Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *149*
Raspunsuri - Pagina 20
diamar78 spune:
Salutare!
Dana, acum ma gandeam ca bine ca nu ai nascut in piata la cat umblai tu pe acolo cand erai gravida.
Raluk, nu stiu ca sa-ti spun cu speriatul dar nu cred ca poate sa aiba ceva la inima. Poate-l supara dintii si nu stie ce sa intampla si asa se sperie. Nu stiu si al meu ce are ca tot timpul se trezeste plangand.
Monica, lasa ca o sa inceapa ei sa mearga bine si nu o sa ma cada atat de mult. Eu pe la 1 an si 3-4 luni am fost cu cel mare la urgenta ca a cazut pe strada si si-a spart buza si-i curgea sange siroaie. Alta data l-am trimis la plimbare cu tati si l-a rasturnat cu carutul si iar si-a spart buzele si un pic din dinte. Nici acum nu-mi dau seama cum a putut sa-l rastoarne cu capul in jos pe bietul copil.
Mada, si al meu ma musca dar de mana pt ca i-o dau eu sa roada pe ea.
mami de Matei scumpel 11.09.2009 si David dragutel 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Iulika29 spune:
alex ce mutrite face Zeinuca la baita..ai o printesa tare frumoaså acaså mami , så stii!Multå sånåtate va doresc!
Mådå tare frumos e pe unde va plimbati..am vazutsi eu pozele delamanastire si mi-a placut mult ce am vazut..Irinel e un smecheran pe zi ce trece si un frumos de pici.
Cu muscatul nu stiu ce så iti spun ca Bruce inca nu se da la mine cu din astea dar nepotul meu o face.Imi spunea sora maea chiar azi cand vb la tel ca el se intindea så ii ia tel de la ureche si ea ii spunea ca nu ii voie si a muscat-o de mana de nervi
Raluk mami nu stiu ce så iti spun la faza cu speriatul dar nu m-as gandi ca ar fi o problemuta la inima in nici un caz.Bruce de vreo cateva zile nu mai vrea la baie..Cum il bag in apå se catårå pe mainile mele si incepe så urle tare..Am incercat incet incet, in fiecare zi si la fel face.Il spål numai la ghivetå ca nu vrea in cada mare.Si face exact ca si cum ceva il sperie ff tare pt ca plange cu lacrimi, ceea ce se intampla rar, deci e clar f speriat si nu stiu de ce anume pt ca nu am schimbat nimik.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
ktm spune:
buna,
stiu ca am intrat foarte putin acum mult timp dar atunci am vrut doar sa va salut si sa va spun cat de minunate sunteti toate si toti bebelacii vostri. Insa acum ma simt datoare sa-mi dau si eu cu parerea referitor la temerile pe care le are Raluk16. Copilul nu are nimic, doar trece prin asa numita criza a lunii a 8-a. Si fetita mea care e nascuta pe 9 octombrie a devenit dintr-o data cea mai sfioasa fetita, ea care radea la toti oamenii de pe strada acum plange cand am musafiri si mai ales daca incearca cineva sa intre in vorba cu ea e jale... Cica aceasta criza poate dura de la trei saptamani pana la cateva luni.
Si scuze pentru interventie.
selen80 spune:
si Ebru reactioneaza la fel la oameni "noi"...noi, vorba vine, plange si la bunicu-su si la sor-mea, pe care ii vede la cateva saptamani....ingurele cu care s-a obisnuit sunt mama si soacra-mea....si tot asa, se uita speriata la ei, apoi la mine, si deodata stramba gurita si incepe plansul....
acum nu stiu la ce situatii te referi tu Ralukule, de ce se sperie el?
vroiam si sa va intreb cum procedati cu piureul de legume cand il luati la pachet, in deplasari....il luati cald si il tineti in geanta termoizolanta? sau il dati asa, la temp "camerei"?
Luci tu de ce iei borcanase cand iesiti in parc, merg papate si reci, sau pt ca se conserva mai bine la temperatura de afara?
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
alex25 spune:
Stati cuminti ca intru la capitol!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!