Mugurasi si mladite de mai-iunie 2008 (161)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Aseara ii cautasem lui Andrei pe youtube un cantec pe care il canta de vreo saptamana intr-una "De ziua ta" cantata de 3 sud est. L-am gasit si dansam si cantam prin casa cu el "de ziua ta, ziua ta, ziua ta, iti daruiesc dragostea, dragostea..." si l-am surprins pe Raducu cum se tinea dupa noi si batzaia si ne ingana "...aa taa, aa taa, dagoshtaaaa, dagoshtaaaa..." Era asa de dulce ca-l mancai pe loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani Cristiana, fetita dulce, sa fii fericita si iubita!

Esme multumesc ca nu ma uiti cu retetele, eu faceam muffins, luam faina gata preparata de la magazin ( de avoine, nu stiu cum se traduce in romaneste- ovaz parca?) in care adaugam fructele in piure, normal, ca el nu suporta nici o fructa si le scoate imediat, deci oricum le blenduiam, era singura solutie. Dar deodata nu mai mananca nici muffins deloc, asa ca sunt in cautare de alte retete, eventual sa le fac eu de la A la Z, cat mai naturale. Cum faci cupcakes-urile astea?

Am salivat la greu la pozele de la munte ale Adrianei si Gabitei su-per-be!!!! Am vazut doua fetite si doi baietei tare fericiti, cred ca ati avut niste zile minunate!

Mi_bebelina bravo pentru Deliuta ca a inceput sa pape! Acomodare cat mai usoara, desi cu tine acolo, cred ca ii e mult mai usor decat altor copii. Deci nu e in grupa cu tine? Distractie placuta la munte!

Ylari si tie distractie placuta! Asteptam poze cu costumatia! Eu una las copilul fara probleme cu tati, stiu ca e mai competent decat mine, cu mine se loveste mereu ca il las sa escaladeze toate cotloanele, al meu sot sta de fundul lui ca o baba. Abia astept vineri sa merg la SATC2 cu fetele de la sezatoarea canadiana. Ne luam pantofii preferati si mergem sa vedem ce-a mai facut Carrie. Dupa film era vorba sa mergem si la un Club de strip-tease masculin, insa nu am cum ca trebuie sa vina sa ma ia Gabi inainte de 9-10, inainte de a adormi piticul. Dar lasa ca imi iau eu carnet si o sa ma duc si la club odata si odata cu fetele. Ca sa vedeti model de mama denaturata Avem nevoie si noi din cand in cand de o evadare, sa ne reincarcam bateriile.

Cleo imi pare rau de probleme Stiu cum e sa nu dormi, nici eu nu dorm de vreo cateva nopti, nu inteleg de ce, am eu un stress ceva, inconstient probabil, nu reusesc insa sa-l detectez. Pur si simplu stau cu ochii pe pereti. Abia pe la 2 adorm si la 6.30 ma trezeste piticul. Ieri cadeam cu ochii in tastatura.
Si Patrick se mai trezeste noaptea, ii dau lapte, noi avem 2 biberoane mereu langa noi. Nu pot sa i le scot, desi as vrea, ar fi de jale, se trezeste si urla!!!! Asta e, am inlocuit titi cu laptele, ce sa facem. De obicei dupa lapte se culca la loc. E aiurea cu taiatul asta din salarii, si la mine in familie, mama e bugetara, tata pensionar, nu stiu ce o sa faca.

Alysh nici Patrick nu a baut niicodata laptele cu cereale in el, inainte cand manca tare bine, asta era singura mancare pe care nu punea gura, lapte cu cereale, i le strecuram in fructe. Acuma mananca cereale goale, sau ma bine zis, cauta stafidele din cereale si pe alea le mananca, eu sunt multumita si asa. Mananca si paine macar o felie pe zi, deci stau linistita. La noi fructele si legumele, asta e problema in continuare. Ca o chestie interesanta, eu cat am fost insarcinata vomitam numai la gandul de lapte cu cereale....

