Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *149*
Raspunsuri - Pagina 19
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Aveam si eu 2 mere in casa sa le fac la copilu kkcios si bineinteles ca le-am uitat in cuptor si s-au ars. Io ce-i dau sa pape?? Nu ca ar vrea neaparat dar asa ca idee... si ma intreb what's next??? |
eu zic sa mergi sa deconectezi sigurantele
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
anamaria1979 spune:
Alex, Techila multumim de pozele frumoase. Sa va fie de bine intalnirea.
Monica aduc paturica azi si lasam copilasii sa zburde prin iarba. Vrei in IOR?
MangaGirl spune:
buna dimineata,
vad ca sunteti active ....sa umai bine zis, va activeaza pustii pe voi cu noaptea in cap.
monica i feel for you. eu cu al meu doar in brate in ultima vreme. acu'tre sa repar ce au stricat bunicii. Sa traiasca Dragoselu, sa creasca mare si cuminte...cat despre masina de spalat...o fi vrand s se faca injiner???
luci neata, diamar te pup.
ralukule esti o draguta.
nu va mai plangeti ca vin ploile, ca aici e plumbul lui bacovia pe cer.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
selen80 spune:
neatza
Monica, ceva e in aer, ca nici eu n-am o zi mai buna...
Ebru e maraici de dimineatza, nu pot sa fac nimic de ea, daca vreau s-o las undeva se incordeaza tare si se flexeaza pe spate si urla tare! de-abia acum am reusit s-o adorm, pe picioare iar oare e prea cald deja de nu mai adoarme afara??
Raluk saru'mana daca e Hakan inseamna ca-i de-al meu, pot sa ma inteleg si-n turceste cu el
tare frumoase pozele de la Techiluta, cred ca la anu pun si eu putin gazon in curte
LA MULTE LUNITE SARA!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
Iulika29 spune:
Buna si de la noi!
Nu stiu cum se face ca dovleceii sunt maraiti in grup.Si al meu s-a trezit de dimi marait si nimic nu ii convine.La mine nu e asa cald si tot nu adoarme afarå..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
madalina84 spune:
Neatza fetele
ALEX multumim de cafeluta,desi eu dorm destul de mult,uneori ma simt ca si batuta
MONICA sincer chiar ca rasu-plansu,eu zic ca si Anamaria sa iesi la plimbare ca in casa nu prea are loc de desfasurare, Dragoselul sa-i treaca toate loviturile si pe mami sa treaca oboseala
SELENE sper sa-si revina si Ebru,eu azi am scapat la noi ieri a fost zi de maraiala de cand s-a trezit si pana s-a culcat
LUTO te
La noi se experimenteaza la greu ridicatul in picioare,eu il legan,el inchide ochii,eu zic ca a adormit il pun in pat si el hop repede in picioare,asa se intampla si in timpul noptii pana vin eu cu laptele el e deja in picioare.
Aici vremea e destul de uratica,sper sa nu vina ploaia.Mai fetelor eu am o problema,mi-am cumparat o bluza si nu o mai gasesc,m-am uitat in toata casa si nu e,oare a luat-o careva
Ma bag la poze si revin
madalina84 spune:
MANGA am vazut pozele cu voi si vreau sa-ti spun ca esti o frumoasa mami si Aidan a crescut atat de mult
DANA si pe voi v-am vazut,si Anuta s-a facut o domnisoara frumoasa,iar locul unde ati ales sa va duceti e superb
IULIKA si pe vikingul nostru l-am vazut care e un smecheras cu sapca in cap,iar tu mami o frumoasa
raluk16 spune:
Vai, Moni, ai o zi... sper sa treaca fara prea multe necazuri...
Alex de doua zile e foarte foarte speriat si sperios. Tresare din orice zgomot, dar asta facea si pana acuma. Dar acuma dupa ce tresare nu isi revine rapid, sa rada ca s-a speriat, ci ramane cu fata aia super speriata si apoi incepe sa planga. Oare ce o fi? A mai patit cineva? Mami mi-a bagat o grija ca a zis ca ar trebui sa merg la doctor nu cumva sa aiba ceva la inima...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Dana15 spune:
Ralucule, mami, asa-i si Ana! ti-am mai spus eu...zilele trecute a incercat cineva in lift sa "intre-n vorba" cu ea..s-a aplecat la nivelul ei si a inceput sa-i zica...Ana si-a strambat gurita si a inceput sa planga..nu o fi inteles ce-i zicea nenea?! sau poate pentru ca era mai negru la fata?!
Acum, serios, nu vad legatura cu vreo eventuala boala la inimioara! poate i se trage de la faptul ca a schimbat putin mediul cat ati fost plecati..
Maria scumpa, ma bucur tare sa te vad!
Monica te inteleg atat de bine! Sportul preferat al Anei este sa ajunga repede repede la marginea patului si sa incerce un bungee jumping...a trebuit sa schimbam feng shuiul camerei si am apropiat patul de un perete..sa ramana disponibile cat mai putine margini..rabdare mami, rabdare, rabdare...asta-mi zic eu e fffffff multe ori pe zi
Diamar ca sa-ti faci o idee...legatura de patrunjel- 99 centi
Luci, Iulika va pup mamelor!
Nu am experienta cu decalotarea, dar mi-a placut ceea ce a scris Raluk aseara! mi se pare logic si de bun simt!
Am vazut pozutele de la Techila si pe cele ale Zeinei in cadita...superbeee!!!!
Cristina saptamana trecuta am fost sa cumparam olita pentru Ana (nu, inca nu o folosim..) si zgarcomana cum sunt ma gandeam ca nu mai bine sa-i cumpar direct un reductor din acela de pus pe buda?...oare daca ai incerca o chestie de genul acesta cu Andrei?! poate merge...poate ca baiatului ii va place sa foloseasca toaleta ca un om mare..ii cumparati si un scaunel si se urca singurel..
Mada am vazut pozele de la manastire...fff frumos! tare rau imi pare ca in ultimul timp nu reusesc sa las si eu comentarii..si voi sunteti atat de dragute cu noi!
gata! time out! pe cai, ca se filmeaza!!!!
oare Elle ce mai face?
Edit: am uitat sa o felicit pe Isa pentru dintisor!Bravoooo! mami, tine-te bine ca imediat apare si ce de-al doilea!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
madalina84 spune:
RALUK nici eu nu cred sa aibe ceva cu inimioara,pur si simplu sunt persoane care nu le plac cum zice si Dana sau se sperie din orice,hai te si nu iti mai fa griji degeaba
DANA,asa sunt si aici preturile,in comparatie cu tara noastra sunt intradevar foarte mari dr si salariile lor sunt pe masura.Crede-ma ca si in Austria si aici am gasit lucruri si mai ieftine ca la noi dar iti ia o perioada pana gasesti magazinele respective
ALEX am vazut-o pe Zeina la baita care e o scumpa si face niste mocute de iti vine sa o papi toata
TECHILA ti-am vazut si invitati de seama,vai cat de scumpici au fost bebelaci impreuna,ce se mai jucau ei in iarba
CRISTINA tu ce mai faci mami?am vazut ca te plimbaresti si am vazut-o si pe Emma care e o frumoasa si a crescut atat demult
Mai fetelor copii vostri va musca?? ca al meu ma terminat,ieri m-a muscat de buza de imi venea sa plang si cum se enerveaza se intinde sa te muste de parca ar fi un catelus din ala nervos