Mugurasi si mladite de mai-iunie 2008 (161)
Raspunsuri - Pagina 6
Alysh spune:
LA MULTI ANI, TIBERIU!! SA CRESTI MARE SI SANATOS, FERICIT SI VOIOS!!
ALI, mami de Vlady si 36+ cu Luca
gabitzam spune:
La multi ani, TIBERIU! Pui mic si frumos, sa ajungi om mare si bun, sa fii sanatos, sa fii fericit si sa nu cunosti raul, sa fii ocrotit si iubit de toata lumea!
Danicris spune:
Servus, fete dragi.
La multi ani, Tiberiu, pui frumos de mami la fel de frumoasa Andrada, sa fii sanatos, norocos, sa ai parte de tot ce iti doresti.
Dani, mami de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
belleane spune:
Tiberiu sa cresti puternic si frumos sa ai parte numai de bucurii.
Azi (nu mai mergem ca e full) la control cu urechili. Sper sa fie ok urechili ca vad ca a inceput tusea. Abia marti mergem si poate intre timp o sa fie gata si rezultatele la exudatul nazal (ca nu e posibil sa dureze atata peste 7 zile) Halal medicina poti face in tara asta, frate cu asa laboratoare. Sau poate am eu asteptari mari ca-s dusa in eroare de serialul Dr House.
Incep deja sa fac haz de necaz ca nu mai pot. Nu putem face petrecere cu copii anul asta dar sper sa ma revansez anul viitor si sa facem in casuta noua sau macar la un loc de joaca frumos. Anul asta am incercat dar am primit raspuns abia acum 2 zile si nu mai am timp de pregateli. Si sambata am si nunta.
I-am cumparat piticului o noua bicicleta si pe piticul povestitor Duni. Sper sa-i placa piticul ca bicicleta a primit-o deja dimineata si o pupa de zor azi va merge cu ea in parc.
Noi mai avem biciclete cu maner dar bona nu reuseste sa le manevreze usor. Asa ca i-am luat una care se directioneaza din maner.
Adriana_78 spune:
LA MULTI ANi, Tiberiu! Sa ai o copilarie fericita si parte numai de bucurii!
Belleane, imi pare rau ca atatia virusi va stau pe cap. Imp. e sa treaca infe. la urechi, cu tusea va descurcati voi.
Cum a fost la Lego si Barbi Expo? sunt mai ieftine? le-a placut fetelor?
Adriana
belleane spune:
Adriana: la Barbie a fost placut pentru Ana. Elena s-a cam plictisit.
Jucariile nu sunt mai ieftine si este doar un singur stand cu vanzare.
In rest sunt exponate, un loc mic de joaca cu papusi Barbie si o sala de proiectie cu filme. Si e destul de scumpa intrarea.
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BELLEANE Adriana: la Barbie a fost placut pentru Ana. Elena s-a cam plictisit. Jucariile nu sunt mai ieftine si este doar un singur stand cu vanzare. In rest sunt exponate, un loc mic de joaca cu papusi Barbie si o sala de proiectie cu filme. Si e destul de scumpa intrarea. |
belleane, mi-am adus aminte, si mara cand a fo cu otita era bleaga - nu putea merge, statea cuminte pe canapea. Acum multi ani, cand am avut otita - fix la fel simptome si io am avut: o durere de cap apasatoare, somnolentza, bine si frisoane ... dar cel mai urat a fo ca dupa aia am avut auzul slabit cam 1 luna.
Uof, se tin belelele lant.. lasa ca se fac puii mari!
despre exudat - dureaza. Ca se fac identificarile de culturi, si uneori se face si antibioograma, si asta dureaza iar 2-3 zile.
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Lorich spune:
Tiberiu, la multi ani scumpete mica! Sa ai parte in viata numai de bucurii, sa cresti frumos, sanatos si sa bucuri in fiecare zi viata lui mami si a lui tati!
Cleo pt ieri 9cand eu eram prea depresata ca sa intru sa dau
Robert mai papa cereale seara, nu in bibe, el n-a acceptat niciodata bibe sau lapte (altul decat de-a lu' ma-sa), asa ca papa lapte cu lingurita cu un strop de cereale in el.
Ylari tot voiam sa-ti spun de termometru cu infrarosu- eu il consider babi aruncati. Sau poate trebuie sa-l masor pe Robert cand e sanatos si sa calculez in functie de asta, pt ca asta de frunte imi arata 36 cu ceva cand Robert era cald si in fund avea 38.5, de ex. La mine mana e sfanta - imediat stiu ca nu e ok. masuram doar ca sa stim ce dam si daca plecam in vizita (la spital). L-am cumparat si noi pe asta de frunte, ca am zis sa nu mai chinui copilul cu bagatul in fund, dar ..insuccesuri.
Andrada ce chestie cu tortul de la Maria - si eu voiam sa-i comand de acolo, dar nu-mi palc surprizele de felul meu.
Belleane sanatate multa puiutei, mama lor de virusi, nu mai mor o data? Ca murim noi de cald...
merg sa-mi fac de cap cu o inghetata, va pup!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 5+
Lilly79 spune:
Revin mai tarziu (sper) cu un mesaj mai lung + urarile pt sarbatoriti.
Am vazut ca vorbeati de termometru. Noi avem unul de frunte din DM si ieri am gasit tot la dm termometre care pot fi tinute pe pielea copilului pana la 48 ore (sunt 3 intre-un pachetel: buburuza, broasca si inca nu stiu ce).Juliei ii creste de obicei febra in 10 minute si am considerat ca e util pt cand va mai fi nevoie (sper sa nu se mai imbolnaveasca repede) sa-l lipesc pe frunte(stern sau subsuoara) si sa vedem cum evolueaza.Cel pe care-l aveam ne arata temp in 15 secunde si era exact (adica daca avea 39 cu ceva, ne arata 39, daca are 38 cu ceva, ne arata 38, etc)
Sper sa revin.
Fug la treaba(a se citi ornamente pt tortul Juliei ).
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
Andrada79 spune:
Multumim din suflet pt urari! Mi se umple inima de bucurie cand citesc asa urari frumoase!
Belleane sanatate multa!
Lilly interesante termometrele de care spui!