Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *149*
Raspunsuri - Pagina 18
raluk16 spune:
Selen, uite site-ul http://www.carseat.se/store.html . Orice intrebare aveti, raspund eu ce stiu, dar raspunde rapid si tipul care se ocupa de magazin, Hakan.
Hepi da, e super avocado. Raspund detaliat maine, ca mi-e somn
Maria welcome back! Hai mai, ca si eu am fost incantata de vocea ta, ti-am zis! Cred ca Sergiu a fost terminat de dor, si ca acum bunicii nu vor stii cum sa planuiasca reintoarcerea voastra acasa... Imi pare rau de transaminazele alea! Aveti si voi un ghinion, sper sa va mai lase in pace, ca si eu sufar la cat l-au intepat pe Piski, d-apoi tu!
Alex minunate pozele!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
diamar78 spune:
Alessia si Dragos, va urez si eu cu intarziere La multi ani. Dar ma iertati, nu-i asa? Alessia vad ca si-a facut ziua in vizita la prieteni.
Nu am gasit inca pozele cu Raisa, poate ma ajuta careva.
Avem si astazi o dovlecica de sarbatorit, Sara de Doro. La multi ani!
Noi am fost ieri la dr si ne-a dat tratament homeopat pt laringita si m-a intrebat ce lapte ii dau copilului si mi-a spus sa-i dau lapte de vaca in loc de milumil. Bine, el oricum nu bea prea mult lapte praf pt ca il mai alaptez dar m-am mirat ca un dr imi recomanda sa-i dau lapte de vaca inainte de 1 an.
Dana, ce bine ca ai gasit piata la frantuji ca-ti placeau tie tare mult. Dar preturile-ti plac?
Manga, bine ai venit acasa. Cum a fost revederea?
Chiar, aveti un tip de mop de care sunteti multumite si mi-l recomandati si mie?
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
alex25 spune:
Buna dimineata dragele mele!
Va invit la o proaspata si aburinda pe care sa o savurati in liniste.
Va doresc o zi minunata.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
mamideandrei spune:
buna dimineata! alex , frumoase poze si multam de cafea, tare bine e sa te trezesti si sa o gasesti facuta . vad ca v-ati distrat super ieri! bravo voua!
eu sunt tare plicti! trebuia sa plecam la mare in wk, dar am o matusa operata aici in Galati si nu are cine sa stea cu ea, sa-i faca papa ... si tare imi era dor de o plecare, mai ales acum cand s-a incalzit
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
alex25 spune:
Mamideandrei sa stii ca in wk se anunta ploi, cica de maine se strica vremea, ca si eu am vrut la mare, da' mi-a trecut, asa ca, las' pe alta data. Te pup.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
monica_dicut spune:
Buna dimineata multa va rog.
Spuneti-mi si mie daca azi e marti 13 sau m-a blestemat cineva? SA ma explic:
1.) Copilu s-a trezit la ora 5 jumate in niste urlete de parca il taia cineva. DE ce? PEntru ca tatal lui, adica injineru', s-a gandit aseara la baita sa-l decaloteze mai bine ca tot e la moda printre dovlecei. El a urlat saracul si aseara dupa baita dar am pus-o pe seama oboselii si a foamei. Buun, ne-am chinuit noi vreo ora sa-l linistim dar nu a fost chip pentru ca el saracul vroia sa faca pipi si probabil il ustura tare. Intr-un final vine sotz cu o idee stralucita sa-l bagam in apa calduta. Zis si facut, se linisteste cupilu in baie, sotz ma da afara ca sa se spele, sa se barbiereasca daca tot nu mai e chip de somn.
2.) Copilu in cadita, injineru la chiuveta, 20 cm distanta. Copil se gandeste ca nu s-a catarat pe cadita pana acum si ar cam fi cazul sa o faca si pe asta. Evident ca aluneca si cade si se loveste la nas, gura sau nici nu stiu unde. Din nou tipete, din nou zbierete. Scos copil din baie, dus in dormitor, dat putin NUrofen ca asa am citit pe net, dat cu crema de galbenele, pus Pampers, linistit. SOtz pleaca impacat la munca io chiauna dormeam pe mine, copil busileaza, se rostogoleste, chiuie prin pat numai catre margine.
