Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *149*
Raspunsuri - Pagina 17
selen80 spune:
Gagalicea mea este f simpatica, in ultima vreme a prins obiceiul sa-si lase capul intr-o parte si alta cand se uita la noi, si daca facem si noi, ne imita si ea si rade! cam cum fac catelusii cand dau capul intr-o parte asa, stiti voi imi pare rau ca nu pot s-o filmez, ca daca vede aparatul nu mai face asa...
in rest, doarme tot mai rau ziua, adoarme super greu, am chinui o ora si doarme juma de ora, apoi ii e iar somn si e maraici, si iar trebuie sa ma chinui, si uite asa imi pierd eu zilele doarme bine doar `daca o adorm pe picioare si o tin acolo, n-o las jos (de aia am si timp de seriale, ca sunt blocata pe canapea...)...nici afara nu mai doarme asa bine...as fi zis ca nah, a crescut si nu mai doarme atat, dar totusi ei ii este somn in continuare, se vede pe ea ca se chinuie sa adoarma si nu reuseste, si se freaca la ochisori....in schimb noaptea are in continuare doar o trezire, pe la 4-5-6, cand ma duc la ea si deja plescaie de placere ca stie ca vine tzitzi...nu stiu cum o sa o dezobisnuiesc de masa asta asa matinala...ca dup-aia papa iar laptic la 8-9....
m-am lungit, va pupizez (Liliac , ai fost fenomenala ieri, asa party, cu tot tacamul, mai rar )
selen80 spune:
www.mediafax.ro/social/indemnizatia-de-crestere-a-copilului-va-fi-diminuata-cu-15-6177296/" target="_blank">indemnizatia-de-crestere-a-copilului-va-fi-diminuata-cu-15%
mary_07 spune:
Selen,cand carnita si legumele (morcovi,ceapa,pastarnac,patrunjel ) sunt fierte,le scot , bag galustele in supa si le stropesc cu apa rece de vreo 3 ori (iau in pumn un pic de apa si presar peste ele). "secretul" il stiu de la bunica-mea,care face the best galuste ever
Sper ca am fost destul de explicita...galustele le papam maruntite,nu le dam prin blender..sunt f pufoase,nu s-a innecat niciodata cu ele
Noi plecam afara,ne citim diseara
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 Selen,cand carnita si legumele (morcovi,ceapa,pastarnac,patrunjel ) sunt fierte,le scot , bag galustele in supa si le stropesc cu apa rece de vreo 3 ori (iau in pumn un pic de apa si presar peste ele). "secretul" il stiu de la bunica-mea,care face the best galuste ever Sper ca am fost destul de explicita...galustele le papam maruntite,nu le dam prin blender..sunt f pufoase,nu s-a innecat niciodata cu ele Noi plecam afara,ne citim diseara Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009) _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
saru'mana, cred ca am inteles eu nici pt noi nu fac supa de galuste ca am facut o data si nu mi-a iesit, s-au faramat...o sa fac inca o incercare...
plimbare placuta!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
techila spune:
minunate poze de azi
cu dedicatie speciala pt luto
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.cordcenter.ro/gallery/image/1155.html" target="_blank">un vot, va rog, ca sa castige Falci o bicicleta
alex25 spune:
Buna seara!
La ceas de seara va servesc cu tot ce va pofteste inimioara in cinstea mandrei mele!!! Va multumim din suflet pentru urari.
Noi astazi am avut o zi minunata, asa cum se poate observa din pozele Techilei, a fost excelent!
Imediat vin si eu cu ceva dragutz.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
MangaGirl spune:
buna seara, doamnelor. dar stiu ca v-ati distrat aseara...si eu cu voi, in reluare, azi mai pe la pranz. ce mult mi-ati lipsit. sunt plopista rau, va dati seama, asa ca numai intru sa va salut, sa va spun ca ne-am intors din Romnania, unde a fost tare bine si frumos. Aidan a recunoscut casa imediat, dar eu inca sunt cam necajita ca m-am intors si i-am lasat pe toti cu inimile frante...eu ca eu, dar Piski cu siguranta.
Ah si am vorbit cu Raluk la telefon care are o voce zglobie de liceana. ce mi-a placut.
sper ca sunteti bine si sper ca o sa mam ai mult timp sa intru acum. desi al meu copil s-a facut un obraznic. daca il schimb de haine sau daca nu-i convine ceva, incepe sa pufneasca din nas si "plange" cu sforaituri de nas si isi arata gingiile inclestate pana in spate.
taica-su a fost foarte impresionat de cat s-a schimbat si cat a crescut in ultimele 3 saptamani si cate stie sa faca. eu nu=mi dau seama, doar ca strabunica l-a tot pus sa paseasca si acum e foarte sigur pe picioare. de tarat nu se taraste, doar se invarte pe burta la 360 de grade si de pe o parte pe alta.
am refacut transaminazele si bilirubina la recomandarea pediatrei care a simtit un pik ficatul marit si inca i-au iesit mari valorile. ni se trage de la icterul lui prelungit...ne-a spus sa ii dam liv52 timp de 10 zile si repetate analizele. abia l-am intepat de 2 ori sp asta, asa ca nu vreau sa repet experienta prea curand.
va pup
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
alex25 spune:
ceva POZE de zilele trecute
Siiii, surpriza, o mare premiera, azi de ziua mea BAITZA
Sper sa va placa.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
monica_dicut spune:
Pai bine duamna Alex, acum inteleg de ce te-ai dat la fund azi cu venitul in IOR
VA foarte bna seara duamnelor.
Va multumim pentru urari. Adica Zgati va foarte multmeste.
Suntem mai bine. Azi a facut doar de 3 ori kk, spr sa fim pe drumul bun, nici nu mai stiu ce sa zic. DE mancat nu mananca mai nimic. DImineata 140 ml lapte chinuit, la 11 cateva lingurite ametite si cantate de branza cu fruct, la pranz si-a facut sila si s-a strambat la tot ce i-am dat inclusiv lapte, pe seara a papat juma de banana cu mar copt dar nu foarte convins iar seara 150 ml lapte taaare chinuit. Imi vreau cupilu mancacios inapoi !!!!!STiu ca avem de unde slabi si recunosc ca ar si trebui dar totusi la ei nu e bine sa slabeasca, poate doar sa stagneze, in fine, om vedea. Daca va continua asa o sa fac niste analize sau o sa o iau de l acapat cu diversificarea sa vedem ce nu ii prieste (idee de la mama care mi se pare buna) Om vedea.
V-am pupizat.
Maria m-am tot gandit la voi zilele astea cu greva de la British Airways. Ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa la tati. Pup cu mare drag buzatul frumos.
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
MangaGirl spune:
Zeina, sa cresti mare si cuminte si sa-i bucuri pe parintii tai! eu iau o praji ca incep dieta...altadata.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume