una!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Da, sunt fotomodela si amanta popii din Barsanesti. De ce ai nevoie, draga mea, de schimb de experienta sau de sfaturi?

Ala mic,gras,chel,batran si dator la fisc??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui victory
Stiu ca e greu sa recunosti ca ai fost inselata sau inseli,dar la o adica stim cu totii ca asta se intampla peste tot ...

Mie sincer afirmatia asta mi se pare foarte trista. Sa stii ca nu toti barbatii inseala, nu se intampla peste tot. Am cunoscut barbati (si nu vorbesc aici de sotul meu) care sunt casatoriti de 20-25 ani si n-au calcat stramb, tocmai pt ca nu au dorit sa piarda ceea ce aveau, o casnicie care functiona.

O casnicie nu e bazata numai pe sotie care sta mereu drepti ca sa nu se duca barbatul la alta. E bazata si pe respectul sotului care stie ca esti ni primul rand OM cu rele si bune (ca si el) si te iubeste asa cum esti, si mirosind a ceapa, si obosita, si machiata si nemachiata.

Intrebi ce poti face pentru a preveni calcatul stramb? Nu cred ca sta in puterea noastra, parerea mea e ca unde exista iubire si respect reciproc asa ceva n-ar trebui sa se intample.

Si sincer, eu nu pot sta cu cutitul la jugulara toata viata, sa gandesc fiecare pas pe care il fac, de teama ca poate gaseste domnul vreo fetiscana sau chiar marea lui iubire (ca o paranteza, pun pariu ca si tu tot marea lui iubire ai fost). Daca ma iubeste, ma iubeste asa cum sunt (binenteles cu respectul adiacent) daca nu, asta e, nu cred ca daca ma pun de-a curmezisul schimb ceva.

Parerea mea personala.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui trischa

Citat:

Da, sunt fotomodela si amanta popii din Barsanesti. De ce ai nevoie, draga mea, de schimb de experienta sau de sfaturi?

mami de fetita cu ochii albastrii ca marea,04-10-06

Phuailei, nu! E inalt, slab, tanar si dator la fisc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

A fost ieri o emisiune extrem de interesanta pe antena 2,cred.Era invitata Catinca Roman si unul de la vacanta mare,care mi-e imi displace profund in roluluri vulgare care le face ,dar ca persoana mi-a schimbat impresia.
Catinca Roman spunea ca in clasa fetei ei ,60-70% dintre copii, au parintii despartiti.Deci institutia familiei se cam duce de ripa si concubinajul incepe sa capete teren.Ceea ce confirma statisticile mondiale,usurel se confirma si la noi.De exemplu un studiu,regret ca nu stiu exact unde am auzit,in Germania fiecare al treilea copil se naste inafara familiei.
Motivatiile relatiilor extraconjugale,de la emisiunea de ieri erau:monotonie ,rutina in viata de familie, oferte variate si mult mai atractive ,evolutie diferita a partenerilor.
Din pacate, vrem nu vrem ,e o realitate mondiala.Or fi dat ceva in atmosfera , pun astia ceva in apa? Dar de unde stiti ca urmatorul partener nu-i ala adevaratul si merita deranjul?Ce-i atita tragedie?Eu chiar inteleg ca cineva nu trebuie sa ma iubeasca toata viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Ufffff,m-am linistit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Ufffff,m-am linistit

de ce credeai ca aveti acelasi amant?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Ufffff,m-am linistit

de ce credeai ca aveti acelasi amant?

Mai, este cat se poate de exclus! Popa-meu ma tine numai pe apa plata cu tamaie, de aia sunt fotomodela. Altcineva nu ar rezista la regimul asta, sigur-sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui victory
Eu nu vreau sa imi vars amarul pe nimeni ............
.........ci doar incerc sa inteleg care este motivul acestor relatii extraconjugale

sunt cateva pagini in urma cateva capitole din "sunt amanta", acolo s-a scris f f mult pe tema asta. cauta si citeste, poate vei gasi raspunsuri care sa te multumeasca.

nu mi-o lua in nume de rau, nu mimimalizez durerea prin care ai trecut si despre care spuneai ca ai trecut peste, ce ai mai vrea sa stii acuma, cand totul e deja apus? crezi ca merita sa cauti explicatii? fiecare caz in parte de acest fel are particularitatile lui deci nu se poate uniformiza si generaliza. chiar daca tendintele sunt generale.

si e complect gresit sa te gandesti ca daca tu ai fost inselata si cei din jur, toata planeta o face.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

... Si sper sa nu o iei drept rautate, dar eu cred, Victory, ca ti-ar fi mai usor sa treci peste divort cu o terapie scurta, 6 sedinte de consiliere, de exemplu. Oricat ar intelege rational motivele pentru care ajung la divort, oamenii percep evenimentul in sine ca pe o pierdere si au trairi specifice perioadei de doliu. Un psiholog te-ar ajuta sa treci prin toate fazele doliului si sa ai pe viitor relatii (mai) sanatoase.
Astea fiind zise, ma duc in parc cu copilul facut cu popa din Delureni (fostul amant) si va las pe voi sa spuneti rautati utile Si da, am o slabiciune pentru uniforme, ca tata a fost puscarias si nu mi-am rezolvat complexul Electrei inca.

Mergi la inceput