Mugurasi si mladite de mai-iunie 2008 (161)
Raspunsuri - Pagina 7
Simonix spune:
Salutare de prin Belgia ... de unde trebuia sa plec azi, cu marfa de rigoare (aka 24 cutii supozitoare) dar de unde nu voi pleca Robertel mi-a facut varicela ... deci suntem stuck in Brussels Asa ca am pe cap 24 de cutii de supo - nu stiu ce sa fac cu ele Ceva idei ? hehe :)
Mda, fetelor, am aflat ca varicela este super contagioasa - se ia si de la telefon ! Sa vedeti faza: acush o saptamana mama imi zice la telefon ca Vladutz, baiatul de care are ea grija in Bucuresti, are epidemie de varicela la gradi si ca probabil va face si el. Io, ofticata zic: valeeeu, ia sa mi-l vaccinez io repede (am tot amanat vaccinul asta pe motiv de diverse alte boli, muci etc, oricum voiam sa i-l fac pana sa ajungem la gradi, in noiembrie). Deci astept sa treaca weekendul luuung, apoi doua zile am tot sunat pediatrul sa vorbesc pentru vaccin si pentru Erika - nimic nn, nu dadeam de el. Pana la urma am zis - asta este, merg in Ro cu el nevaccinat si ori il izolez de Vlad, ori asta este, o sa imi faca varicela peste x saptamani. Ieri seara ajung cu copilul acasa, vaz o pata rosie in frunte, zic: s-a lovit asta micu... Trece vremea, ii facem baie, la baie imi arata bobo cateva pete mici - zic: astea or fi de la tzantzari ceva, sau o iritatie de la cald. Cand sa pun pempars, vad o droaie de pete pe la putz - dar cum facuse kk mult inainte si nu il putusem schimba la timp, am zis ca s-o fi iritat Pe seara insa buba de pe frunte se schimbase si aparusera alte pete mici si rosii. Nu imi venea sa cred. Dimineata era plin de pete Asa ca deh, medic, confirmare diagnostic, izolare in casa Bagajul este facut in sufra
Sa mai zic ca a avut boala o evolutie ca la carte: cu doua zile inainte un pic de febra, niste muci, un vomat la un moment datr, o tuse - mai, ca la carte - io credeam ca e racit, astea sunt de fapt semnele premergatoare varicelei ...
Este vina mea, ca atata m-am lalait cu vaccinul asta uf. Deocamdata nu il mananca, dar ma stept sa fie nasol, toti ne compatimesc In plus are cam multe bube deja, mai ales pe la putz si pe la fund Sper sa nu ne chinuim prea tare ... Uf uf, in plus doua saptamani de concediu au zburat O sa incercam sa limitam "damage-ul" si isi ia Bobo liber o saptamana si io pe cealalta. Ah, si culmea e ca al meu barbat nu o facut varicela Este candidat sigur ... Nasol ...
Supozitoarele - cred ca le pun la posta, eu nu mai ajung in tara. Si in Ro de-abia in august mai ajunge careva de la mine din familie... Sa imi ziceti ce credeti de varianta posta.
Voila, in rest am ramas datoare cum multe urari mugureilor baietei si fetite - sa creasca toti maaaari si sanatosi si sa aiba vieti linistite si insorite De asmenea, sa o felicit pe Lori - ma bucur tare mult, sa ai sarcina frumoasa si usoara, nastere la fel si mai ales un bebe2 perfect (ca bb1, de altfel ). Sa le mai urez sanatate bolnaviorilor de diverse (Desire si Robert a avut febra luni de-a randul, cu mici pauze, la noi nu exista de ex sa stea sticla de Nurofen degeaba I-am facut si analize: esplicatia a fost ca lua virus dupa virus si asta ... Partea buna e ca trece si uite, acush deja altfel discutam ... atunci cand nu da varicela peste noi evident).
