Mugurasi si mladite de mai-iunie 2008 (161)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

LUMINEL,uf,alte probleme pe capul vostru acum ,dupa analize !
pup sa treaca repede.
cred ca se contagiaza giardia,nu?

28+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Luminel, imi pare tare rau... Sanatate maxima! Eu as zice de giardia, dar la noi nu sunt paranoici astia de la cresa...nu stiu cum sunt la voi, daca crezi ca sunt ok spune-le nu strica sa stie toate problemele, ba chiar ajuta - din nou, daca nu sunt paranoici.

o seara placuta si sanatate maxima,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Luminel imi pare rau... Nu stiu ce sa-ti zic sa faci. Nici aici nu sunt paranoici, in Romania stiu ca toata lumea se panicheaza din orice. Acuma eu cred ca si aici au copii tot felul de viermisori, mai ales cum vad ca fiecare familie are cel putin un caine / o pisica si ei nu se stresseaza deloc cand copilul se pupa in bot cu catelul si chiar mananca din tava lui de mancare. Trimitere la analize nu vezi nici cand face copilul peste 40, dar apoi altfel.
Cu vorbitul cred ca trebuie sa mai asteptam pana sa povesteasca ei ce au facut. Am citit chiar ca ei nu inteleg de ce ii intrebi, in capsorul lor mama si tata stiu tot, deci ei se asteapta sa stii deja ce s-a intamplat la gradi
Eu oricum pe-al meu il intreb mereu si-mi zice el acolo si povestese insa nu inteleg nici 5%. Ieri noroc ca am fost dupa el si am vazut ca se juca cu un melc, mi-a facut capul calendar cu "escago", "escago" (escargot=melc) Pai noroc ca l-am vazut ca nu m-as fi prins nici intr-o 100 de ani ce zice el acolo.

Esmeeu sunt fan iesit si stat in natura, de aceea sufar ca un caine 6 luni de iarna aici in casa. Numai afara ma simt parca bine si impacata cu mine insami. Abia astept sa am casa mea sa ies toata ziua in curte.

Tocmai mi-am facut o salata super buna, cu legume pe gratar ( ardei, zucchini, vinete), salata verde, branza si smochine. A iesit o bunatate!

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Hello hello va scriem si noi, astia mai buboshi

Multumim de incurajari, Robertzel este relativ ok, l-am drogat bine si sper ca va dormi macar doua ore. Noaptea trecuta a fost cam greutza, au inceput mancarimile, are bube o groaza, in locuri ciudate si ascunse privirii Pana si intre degetele de la picioare a facut. Cate trei pe un degetel, va dati si voi seama. In si pe o ureche am numarat vreo 8, pe o parte a ffetzei vreo 25 ... Are multe pe putzica si pe la funduletz, ieri saracul se lovea cu mana pe scutec disperat... Nu se poate scarpina acolo. Mi se rupea sufletul, ce sa va zic, noaptea se vaita si se lovea cu capul de perne, de pat (are capul plin ... noroc ca le acopera parul si nu le vad). Cum sa il ajut? Deja ii dadusem cu lotiune din aia de usuca si calmeaza, ii dadusem antitermic si calmant de dureri + antihistaminicul de rigoare, care cica si ala ajuta la calmat scarpineli. In fine, destul de dificil, stateam cu lacrimile in gat de neputinta. Totusi l-am luat cu noi in pat (tocmai ce incepuse si el saracu' sa adoarma singurel, baiat mare de doi ani ) si asa ne-am odihnit nitel.

Azi am fost la serviciu (mai pe doua carari asa, caci am fost cam obosita, acumulat...) si a stat Bogdan cu piticul, cica ziua s-a comportat binishor, il mananca, dar parca nu asa rau ca noaptea. Au iesit si afara, pe pajistea blocului, am avut grija sa nu fie nimeni si l-am scos la aer juma de ora. Bubele au evoluat, unele sunt uratzele, insa cred ca e ok. Pe fatza din fericire inca mi se pare ca sunt soft bubele.