3.) Copil sare din fund catre margine. Io chiauna il las in pace si ii promit solemn ca intr-o zi il voi lasa sa cada ca poate renunta la aruncat pe margine de pat. NU termin fraza ca , virgula, copil aterizeaza pe podea cu fata in jos. Iar urlete. CAlmam repede copil. COpil vrea in picioare si ma duce in sufragerie. EU ma intind pe canapea, el pe jos zdrangane jucarii.
4.) Eu inchid ochii pentru ca efectiv simteam ca lesin de somn (fara sa exagerez vreun pic). Ma trezeste copil cu o palma pe fata sa imi arate ca el e in picioare langa mine si io tre sa laud si aplaud reusita. Copil insa nu se multumeste cu mersul sustinut de canapea si vrea sa imi arrate ca el e mare si poate sa mearga fara sa se tina cu mainile de ceva. Evident ca poate treaba asta doar in mintea lui. Facea doua piruete in aer si aterizeaza pe jos, intr-o parte si se loveste probabil la mana si la frunte. Iar urlete, luam copil langa mine pe canapea.
5.)Copil nu se potoleste nici pe canapea unde il invit frumos la somn, vrea mouse, laptop si vrea sa se cocoate pe scheletul de la leagan care e pusla capatul canapelei sprijinit. Eu il tin de picioare sa evit o noua cazatura in cap si de pe canapea. Scheletul leaganului insa imi joaca o festa, se misca si copil da cu gura in fiarele lui alte urlete... intr-un final copil adoarme langa mine cu mouse-ul in mana la ora 9.
El acum doarme linistit iar eu ma simt lovita de bazooka in cap. Rasu plansu pe cuvantul meu. Si ziua abia a inceput, ma intreb ce ma asteapta pana diseara. Eu zic ca totusi nu sunt chiar o mama denaturata, sau?
Sa aveti o zi faina
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
lutoniana spune:
Buna dimineata
Alex eu am luat doua cafele asa ca daca tipa cineva si-ti spune ca nu au isit la numar sa stii de unde ti se trage.
Ramasesem datoare la Hepi cu un raspuns referitor la papa lu Davidelu. Nu mai baga asa bine cum o facea, adica e asa sclifosit si a invatat sa faca multe lucruri in scaunul de masa cum ar fi sa bata din picioare pe sub tavita, sa se traga de centuri, sa urle si sa se incovoie, lasandu-ma pe mine sa cred ca vrea jos.
Mai papa dimineata niste fructe, cam jumate din cat manca, la pranz niste legume cu carne sau daca suntem plecati cate un borcanel (de paste bolognese, curcan cu legume, si alte grozavii ce stiu astia sa faca ) iar seara pe la 6 iaurt cu ceva cereale.
Daca nu vrea nimic la pranz, ca mi s-a mai intamplat, ii dau lapte
Pofta buna la perisoare dar tu ai timp sa le faci ? Adica te lasa Maia ?
Eu cred ca trebuie sa mai capat ceva experienta in organizarea timpului cu David.
Techila multam de poze ca sa zic asa, sau de dedicatie, sunt absolut dementiale.
Toti bebelacii SUPERBI !!!!!
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
lutoniana spune:
DA, DA Monica eu stiu, eu stiu. Nu i-a david atatea trante dar asa face, vrea sus - sus cat mai sus....se catara si se apuca de ce nici prin cap nu-ti trece.
Acum sigur o sa doarma Dragoselu 3 ore la cata activitate a avut. De ce nu bagi si tu somn cu el ?
Hai te pup si distractie faina
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
monica_dicut spune:
Sa crezi tu Luci Deja e treaz, cocotzat pe masina de spalat.I-am pus un prosopel acolo pe gresie si l-am lasat acolo daca e atat de fascinat de masina aia . Nu inteleg de unde atata pasiune pentru un obiect electrocasnic
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
monica_dicut spune:
Aveam si eu 2 mere in casa sa le fac la copilu kkcios si bineinteles ca le-am uitat in cuptor si s-au ars. Io ce-i dau sa pape?? Nu ca ar vrea neaparat dar asa ca idee... si ma intreb what's next???
Povestea noastra
Ingerasul Andrei