Bellanne multa sanatate! Of ce rau imi pare de otita! Eu cred ca de la otita era ametita asa, de la febra, cine stie. Imi pare rau si de bicicleta... ce oameni fara suflet.

Desiree bine ca ai facut analize si ai vazut ca nu e infectie, chiar daca ai stat putin la urgente, macar esti linistita in privinta asta. Ti-am zis, si nepotica mea facea febra inexplicabil, sunt tot felul de virusi care nu pot fi detectati una doua. Eu una am suspectat ca a fost o somatizare, febra a inceput cand a plecat taica-su de acasa, voiau sa se desparta. Erau pe punctul de a divorta, fata s-a imbolnavit si ei s-au apropiat din nou, el s-a mutat iar acasa, cum s-a mutat acasa dupa vreo 2 luni asa de absenta, impt in care Rebecca a fost bolnava si prin spitale, febra a disparut ca prin minune. Bine, cand le-am zis chestia asta se uitau crucis la mine, nu prea cred ei in chestii de genul asta. Nici eu nu pot fi sigura suta la suta, insa mie mi se pare ca e o legatura. Corpul reactioneaza imediat la stress si e mai putin pregatit sa lupte cu virusii.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Aseara ii cautasem lui Andrei pe youtube un cantec pe care il canta de vreo saptamana intr-una "De ziua ta" cantata de 3 sud est. L-am gasit si dansam si cantam prin casa cu el "de ziua ta, ziua ta, ziua ta, iti daruiesc dragostea, dragostea..." si l-am surprins pe Raducu cum se tinea dupa noi si batzaia si ne ingana "...aa taa, aa taa, dagoshtaaaa, dagoshtaaaa..." Era asa de dulce ca-l mancai pe loc.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Ce scump trebuie sa fi fost!!! Oricum Gabitza, Raducu e frumuuuseeeel de pic dupa el cand il vad... mereu!!!

Doloress merci de incurajare si tie! Abia astept sa ma intorc, sunt cu capul.

Am facut si bagajul, am calcat, dar am uitat sa dezghet frigiderul (ii promisesem la socrellu) asa ca ma apuc de treaba... iar.........

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Edit: sa va zic ce idee mi-a venit, sa ii cumpar Evei si un set medical de jucarie, sa nu mai fie asa speriata cand mergem la doctor, sa fie familiarizata cu stetoscopul, etc... Zic si eu... Cum vi se pare? Oricum am vazut ca a contat ca am vb cu ea si i-am explicat (de 5 ori!) luni inainte sa mergem la Medicover.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:

Edit: sa va zic ce idee mi-a venit, sa ii cumpar Evei si un set medical de jucarie, sa nu mai fie asa speriata cand mergem la doctor, sa fie familiarizata cu stetoscopul, etc... Zic si eu... Cum vi se pare? Oricum am vazut ca a contat ca am vb cu ea si i-am explicat (de 5 ori!) luni inainte sa mergem la Medicover.

Eu i-am luat fetei in decembrie si pare a avea efect, sau pur si simplu i-a trecut frica de doctor. In orice caz de cand il are nu mai are nici o treaba cu doctorul. Mai luasem si pentur Robertzel dar nu stiu daca pe el l-a ajutat.

Esme

Mergi la inceput

Ylari poti sa incerci. Eu nu i-am mai cumparat ca are la gradi, se joaca mereu cu el, ia injectia si face injectii tuturor copiilor si tot urla ca din gura de sarpe cand se apropie doctorul de el, numai cand intra in cabinet. La noi e mai mult anxietatea fata de necunoscuti, zic eu.

Mergi la inceput

Doloress, Esme, deci doua exemple de reactii total opuse Oricum, merita sa incerc. Mai ales ca nimic nu ma face mai fericita decat sa-i cumpar jucarii, cred ca sunt masochista, sa am ce aduna toata ziua.

