Mugurasi si mladite de mai-iunie 2008 (161)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
aelita spune:
La multi ani ,ANDREI TIBERIU si ELENA RUXANDRA !!!!
SIMO,vai ce ghinion,sa nu mai poti pleca in tara !!! si sa tragi cu varicela,of of...cum v-a nimerit tocmai acum ! 28+
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
Vreau doar sa spun rapid LA MULTI ANI TIBERIU SI LA MULTI ANI CRISTIANA (cu scuze de intarziere).
Cleo... ce sa mai zic, iubita? Om vedea ce-o fi prin August... pana atunci, daddy a promis ca sta cu gura pe ea, si deja i-a explicat clar ca el nu vrea sa vina acasa si sa ma gaseasca pe mine suparata si cu susu-n jos din cauza lor... acum speram ca totul va fi bine.
Ma duc sa o trezesc pe Victoria, e 6:22pm si daca o mai las imi sta pana la miezul noptii treaza apoi. Acu' o ora striga "Beeeeeed" si s-a dus si s-a urcat in pat si a adormit cand m-am dus langa ea. Mai nou imi spune cand e obosita si vrea in pat. Ma duc sa o trezesc sa-i dau sa pape si sa o scot la aer un pic, sper ca s-a mai racorit, azi au fost 30 grade afara si umiditate maaaaaaare, frate, de abia respiri! A facut un pic de febra azi, pe la 4 dupa-masa daca nu imi vine sa
deja. Simonixule, va pupam, imi pare tare rau de varicela. Asa ne-au zis si noua doctorii (pediatru si urgenta) ca-s virusi colectati... si nu au ce tratament sa-i dea, decat anti-termicele. Of
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Reallaura spune:
Neata
Mirci a plans azi la gradi, mi-a spus Bogdan...ooof, sper sa nu dureze mult chestia asta.prea era totul perfect.
Il mai ducem si primul acum...la 7 si un sfert...
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca, 19 aprilie 2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Luminel ce tare e Zulufina aici !!!! Super tort! Tu l-ai facut? Zi "nu" ca ma inverzesc!
Laurita of, dragul de Mirci, acomodare usoara va doresc! Si sa-l fi piscat tantarii da? (desi cred ca te lamureai pana acum daca era vari, ca apar repede, nu?)
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 5+
Andrada79 spune:
ELENA RUXANDRA
Sa cresti mare, sanatoasa si sa ai o viata plina de bucurii!!!!!
Va multumesc muuult pt urari si un din parte lui Tiberiu!!!!!
Astazi e iar zi de sarbatoare pt ca e ziua surioarei mele!!!
Moama fetelor la mine tortul asta Thomas s-a lasat cu peripetii. Am fost la alta cofetarie, ieri dupa serviciu. M-am dus la Piticot, asta dupa ce am sunat si mi-au zis ca il fac pe Thomas din frisca. Cand am ajuns, aveau o locomotiva care nu avea nici cea mai mica legatura. I-am aratat aleia poza cu Thomas si mi-a zis ca da am dreptate ca nu are legatura dar ei credeau ca poate seamana ! Pana la urma am comandat altceva ca nu mai aveam timp sa ma duc la cofetaria Alice. Clar daca mai comand vreodata, direct la Alice ma duc.Ii luasem si trenuletele Thomas, Emily.... in miniatura ca sa le pun pe langa tort
. Aseara i le-am dat cadou si a fost atat de fericit, ii sclipeau ochii de bucurie si binenteles ca a dormit cu ele.
Simonix ufffff mama ei de varicela! Imi pare rau dar pe de alta parte macar nu o sa mai stai altadata cu stres. sa treaca cat mai repede!
Luminel ce scumpa e printesa ta! Am vayut si eu filmuletul cu tortul, e atat de delicata....!
cleo78 spune:
]ELENA RUXANDRA
Sa cresti mare, sanatoasa sivoioasa !!!!!
si sa radeti si voi
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Lumi, super tare poza cu Cristiana unde se uita la frisca de pe nas
Belleane, la multi ani pentru puiuta mica si frumoasa Elena Ruxandra ! Sa fie sanatoasa, sa va bucurati cu totii de momente minunate, sa va faca mandrii de ea!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
La multi ani Elena Ruxandra!! Iti doresc sa ai parte numai de bucurii, sa nu cunosti nimic rau pe lume, sa ai viata o sarbatoare!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 5+