Va mai sunt datoare cu niste poze de copii frumosi de la un super party de pitici:
http://picasaweb.google.com/poze.robert/Lorelei2Ani#
Atentie, sunt poze cu tort Pofticiosii sa se abtina hihi. In rest sunt poze cu copii frumosi si fericiti, cu iarba verde si moale, am petrecut o zi minunata, Robert era in extaz, isi gasise o blonda pe acolo (alta decat Lorelei grrrr) si o tot plimba de zor, a testat toboganul sarbatoritei la greu, in castel nu prea s-a dat, e mai fricos, a papat tort hmmmm ... Noi parintii ne-am super relaxat, la barfe, povesti, i-am cunoscut pe DanaH si sotzul + copiii din dotare - super familion, avem o groaza in comun (aceeasi facultate, acelasi camin, povesti etc). Neaparat trebue sa ne vizitam dar dupa ce ne trece bubaaaa I-am vazut si pe gemeni - Sara se face o frumusete, Cristian a profitat de ratacirea lui Robert cu blonda aia a lui si o alerga pe Lorelei de zor, mami de gemeni e o slaba si o frumoasa ... Lorelei a fost o printesa, mi-a placut de ea de numa, cu ochii aia frumosi, ii sta tare bine in albastru :) Si mami ei parea infloritoare, ea era cam ocupata si avea grija sa fie toata lumea happy :) Ceea ce s-a intamplat. Asa ca o sa mergem in parcul de distractii LOLAI si altadata Sper ca avem reducere da ???
Asa, la final, o poza haioasa: ia uitati cum au plecat copiii de la Lorelei de acasa :
http://picasaweb.google.com/poze.robert/Lorelei2Ani#5474895524852862050
MAI VREAAAAAAAAAAAAAAU
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Lorich spune:
Vai, Simonixule ce nebunie cu varicela asta!!! Sper sa treaca repede si sa nu-l pape tare pe Robertel. Nici noi n-am facut vaccinul, tot am amanat o vizita cu bebe sanatos la cabinet... lasa, trecand peste momentul neplacut, e mai bine natural, asa o sa zici peste o sapt sau cat tine.
Foarte tare poza aia, foarte tare! merg sa vad si restul si pupici la mancarici!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 5+
Lilly79 spune:
Simonix of, ce pacat ca v-ati stricat concediul.Se pare ca e epidemie de varicela peste tot.Si la noi e epidemie in toata regula O multime de copii de la gradi + ingrijitoare is acasa pe motiv de varicela.O tot sucesc pe Julia si-o studiez, inca nu se vad bube.Sper sa nu faca chiar de ziua ei
Sper sa ii treaca repede lui Robert si sa nu-l manance prea rau.
Trebuie sa plec la gradi dupa Julia.
Mai intru maine.
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
Alysh spune:
Simonixule, cu varicela si cu concediul ratat tot simt optimism in tonul mesajului tau. Esti tare!
Si noi am fost cu varicela, se pare ca e mai bine sa faca de mici, cu cat cresc cu atat formele sunt mai grave. Macar asta sa fie consolarea. Ii dai cu mixtura mentolata?
F frumu pozele de la party, v-ati distrat pe cinste din cate se vede.
ALI, mami de Vlady si 36+ cu Luca
Doloress spune:
La multi ani Tiberiu!
Sa cresti mare si sanatos, sa fii fericit si iubit!
Simonix imi pare rau de varicela... of, tocmai acum cand e de iesit afara. Pupicei bolnaviorului, sa de faca bine repede!
Cu vaccinul, eu i-am facut doua doze inainte de un an, mai trebuia sa-i fac o doza la un an jumate insa din cauza pneumoniei, otitei, mucilor permanenti tot am amanat. Acuma nu stiu ce sa fac. Problema e la mine, eu n-am facut varicela, doctorul lui m-a trimis de urgenta sa-mi fac vaccin cand a auzit ca mai vreau un bebe. EU m-am dus si m-au intrebat daca alaptez, cand au auzit ca da, au zis sa vin dupa ce termin cu alaptatul. Acuma am terminat cu alaptatul insa suntem mereu in incercari de bebe, nu sunt niciodata sigura daca e sau nu. Asa ca nu l-am mai facut.
Superbe poze! Ce frumos e acolo la Esme cu padurea aia langa casa, superb! Asa cautam si noi casa, cu teren, eventual o padurice in apropiere.
M-am mai delectat odata cu atatia pitici frumosi, m-au distrat tare Robert si Lorelai cum se pupacesc ei acolo. SI ce mamici slabe si frumoase! sa mori de invidie, nu alta!