Voila despre noi. Asteptam sa treaca weekendul si speram si faza cea mai nasoala de varicela.

Cu giardia, eu una as zice la gradi. Adica nici mie nu mi-ar placea sa o iau de la altii - nu sunt paranoia, din contra, dar imi place sa stiu Eu una sper ca noi nu am contaminat copiii la petrecerea de Lorelei cu varicela - in orice caz am anuntat tot poporul cu care am avut contact. Sanatate multa !!!

Delores - super interesanta faza cu bebii care se asteapta sa stim ce si cum. Si eu am un set de intrebari tipice la care raspunsul este daaaaaaaaaaaaa "Ai fost cuminte azi"? Daaaaa, "ai facut pipi la olitza?" Daaaaaa (din parti ) "Ai facut nani" Daaaa dodo "Cu cine" Bia / Ush (in functie de ce animal ii dau) etc. oricum io astea le intreb asa, ca sa fac conversatie, e deja rutina noastra, de aici incepe discutia. Oricum ma simt asa de ... "privilegiata" ca sunt centrul universului unui pitic :) Si asa ma doare pe mine cand el se asteapta ca eu sa il ajut si de fapt eu nu pot mare lucru

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi

Ma duc la nani, sa vad cat voi putea dormi...

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

SIMONIX-imi vine sa plang cand povestesti de Robertel
cat dureaza chinul asta? of..speram ca sunt creme care sa calmeze mancarimile,dar vad ca nu trece cu nimic Mai e mult????????

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatza si rpd la urari

ELENA RUXANDRA ,ELIZA ELENA, SARA MARIA, IOAN TEODOR , LA MULTI ANI - sa fiti fericiti, sa aveti o viata frumoasa, plina de bucurii. Mamicilor pt comorile voastre

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

La multi ani, Lizuca!

La multi ani, Sara!

Sa fiti sanatoase si fericite!

Simonix, nasol cu scarpinatul ala, cred ca sufera bietul Robert.
Va doresc sa scapati cat mai repede!
Supoz. sunt de acord sa le trimiti si prin posta, ca am uitat sa raspund la intrebarea ta

Lara se vaita ingrozitor cand o inteapa un tantar si o apuca mancarimea, nici nu vreau sa ma gandesc ce ne asteapta in caz de varicela.
Oricum ea de 3 ori a avut contact direct cu copii bolnavi, in faza de contaminare si nu a luat niciodata.

Luminel, da de unde pana unde infectie cu Ecoli?
Nu stiu ce sa zic de giardia.
Daca poti s-o tii acasa, atunci le poti spune la gradi fara probleme, insa daca trebuie s-o duci, nu stiu daca o primesc stiind ca are giardia, pana nu face tratamentul si nu iese analiza curata.

Un weekend frumos tuturor
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Luminel mai la ea m-am gandit cand am zis "zulufina" deci ... Imi pare rau de giardia si E. coli, ce sa facem, trec cu med. Si eu as spune la gradi, dar eu zic asta din perspectiva celorlalte mamici de copii de gradi, zic sincer.

Laurita eu sunt bine, multam, putin fitze la mancare, ca sa ramana mofturosenia constanta in familie, acuma ca papa Robert... ion rest nimic-nimic. Pup

Va doresc un weekend minunat!

La multi ani Eliza
La multi ani Sara Maria!
Sa aveti o ciata superba, plina de noroc si bucurii!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 6+

Mergi la inceput

ELIZA ELENA,SARA MARIA,IOAN TEODOR
Sa cresteti mari !!!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

ELIZA ELENA,SARA MARIA,IOAN TEODOR

fetelor, m-am implantat. E mai usor decat la o extractied e masea de minte. Asa ca nu mananc nik dulce cateva zile, si nici nu fac - poa imi trece supararea pe robotul stricat.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput