Mugurasi si mladite de mai-iunie 2008 (161)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
LA MULTI ANI JULIA
LA MULTI ANI SARA MARIA
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Luminel/Luminel.jpg)
Luminel spune:
LA multi ani Julia si Sara Maria! Sa fiti sanatoase, voioase, norocoase, destepte si frumoase!
Si mamicilor cate o si numai bine!
Ylari, wellcome back cu forte proaspete! Vad ca te-ai builduing-uit super bine! Ma bucur pentru tine! Vezi ca n-a fost asa de rau fara Eva? Si nici vei fara tine! Unde-i poza?
Desiree, multam', stai calma, n-am de ce sa ma simt aiurea...m-am documentat si pe net, si cred ca stiu de ce a facut infectia...de la kk, care s-a imprastiat in pampers si a intra in pasaria...am vazut eu ca era rosie acolo, dar am zis ca e doar "oparita"
Eu spal si bananele si portocalele inainte sa le curat de coaja, daramite celelalte fructe si legume. Si carnea o fierb bine.
Iar giardia mai mult ca sigur ca din parc de la nisip a luat-o...o spalam eu acasa la intoarcere, dar tot mai baga mana in gura.
Dani, ce mai fac rasfateii?
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
Lumi, iubita, poti sa speli fructele cat vrei, daca sunt infestate cu Ecoli, nu dispare, il poti distruge numai prin fierbere, prajire, etc... din pacate se poate lua chiar si de pe fructe Spalate. :(
_
Victoria_mami spune:
Lumi, eu acu' scriu asa in "logica" mea... daca ar fi din kk... in kakaitza cum a ajuns? Deci, io zic ca trebuia sa ajunga cumva in kk intai si apoi din kk s-a imprastiat in putzuca. Ca nu s-a format ecoli in kk, ci l-a ingerat, deci, totusi kk imprastiat in papmers intrat in pasarica, parerea mea e ca nu are nimic de a face, si ca ecoli era deja existent in organism. (Asta da mesaj ptr. "parintii spun lucruri traznite" sau "De pe forum adunate..." )
_
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Desiree2002 Lumi, eu acu' scriu asa in "logica" mea... daca ar fi din kk... in kakaitza cum a ajuns? Deci, io zic ca trebuia sa ajunga cumva in kk intai si apoi din kk s-a imprastiat in putzuca. Ca nu s-a format ecoli in kk, ci l-a ingerat, deci, totusi kk imprastiat in papmers intrat in pasarica, parerea mea e ca nu are nimic de a face, si ca ecoli era deja existent in organism. (Asta da mesaj ptr. "parintii spun lucruri traznite" sau "De pe forum adunate..." ![]() _ Mami de Printesa Victoria Isabella ![]() Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
Desi, atunci e naspa, ca fructele fierte nu prea mai au nici o valoarea nutritiva, din punctul meu de vedere. Doar n-o sa-i dau nuami fructe si legume prelucrate termic
![](bang.gif)
Legat de logica ta
![](icon_smile_big.gif)
"Escherichia coli (prescurtata E. coli) este o bacterie ce traieste in tractul intestinal al omului si animalelor. Exista la toti indivizii (incepe sa populeze lumenul intestinal la 40 de ore de la nastere) si face parte din flora comensala (totalitatea bacteriilor care traiesc in organismul unei persoane sanatoase si care nu determina boala). Organismul nou nascutului vine in contact cu bacteria prin apa, mancare sau ca urmare a contactului cu personalul din spital.
Desi majoritatea tulpinilor de E. coli sunt nepericuloase, exista si exceptii, cum ar fi serotipul O 157:H7, care este incriminata in aparitia unor toxiinfectii alimentare grave, anemiei sau chiar insuficientei renale, sau tulpinile care pot fi agenti etiologici ai diareelor hemoragice precum E.coli enterohemoragic (EHEC). Unele tulpini de E. coli sunt incriminate in aparitia infectiilor de tract urinar. Bacteria este comensala cat timp nu dobandeste factori de virulenta (prin modificari genetice). Se considera ca aceasta bacterie se transmite predominant pe cale fecal-orala, igiena deficitara fiind incriminata adesea in transmiterea ei." de pe acest topic este si pe site-ul Desprecopii
"O bacterie care este inofensiva in intestin nu este neaparat inofensiva si in alt organ. Un exemplu in acest sens este Escherichia coli. Inofensiva in intestin, aceasta bacterie devine virulenta in caile urinare, fiind responsabila de mai mult de 80% dintre cistite". De pe colonhelp.ro
De-asta am ajuns la concluzia ca de la kk a facut infectia urinara...
![](floare.gif)
![](zana.gif)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
![](images/user_woman.png)
cleo78 spune:
la multi ani, JULIA + SARA MARIA sa fiti sanatoase si voioase !
fetelor, mi-a revenit moralul acasa- s-a deparat robotul de bucatarie . Scapasem niste capsuni pe unde nu trebuia...
ma bag si io in discutie cu e-colii. Deci cu siguranta ca venim in contact permanent cu ei... f. mult conteaza imunitatea si rezistenta /sensibilitatea fiecarui copil.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Victoria_mami spune:
Aha, Lumi, am inteles. Cat despre fructe, da, stiu ca-si pierd valoarea nutritiva prin feirbere, si Victoria (si toti copilasii) le papa numai crude, deci singura optiune este sa (ne) asumam riscul si sa speram ca nu sunt contaminate. :(
_
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Desiree2002 Aha, Lumi, am inteles. Cat despre fructe, da, stiu ca-si pierd valoarea nutritiva prin feirbere, si Victoria (si toti copilasii) le papa numai crude, deci singura optiune este sa (ne) asumam riscul si sa speram ca nu sunt contaminate. :( _ Mami de Printesa Victoria Isabella ![]() Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
asa e...din pacate
![](plang.gif)
![](zana.gif)
Danicris spune:
Buna dimineata, fete dragi.
La multi ani, Olivia, fetita scumpa de supermami Magdone, sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce iti doresti, sa aduci numai bucurii familiei tale.
La multi ani, Eric, pui frumos de mami Andree27, sa fii sanatos si fericit, sa ai noroc in viata.
Lumi, saru'mana de intrebare. Suntem ok in general, Andra are vreo 2 muci , am stat mult pe-afara in week-end si ne-a mai batut vantul, da' nu-i bai, cred ca maine nu-i mai are, iar Vladuc a cazut din patul nostru si si-a cam strivit juma' de ureche, e vanata. Insa nu a plans, nici nu-l doare la apasat deci nici asta nu-i problema. Mai nasol ca mama si-a rupt piciorul si saraca o si doare plus ca ea, femeie foarte activa, tre' sa stea mai mult in pat acum si este cam suparata din cauza asta. In rest ... toate bune, fereasca Dumnezeu de probleme mai grave. O imbratisare Cristianei, sa nu mai planga la gradi.
Mi_bebelina, multumesc si tie ca la un moment dat ai intrebat de noi, scuze ca nu ti-am raspuns atunci.
Eu v-am citit in fiecare zi dar mai greu cu scrisul. Va imbratisez cu mult drag pe toate. Sa aveti o saptamana linistita.
Dani, mami de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
mihaser spune:
Salut! ELIZA ELENA; SARA MARIA si IOAN TEODOR
JULIA si SARA MARIA!
ERIC SEBASTIAN si OLIVIA VIVIAN!
Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!
Noi am fost pe langa Cheile Nerei in weekend...la casa unor prieteni si a fost super...Vremea buna...s-au jucat kinderii nostri cu ai lor la greu!
Va pup!