Doloress, te rog sa imi povestesti si mie (pe PM, ca sa nu fim off topic de tot) ce se intampla in SATC 2, la noi apare pe 4 iunie si nu mai pot de curiozitate sa vad ce si cum, sunt ca pe ace, te rog, te rog, te rog!!!!!!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

desiree, mi-am adus aminte de ceva ce cetii zille trecute, si ma chinui sa iti scriu dar nu mai apuc. De faptul ca vreti sa primiti pe Chelsea la voi, graviduta. pt ca ii stii dezorganizati cu banii, poti sa le ceri banii de chirie care ii plateau inainte, si sa ii puneti intr-un cont. Peste 3 luni, sa foloseasca banii numai pt bb. Ca si cadou material de la voi. E greu sa stai nuami cu gura dupa ei: de ce va luati DVD-uri, de ce va luati haine/incaltzaminte scumpa.. sunt si ei tineri, nu sunt pregatiti inca sa faca sacrificii. Plus ca e gravidutza, si e stresant... e delicat etc. Asta solutie o vad eu. Ca o sa le dati si o gramada de lucruri ramase de la Victoria, ca o sa mergeti apoi al ei in vizita cu baxu de pampers etc. asta e altceva.
ideea ca evident Chelsea nu a avut un exemplu de relatie familiala. Aveti ocazia sa fiti voi. Cel mult observatie la mutarea cu voi este: "va rog sa fiti civilizati, ca Victoria este deja mare, cade pe jos, scapa mancare - tre sa fie curat/educatie " etc vedeti voi cum.

Oricum va admir pt asta. NU va fi usor - mai ales tie. Dar is 3 luni, cele mai grele de sarcina - cu nopti nedormite, cu frici, emotii, cu indoieli, cu picioare umflate si dureri de coloana, cand o vorba buna si un zambet prinde bine.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Ylari hehe, sigur vrei sa-ti povestesc dinainte? Stai sa vedem ca cica nu mai sunt bilete deja... o fata nu poate ajunge, mai vad eu, eu ma duc de una singura si tot ma duc.
Pai al meu a urlat mereu la doctori, orice am fi facut noi, eu sunt sigura ca l-a marcat inconstient perioada de la inceput, cand a stat primele 3 saptamani din viata la Terapie intensiva, eu zic ca senzatia aia de spital i s-a intiparit in minte, mirosurile, sunetele... Tremura instantaneu cand intram in cabinetul doctorului.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Ylari hehe, sigur vrei sa-ti povestesc dinainte? Stai sa vedem ca cica nu mai sunt bilete deja... o fata nu poate ajunge, mai vad eu, eu ma duc de una singura si tot ma duc.
Pai al meu a urlat mereu la doctori, orice am fi facut noi, eu sunt sigura ca l-a marcat inconstient perioada de la inceput, cand a stat primele 3 saptamani din viata la Terapie intensiva, eu zic ca senzatia aia de spital i s-a intiparit in minte, mirosurile, sunetele... Tremura instantaneu cand intram in cabinetul doctorului.

Oooooof bietul Patrick, sunt si ei mici saracutii mie imi era o mila cand o vedeam pe Eva plangand asa, si nu ne asculta, nu conta nimic din ce spuneam noi... Cand a mai facut-o si aia fraiera m-au apucat pandaliile.................

Daaaa, vreau, vreau sa stiu dinainte ce se intampla, sa nu ma laaaasi asa, te rog, te rog!!!!! Iti tin pumnii sa gasesti bilete!!!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Adriana vai ce poze superbe, cum ma asteptam!!
Ali deci ne vedem in iulie, abia astept!! CU indemnizatiile, eu zic sarumana ca nu au micsorat mai mult, dar totusi lui Bogdan ii vor lua din marele salariu de 20 de milioane 25 %!! Noroc ca el mai se duce la cabinet, dar tot ma oftic! Mi se pare strigator la cer, la cat sta la spital mereu, peste program. si noi incercam sa ne restrangem, sa stii. Cheltuielile s-au dublat. se resimte.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Mergi la inceput