Mugurasi si mladite de mai-iunie 2008 (161)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Buna fetelor!

Va multumesc din suflet pentru urari...sunteti foarte dragutze...nu va mai nominalizez ca umplu pagina.tuturor, fara numar...

Raportam o a doua zi de gradi fara plans...suntem pe drumul cel bun, nesperat de bun...dimineata cand am dus-o, dupa ce am descaltat-o si i-am dat ursul (ca noi ne trambalam cu Ursache in fiecare zi la si de la gradi, ca sa aiba fata cu cine dormi), m-am intors s-o intreb ceva pe educatoare si nici n-am apucat sa o pup sau sa-i fac "pa pa" ca ea a si disparut in sala de clasa...deci nu e "traumatizata"...chiar ii place...cand o intreb daca vrea sa mearga la gradi, de fiecare data imi spune "da".
De 1 Iunie se duce cu copii la circ...mi-e asa necaz ca nu vorbeste, mi-ar fi placut sa-mi povesteasca impresiile.

Ati fost atatd e productive ca nici nu mai tin minte ce-am citit...fac un conspect din aduceri aminte:

Belleane, urechiusele piticului...sanatate multa! of, ce greu e! si celor care au furat bicicleta sa le fie rusine!

Cleo, imi pare rau de probleme pe care le ai...te imbratisez calduros! mult curaj! Mara frumoasa!

Ylari si Mi_bebelina, sejur placut si relaxant sa aveti!
Ylari, tu esti bucatareasa in toata regula! ma complexezi

Adriana si Gabitzam, am ramas fara cuvinte la pozele voastre...va invidiez! Iar "jokeitza" blonda m-a dat pe spate.
Gabitzam, scumpetea de baiat "cantaret".

Laura, ce mai face Ilincutza?
Dani, dar Rasfatzica?

Alysh, Cristiana n-a baut lapte cu cereale in bibi decat cand era foarte mica, primele luni, si doar de cateva ori...eu ii dadeam cerealele cu lingurita. Ei ii ajunge laptele seara, bea aproape 300 ml.

Desiree, ce mai face Victoria? e mai bine?

Poze cu tortul promit sa va pun maine, nu mai am baterie la aparat si am pus-o la incarcat

O noapte linistita!

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

GABITA haha ce tare e cum doarme cu biberonul in dinti

vaaai e rai acolo! cat de frumos e !
doamne,cat de frumos e !
le-am vazut toate si nu ma mai saturam !!

nu mai zic de vooi,sunteti o familie superba,aveti niste baieti minunati!

CLEO soacra ta dusa cu capul ! face scandal si nici nu va spune de ce,...

ALYSH da,pun o masura din aia de cereale.
oricum,merge si fara ele,sunt copii care beau doar laptele,defapt ala e important.

ESME ce frumos ca va fac cadouri ai tai ! eu nici nu imi mai amintesc de cand nu mi-au luat ceva ...
de la familia sotului primesc mereu,de cate ori vin pe aici ,ca vin des,le si zic ca nu e cazul sa cheltuiasca atata de fiecare data si nimic..
tata cand a venit ultima oara la noi,ca il aducem mai mult ca ii place rau sa calatoreasca,sa vada,aici colinda mult cu harta in mana,scapa de singuratate cateva luni,ii place mult ca are cine sa ii faca mancare ca el e singur si mananca ce apuca..Nu a adus nici o eugenie la niciunul din nepoti ,in schimb avea grija la plecare sa ii dam toti cate ceva pt nepotii din tara..ceea ce m-a facut sa inteleg ca stie ce face,si face diferenta ca ai nostri au de toate...pe o parte asa e,are dreptate,dar stiind ca noi il trimitem mereu incarcat pt cei din tara,sa fi luat si el eugenii astora de aici chiar daca au..asa ca sa simta si ei ca e de la bunicu..Sau orice,sa le fi confectionat ceva de lemn..nu stiu..
poate sunt eu mai pretentioasa,cer prea mult...

cu toate astea iar imi vine sa il aduc aici,ca nu mergem n0i vara asta,ca nasc in august.
pt ca are si lucruri bune,e tare amuzant,am amintiri si frumoase,multe,mor prietenii mei dupa el cand vine,daca faci abstractie de eugenia pe care nu ti-o aduce si de alte cateva,te distreaza la maxim

data viitoare vi le spun pe alea amuzante,ca imi plac mai mult.

YLARI si eu vreau jucarii din alea de doctor,noi aveam cand eram mici,dar nu am mai vazut.

LUMINEL inseamna ca ii place la gradi,ma bucur ca se adapteaza repede !ce fata cuminte are mama!

Andres spune cand face pipi,de ceva vreme,dar nu e timp de executat ca facea imediat.
azi a zis de doua ori si a intarziat 5 minute pana a facut.
ma anunta si cand are pampi pe el,pe afara.sper sa incepem sa facem mai putin pe noi..
vorbeste mult,dar bineinteles trebuie sa fii obisnuit cu limbajul ca le zice pocit,dar vorbeste orice.
au o mica melodie de la desene ,si ei canta amandoi "mix mix ciocoleit bate bate ciocolate " si fac din maini ca si cand ar mesteca in castron.si eu cant gresit:"mix mix ciocoplix" ..Si Andres :"nooo,mamaaa!!!! mish mish iocoleish ate ate iocolate"
Mai e melodia de la eurovision,algo pequenito ououooo,algo chiquitito ou ouo oo ", si doar daca o fredonez,incepe el sa o cante,e mortaaal mai ales la o-u-o-u-o-o.

27+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata, azi dau un bol de lapte cu cereale

Multam de raspunsuri ref la cereale, deci le pot scoate linistita si eu ca oricum nu se mai omoara dupa ele, clar.

Laurita, da scumpa mea, abia astept sa ne vedem, s-o vad si pe Ilinca in real life. Am vazut cateva poze pe facebook, e superba pur si simplu. Si ref la indemnizatii si eu ma bucur ca scot doar 15%....desi eu nasc in afara CIC1, deci voi mai avea o scadere in plus de asta. DAr, sanatosi sa fim ca ne descurcam noi!

Luminel, felicitari pt adaptarea rapida a Cristianei, e mare lucru, sa stii! Scapi de un stres imens! Ma bucur mult pt voi!

Ma duc sa-l scol pe Vlad si sa-l trimit de-acasa . MA apuc de calcat si facut curat prin sertare.

ALI, mami de Vlady si 36+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza fete dragi! Azi a venit randul meu sa bucataresc.vreau sa afc o ciorbita, niste pulpe la cuptor, as face si inghetata...poate am timp sa fac si bagajul.....

va pup, azi n-am timp de stat!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Gabitzam, acum am vazut pozele voastre....superbeeeeeee.......
Noi maine vom sta la Pensiunea Mis...
Legat de Fundata, noi am stat asta-vara o saptamana acolo, a fost de vis. Am stat la Casa Izabela, gazda foarte primitoare...intr-o casa alaturata in curte stateau bunicii gazdei care aveau cal, vaca, oi...puteam cumpara laptic si branza de la ei......a fost minunat. Iar peisajele nu mai vorbesc, sigur vom mai merge acolo.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Nici Deliei nu i-au placut cerealele cu lapte, eu le mai ascundeam in piure de fructe. Cand am fortat-o sa bea cereale cu lapte mi-a vomitata. De mai multe ori. Asa ca am renuntat. La gradi nu mananca altceva decat paine....se vede treaba ca ii place painea asta cumparata decat cea pe care o fac eu la masina. Uneori chiar m-a pus sa-i cumpar paine si o tine asa intreaga in brate si rontaie un pic. Deci nu-mi fac griji.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Mi-a dat soacra-mea tema, sa ma interesez de o pensiune pt a merge cu Vlad si celalalt nepot vreo 10-15 zile la munte. Aveti vreo recomandare: ceva nu prea scump, adica nu mai mult de 1 mil/ noapte/ camera, cu ceva curticica pt copii, loc de joaca ar fi super, si cat de cat safe adica fara scari abrupte in casa si nu chiar la sosea. Saru'mana, astept sugestii

ALI, mami de Vlady si 36+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatza si o sa taie greata.

luminel, felicitari pt integrare la gradi! Lasa ca incepe acu sa vorbeasca, cu copiii...sa vezi ce evolutie e. mara incepe sa lege acu si sa repete unele cuvinte, stalcit rau. Cum e la munca?

ylari e la munte? cum o fi ?

TIBERIU sa cresti mare, sanatos si fericit!

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

La Multi Ani,

ANDREI TIBERIU ,

copil frumos, sa iti fie viata senina si frumoasa, sa fii fericit, sanatos si vesel!

'Neatza,

in afara de urare nimic de spus...doar ca am ramas singura pana sambata, adica cu fata. Astazi vecina nu a putut sa o tina asa ca excursie cu trenul, maine insa ramane la vecina ca altfel iar trebuie sa o trezesc cu noaptea in cap si nu e deloc fericita. Eu merg mai mintenash la un curs "de specializare" defapt un fel de fuga de raspundere .

O zi buna si sanatate maxima tuturor,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

ELENA CRISTIANA, RADU, ANDREI
Sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti o viata frumoasa si senina!

La muuulti ani si puiul meu mic, scump si drag! La ora 10.00 am facut 2 anisori!

Esme pentru urari!

Cleo uffff prin ce treci si tu! Fruntea sus si curaj, curaj, curaj. Legat de socrii ce sa zic daca exista si cea mai mica posibilitate de a scapa de stresul care il aduc si ei........mai bine scapa! Sunt suficiente problemele pe care le ai ca sa te mai incarci negativ si cu ce iti fac ei!

Adriana, Gabitzam am admirat pozele!!! Ce sa zic, copii superbi si niste peisajeeeeeeeeeeeeee! Anul asta mai prin septembrie poate om reusi sa vedem si noi muntele. Mi-as dori mult pe Transfagarasan!

Jozsaerika sa stii ca la anul ii fac tort sub forma de masinutza! Sambata urmeaza sa ne serbam ziua cu copii si m-am enervat deja ieri legat de tort. Am vrut sa comand un tort sub forma de Thomas de la cofetaria Maria. Am intrat pe site am vazut poza, mi-a placut, am sunat, mi-au zis ca da fac poza nr 8 cu Thomas de pe site si sa comand cu 3 zile inainte. S-a dus sotul ieri la cofetarie si acolo i-a arata altceva. O locomotica albastra e adevarat, cu o floare in loc de fata lui Thomas. I s-a spus ca ce.....ce e pe site e pus asa......ele habar nu au si nu fac decat asa! Ma da nici o legatura intre locomotiva aia si Thomas! Bataie de joc, un drum facut aiurea! Am sa ma duc azi la Piticot iar la anul fac eu ....clar si astept poze cu masinutza facuta de tine!

Mergi la inceput