Amanta unui barbat casatorit
Raspunsuri - Pagina 5

Luna1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Astea fiind zise, ma duc in parc cu copilul facut cu popa din Delureni (fostul amant) si va las pe voi sa spuneti rautati utile ![]() |

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

victory spune:
Eu una sincer nu as putea avea o relatie cu cineva numai pt faptul ca imi place,poate si datorita faptului ca am o educatie,ca sa am o relatie cu cineva trebuie sa am niste sentimente sa il cunosc,etc

hannen spune:
citat din mesajul lui Luna1 O casnicie nu e bazata numai pe sotie care sta mereu drepti ca sa nu se duca barbatul la alta. E bazata si pe respectul sotului care stie ca esti ni primul rand OM cu rele si bune (ca si el) si te iubeste asa cum esti, si mirosind a ceapa, si obosita, si machiata si nemachiata. |
Ei,acum apare Ileana Cosanzeana si`ti da peste deshte ca esti o ratata daca n-ai mini si machiaj pus cu soclu pe fatza,Coco no5 si pe buda ,cizme lungi deasupra genunchiului in bucatarie...mai vrei?

Deus spune:
am vazut o emisiune la americani in care un psiholog specializat pe genul asta de probleme (conjugale/extra conjugale) a spus ca 90% dintre amante sunt mai urate decat nevestele fiindca barbatii nu cauta in mod special frumusetea ! amantele sau persoanele noi din viata lor sunt dispuse in schimb sa se uite (din nou) la barbat ca la un zeu lucru de care nevestele in general sunt satule.
Normal, cand facem cunostinta ii vedem zmei para-lei si dupa o vreme (ani de zile) ii vedem ca fiind persoane normale cu plus si minus. Multi barbati au nevoie sa fie priviti ca fiind intr-un fel superiori si sa fie admirati. Cand sotia este ocupata, obosita, nu are timp si chef sa se mai extazieze la glumitele auzite de N ori sau sa cada pe spate cand aude povestile de la birou/fabrica...
Teorie stim, ca trebuie sa fim dragute, amabile, sa fim dispuse sa-i ascultam, sa-i sustinem in proiecte...si ei la fel, insa timpul si cotidianul cam omoara teoria si lasa loc unor vieti in foarte multe cazuri nefericite.
Am mai spus-o, in jurul meu eu nu cunosc nici macar o casnicie de care sa ma minunez. Pe femei le vad cum isi dau ochii peste cap cand sotul repeta o poveste a suta oara, pe ei ii vad cum se leaga de dosul lor apetisant, pe ele le vad cum se plang ca sotul nu le ajuta cat vor ele, pe ei in vad satuli de ordine in casa, plimbat copii si mers la soacra la masa.Certuri in public, fete acre si multa rutina - stat impreuna de frica, fiindca frica si educatia ii face sa ramana impreuna.
O casnicie reusita presupune multa munca, multa constientizare si compromisuri de amble parti. Zise baba care taie si spanzura in casa
Aveti vreun secret cum sa fac ceea ce am scris mai sus...nu de alta dar am un sot de milioane
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

kariguld spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hannen
Ei,acum apare Ileana Cosanzeana si`ti da peste deshte ca esti o ratata daca n-ai mini si machiaj pus cu soclu pe fatza,Coco no5 si pe buda ,cizme lungi deasupra genunchiului in bucatarie...mai vrei? ![]() |
ai uitat de vuiton!
pies, dar la tine nu-i noapte acuma?
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

hannen spune:
haha,Kari...cum de am uitat vuitonu?se poate asa ceva
ie noapte,da`i devreme inca,numa 22:15 si m`o parasit berbatu.io`s ca deus,mai guraliva ashea,nici ca barbie nu`s zilnic,cica s-a saturat.

Luna1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hannen
Ei,acum apare Ileana Cosanzeana si`ti da peste deshte ca esti o ratata daca n-ai mini si machiaj pus cu soclu pe fatza,Coco no5 si pe buda ,cizme lungi deasupra genunchiului in bucatarie...mai vrei? ![]() |
Acu' ce sa zic, numai timpul imi va arata de am dreptate sau nu. Ca poate o fi ca altele, poate ar trebui sa imi pun o punga de hartie pe fata dimineata pana ajung la baie sa ma machiez (sa nu se sperie barbatul) poate in loc sa gatesc si sa miros eu a ceapa, ar fi bine sa-l trimit pe el la cratita (ca si asa imi reproseaza ca lui ii placea sa gateasca pana am ouat eu fraiele in maini) sa vedem cui ii place de el mirosind a ceapa si usturoi?

Eu sincer cred ca exista o balanta in toate. Nici nu cred ca un babrat poate fi vesnic indragostit de o femeie vesnic obosita, naclaita, mirosind mereu a usturoi si vomitatura de bebelus, dar nici nu cred ca barbatii sunt toti absurzi si cum ai o zi mai proasta (sau chiar o perioada) gata, te lasa si fug la alta.
In plus atat timp cat suntem 2 intr-o casnicie cred ca daca el e implicat in toate reuseste sa aiba un nivel de intelegere mai dezvoltat. Ex: fetita mea a suferit de reflux. Adica vomita...mereu, constant. Sotul meu a fost (si inca este) foarte implicat in cresterea ei astfel incat nu miroseam doar eu a lapte acru ci si el.

La fel si acum, ambii copii sunt f atatsati de el, il solicta enorm pe langa ceea ce facem oricum impreuna (mancare, spalat vase, baie la copii, curatenie ici si colo) deci e la fel de extenuat ca si mine. Astfel cand ma vede obosita, extenuata nu imi zice "vai iar esti lipsita de "fun" " ci ma ia in brate si ma pupa si imi zice ca stie cum e ,ca si el e la fel de rupt, ca ma iubeste, etc.
Deci parerea mea e ca, daca el trece prin aceleasi trairi intr-o casnicie, putin probabil sa simta nevoia de intelegere de la o alta femeie.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

MACARIE spune:
haide-ti sa va zic cum este amanta sotului meu.....tanara 22 ani (el are 38) , studenta..arata bine, gen 90-60-90 , mare amatoare de cadouri si alte bonusuri, invidioasa pe sotie......si etc,
acum sa va zic cum este sotul.....cu dansa taiata si data la rate .
----------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui MACARIE haide-ti sa va zic cum este amanta sotului meu.....tanara 22 ani (el are 38) , studenta..arata bine, gen 90-60-90 , mare amatoare de cadouri si alte bonusuri, invidioasa pe sotie......si etc, acum sa va zic cum este sotul.....cu dansa taiata si data la rate ![]() ---------------------------------------------------------------------- Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos |
Macarie, numele tau real e Loretta Bobitt?

kariguld spune:
Victory, uite aici subiectele de care spuneam:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135733
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135797
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135874
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136265
lectura eficienta iti doresc. au scris la subiectul acela, persoane cu greutate pe DC.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!