Doloress spune:
Simonix mai voiam sa-ti zic ca tot am amanat vaccinul asta si pentru ca pediatrul mi-a zis ca dintre toate vaccinurile recomandate, pe asta el il recomanda cel mai putin din cauza ca oricum poate sa faca boala, chiar vaccinat fiind, si se imunizeaza mai bine daca face boala. Asa ca el recomanda sa faci vaccinul asta dupa 13 ani, in caz ca pana la varsta aia copilul n-a facut varicela. Primele doua doze le-am facut la presiunea celor de la clinica de vaccinuri, inca nu discutasem cu pediatrul, pentru ca urma sa plecam in Romania, anul trecut si mi-au zis ca ar fi tare bine sa-l vaccinez inainte de asa o excursie de lunga. Apoi am fost la pediatru si dupa ce am discutat cu el, am hotarat sa mai amanam, macar pana trece de iarna. Acuma nu prea stiu ce sa fac, nu i l-as face, mi l-as face mie insa.
aldaesme spune:
Citat: |
M-am mai delectat odata cu atatia pitici frumosi, m-au distrat tare Robert si Lorelai cum se pupacesc ei acolo. SI ce mamici slabe si frumoase! sa mori de invidie, nu alta! |
Astia doi au o relatie super speciala, zau asa...chiar daca Robertel se da la papusa fetii. Cat despre mamici, asa zic si eu , sa pic de invidie. Data viitoare sa vina numa' copii ca asa numa' imi fac sange rau...am zis! Mie tare mi-a placut si de Cristian care voia musai sa ii mai spuna La Multi Ani fetei...si i-a mai zis, de cateva ori, tare scump a fost! Zicea ta-su, fetei mele, spune acum , pupa acum ca peste cativa ani e cu interdictie. Fug sa recuperez copilu' si sa incepem calatoria cu trenul .
Monixuuu 2 saptamani? Nu mai e contagioasa din momentul in care se usca bubele...a fost ea inainte sa apara. Lorelei intr-o saptamana era inapoi in cresa cu foaie de la medic, si inca ar fi putut dupa trei zile dar am tinut-o numa' pentru revenire de imunitate. Pupam Robertzel...dupa ce se culca fata iti dau mai multe detalii despre cum le cheama pe unele si altele, ca tot sunt singura acasa, pun de un chat...si un joc.
Hai va pup,
Esme
mihaser spune:
Salutare!
Tiberiu! Sa cresti mare si voinic!
Luminel ai pus pozele?
Cleo....sister...
Va pupez! Is pe eurovisioane!
Reallaura spune:
Intru si eu sa urez fericiti lui Tiberiu Andrada sa-ti traiasca puiul, sa se faca mare si sanatos
Simonix tare rau imi pare de patania cu varicela...ma speriasi nitel, mirci mi-a facut niste muci, si acum are vreo 2 bubite, am spus ca de la tantari... sper tantzri sa fie!
Pozele superbe,comentariile superhaioase, tortul superb, mi-a placut sa vad echipa BE Olanda adunata si pe Lorelei in picioarele goale. SI as vrea si o felie de tort Merci.
Cleo imi pare rau de ce ne-ai povestit. Sper ca ai iesit din pasa proasta deja. DA, gradi unde il ducem pe MIrci are o curticica, nu f mare, cu 2 leagane, umrita de vitza de vie. SUnt 4 copilasi deocamdata, e super, ca o gradi in mediu familial cum povestesc fetele noastre.
lumima bucur ca s-a adaptat Cristiana. Mirci a plans nitelus aazi, dar fara prea multa convingere. Sper sa nu mai faca maine!
Ali ce mai face nepotelul mic?
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010
Luminel spune:
Hello
LA MULTI ANI Tiberiu, pui scump de Andrada! Sa cresti mare si frumos, sanatos si norocos, inconjurat numai de oameni iubitori!
Sanatate multa puiutilor bolnaviori Elena si Robertix. Sa le treaca repede! simonix si pe mine ma speriasi putin...lui Cris incepu sa-i curga nasul (toata iarna nu i-a curs si acum...apropo, ce pot sa-i dau sa-i ameliorez disconfortul?) si are vreo doua bubite pe obraz (dar la ea stiu ca e reactie alergica la praf). Sper sa nu ne fi pricopsit cu varicela, maine o sa intreb daca are vreun copil problema asta.
Fetelor aveti dreptate, e mare lucru ca s-a acomodat asa de repede (azi dimineata a bazait totusi un pic cand am lasat-o, dar doar un pic)...dupa ce ca sunt destul de stresata si eu cu acomodarea la locul de munca, daca ma mai stresam si cu ea s-o las urland la gradi, ajungeam la balamuc.
Laura, hai mai ca si Mircisor e baietel cuminte...s-a acomodat repede si el.
Ylari, cum merge buildingul?
Mihaser, poze cu tortul aici
Vizionare placuta! si noapte buna! pe maine!(ca de DC nu ma las, sunt dependenta)
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj