Mugurasi si mladite de mai-iunie 2008 (161)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

La multi ani, Eliza Elena, pui dragalas de mami Elenuca, sa fii sanatoasa, fericita, norocoasa, sa iti dea Dumnezeu tot ce iti doresti.

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

La multi ani printeselor Eliza Elena si Sara Maria! Sa cresteti mari, frumoase si cuminti,sa-i bucurati pe parinti!
Cate un mamicilor...sa va traiasca minunile!

Simonix, il compatimesc pe bietul Robert...sper sa-i treaca bubitele cat mai repede!

Adriana, habar n-am de unde s-a pricopsit cu e.colli...chiar, de unde ar fi putut sa o ia?

Multumesc pentru raspunsuri, fetelor, si sper ca nu m-ati judecat prea aspru. Am gandit egoist cand am pus intrebarea: daca nu mi-o mai primesc, eu cu cine o las? Intr-adevar, normal si corect e sa le spun de giardia, cea ce am sa si fac...pe de alta parte, ea nu aa avut nici un simptom (poate doar ca e usor incercanata), daca nu insistam la doctora sa-mi dea trimitere sa-i fac analize, nu descopeream (la analiza pentru inscriere la gradi, n-a iesit nimic)...si poate si alti copii din gradinita au si nu se stie...dar oricum o sa le spun, pentru ca, daca mi-o primesc, sa fie mai atente cand o schimba de scutec.

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

luminel, giardia nu e asa de molipsitoare. Cica se poa lua fie din praf/miini/fructe nespalate - dar cel mai des acuzata e apa de la robinet infectata. Nu de la om la om. La e-coli insa e altceva... in sarcina parca m-a suspectat, la uroclutura, si mi-a zis sa beau lichide ca poate se elimina ...

Eu am avut giardia..eram f. stresata = dar fetei nu i-a ieshit la analize! si cat dormea bine, si manca bine, si lua minunat de bine in greutate, nu m-am gandit atunci sa repet analiza ei ca nu m se parea ca am motiv.

edit: are careva invitatii online primite sa intru gratis miine la babyexpo? . Tre sa cumpar sandale fetei...sper ca mai au aia la Hokide - si mai ales ca au venit la targ

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Luminel, E-coli se ia in general din carne nepreparata suficient, la temperatura adecvata, dar se poate la fel de bine lua chiar si din salata, fructe, legume chiar si spalate. Daca mai au si alti copii la gradi, e foarte posibil sa fi contacta la gradi; daca ea e singura, probabil acasa (te rog sa nu te simti aiurea, eu iti spun doar ce si cum). Singurul mod de a distruge E coli e prin fierbere, prajire, etc... deci, la temperatura mare.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

luminel, giardia nu e asa de molipsitoare. Cica se poa lua fie din praf/miini/fructe nespalate - dar cel mai des acuzata e apa de la robinet infectata. Nu de la om la om. La e-coli insa e altceva... in sarcina parca m-a suspectat, la uroclutura, si mi-a zis sa beau lichide ca poate se elimina ...

Eu am avut giardia..eram f. stresata = dar fetei nu i-a ieshit la analize! si cat dormea bine, si manca bine, si lua minunat de bine in greutate, nu m-am gandit atunci sa repet analiza ei ca nu m se parea ca am motiv.

edit: are careva invitatii online primite sa intru gratis miine la babyexpo? . Tre sa cumpar sandale fetei...sper ca mai au aia la Hokide - si mai ales ca au venit la targ

cleo,noi avem invitatii castigate online dar noi nu mergem.Spune-mi cum sa procedam sa le folositi voi

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

iti dau adresa mea de meil (pe pm)sa mi le fowardezi, si apoi o sa printez eu...sper ca se poate.

nu as da 10 lei pe bilet...

sarutmana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor!!!!
In primul rand la multi ani sarbatoritilor pe care n-am putut sa-i felicit de ziua lor! Sanatate multa si fericire alaturi de familie le doresc tuturor!

Ce pot sa spun, a fost minunat! Programul a fost destul de incarcat de activitati, mai ales vineri am avut o operatiune gen kommando, am tras cu pusca cu luneta, ne-am catzarat si am sarit dincolo de niste garduri, am trecut printr-un labirint legati la ochi si ghidati de un alt coleg, am tras cu arcul cu sageti, ne-am dat cu tiroliana, ma rog, foarte challenge! Apoi tot vineri seara am avut ca si activitate sa rescriem Romeo si Julieta in varianta moderna, folosind anumite cuvinte. I-am facut agenti de vanzari la firme rivale, dar finalul a fost happy, am insistat in directia asta. Eu am jucat rolul unui negustor care l-a ucis pe un alt agent care vroia sa le strice piata si relatia celor doi indragostiti. Am ras de ne-am prapadit! Mai ales la spectacol (a trebuit sa si prezentam piesa) Foarte tare! Echipa noastra (caci am fost impartiti in doua 2 echipe) a castigat premiul ptr cel mai bun spectacol. Sincer cred ca ni s-ar fi potrivit cel mai original scenariu... Desi si ceilalti au facut o piesa pe cinste (in care Julieta era un travestit) Dumnezeule a fost o caterinca de m-am crucit ce mintzi putem sa avem. Poze nu prea am facut, o sa incarc acum una cu mine la carnaval, dar luni o sa recuperez tot ce au facut colegii si sigur mai pun.
Eva e bine, a avut Iuby grija de ea. Cica intreba mereu de mine si ma cauta prin casa Dar a trecut cu bine, ok. Cand m-a vazut a inceput sa danseze, s-a bucurat, apoi se tinea dupa mine prin casa. Stiu ca vorbesc aberatii dar mi se pare ca am regasit-o mai mare Si a comunicat foarte mult cu mine aseara.
Va pup pe toate.
Carnavalul a fost demential, am dansat de am rupt, a fost si karaoke dar nu m-am bagat ca nu ma pricep, concursul de costume l-am castigat impreuna cu inca 2 fete si a fost o sticla de sampanie din care am baut o gura
Vineri seara, cina a fost intr-un foisor incalzit (acolo era dealtfel foarte frig, m-am felicitat de mii de ori ca mi-am luat si geaca) Am papat gratar, super bune au fost, toate felurile de friptane, cu muraturi, alea-alea.
Una peste alta m-am distrat grozav si m-am simtit minunat. Imi pare rau ca am fost la perioada cu rushi si n-am putut merge si la piscina, sauna, masaj, jacuzzi, care erau incluse in cazare

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

La multi ani Julia!
La multi ani Sara! (Alex@sara)

Wow, Ylari, suna super cum ati petrecut voi acolo

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, fete dragi.

La multi ani, Julia, fetita scumpa de mami Lilly, sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita.

La multi ani, Sara Maria, pui nazdravan de mami Alex@sara, sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce iti doresti.

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

La multi ani,JULIA si SARA MARIA !!!!!!
Sa cresteti mari !!!!

28+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput