Pufuleti pufosi de ian-feb 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 6
myky791 spune:
mp multam de cafea!
ayana xem imi pare rau de taticul tau! multa sanatate sa se puna repede pe picioare
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ayanna_xem Buna seara fetele... Nu am citit nimic, sunt franta...am avut o zi cumplita azi. E marti, trei ceasuri rele asa se zice, nu? Tatal meu a cazut de pe casa (au mai construit o anexa la casa si acum era la capitolul acoperis)...a alunecat si a cazut pe spate. Ne-am speriat cumplit, am sunat la 112 si aia n-aveau salvare disponibila...cumnatul meu lucreaza pe SMURD, dar si ei erau plecati la alta interventie...noi vroiam sa-l ducem cat mai repede la spital, aia de la salvare tipau in telefon sa nu-l miscam...urat!!! Incercam sa fiu cat pot de calma...ca o aveam si pe fii-mea in brate si n-am vrut sa simta spaima mea. In fine...am umblat de nebuni pe la spital...acum ne-am mai linistit un pic. Nu e foarte grav, si-a fisurat niste vertebre...acum e imobilizat la pat pentru cel putin trei saptamani. Dar are dureri groaznice. El nu zice nimic, o face pe-a curajosul...de fapt niciodata nu s-a plans de nimic numai ca sa nu ne facem noi griji...ba chiar tot el e cel care ne duce grija, cum ne descurcam noi acasa, ce face mama cu treburile pe langa casa, cine termina de construit etc...OF! Na, asta e. Bine ca nu a fost mai grav...doamne fereste! Inca mai am tremurici in picioare, ma cam doare capul si sunt foarte, foarte obosita...nu ma simt in stare sa citesc ce-ati mai scris in urma... Am intrat sa va salut si uite ca mi-am zis si off-ul...Nu va suparati pe mine, nu-s genul care sa ma plang...dar pe langa mine toata lumea e stresata si nu prea am avut cu cine vorbi, plus ca eu am fost cea care a tot trebuit sa mentina calmul...ca mama s-a panicat tare de tot saraca. Of! O sa mai intru maine sa recuperez... Noapte buna! mami de strumfita scumpa Daria-Ioana |
Ayanna, ce intamplare urata ieri Bine ca nu a fost mai rau pt tati al tau si nu are nimic rupt. Curaj si fii tare pt strumphitz ta
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui cris_mario neata...vaai cat mi-ati lipsit si ce harnicute ati fost...am 2 cap de recuperat.... eu am intrat in saptamana botezului si sunt super aglomerata ...cumparaturi,invitatii,copii TOTI la mine,haos in casa ... ... m-am vopsit,mani,pedi,pensat..... .. ieri am calcat toata ziua,azi fac curat toata ziua ... eh mai multe,dar nu-si au rostul va pup si incerc sa recuperez Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
Cris.m, bine ai revenit. Chiar ne gandeam ce e cu tine. Spor la treaba si sa iasa un botez super.
pozele mele
Charles Baudelaire
cristies spune:
Neata!!!!
Multumim de cafea Mamidepuiuti! Sa veniti cu vesti bune de la eco de sold! Merci ca ai gasit articolul. Am schimbat poza cu gaza ca nu-i vedea Plateea ochii de ochelarii de soare.
Ayanna, off prin ce-ati trecut! Sanatate multa tatalui tau!
Alexutzzza, eu vreau elefantul cantacios si licuriciul. Ti-a dat Mamidepuiuti linkul cu Aventul. Pe mine chiar m-a intrebat cineva daca i-am luat d-astea de la Avent (eu am doar doua biberoane in casa, unul de 250 si unul de 120ml folosite in total de trei ori impreuna) si cand a auzit ca nu (desi era in tema ca eu alaptez) a pus o fata de ntzzz (ce demodata/neinstruita/saraca sunt).
Al3csa, recipientele pentru mancare sunt pentru cei care calatoresc mult sau pentru cei care nu au acces la produse proaspete decat rareori (si atunci fac mult si pun la congelator). E o solutie destul de complexa (dupa parerea mea) care implica si o gentuta termorezistenta pentru transport, un orar foarte bine stabilit pentru masa copilului ca sa o dezgheti exact la momentul oportun, acces la apa calda pentru incalzire (sau cuptor cu microunde)...
Solutia simpla este borcanasul sau cum a zis Mariucasara diverse improvizatii destepte (fructe foarte bine coapte usor de pasat, cereale dozate etcc).
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
cris.dogarel spune:
neatza si sarumana de cafia MP
CRISM spor la toate si nu uitati sa va si distrati
CATALUTZA oricum ai tinut cel mai lung regim de alaptat pe aici. fa cum te simti mai bine
AYANNA sanatate multa tatalui tau si putere tie, sa-i tzii pe toti on track, asa cum faci si cu noi.tre sa fie tare greu, dar pare ca iti asumi rolul ff bine
despre noi...vorba Decenuelei...la fel; aseara zice tati"ne-ai anesteziat cheful de orice de juma de ora )(de urlete) si acum razi..'. vroiam sa mergem toti la sala/club. nu am mai indraznit, k luni a tras niste tzipete cu arcuiri in parc de simteam toti okii oamenilor atintiti pe noi. asta e, una calda, zece reci
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
pe arthur sa treaca febra ce rea... io zic ca nu are rost sa aduci scutece pe avion...sunt voluminoase...fetele fol babylove de la DM...sau pampers premium care... je a fost multumita de pampers...oricum,am apucat sa cumpar doar 2 pachete...restul le-am primit ,iar acum ne stresam sa terminam scutecele aduse de tati din germ[cu masina]...ce-o fi fost in capul lui de a adus atatea ,nu stiu... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
Merci si si noi Alexutul.
Iti multumesc pt sfaturile in leg cu scutecele. In Buzau nu stiu sa existe magazine DM asa ca babylove cade si imi raman doar cele de la pampers. Voi lua premium care si asta e, nu murim trei saptamani
pozele mele
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti no bine...am scris o gramada singura,voi bag de seama ca dormiti... v-am lasat calda pe cand va treziti! plecam la eco de shold... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
Bafta la eco si sa fie totul bine
pozele mele
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui catalutza81 Neata fetele dragi!!! Cris.m spor la treaba si sa va distrati la botez!!! Danyelana noi folosim Pampers Premium Care si sunt f multumita, doar ca sunt mai scumpi, dar avand in vedere ca fetele s-au plans de miros la cei normali, nici nu am vrut sa mai incerc sa vad pe pielea mea . aaa da, am uitat sa va spunem ca suntem pe numarul 3 de 4 zile ! MP multumim de cafea, acum chiar ca asa as bea una, dar Irina e ca un titirez chiar si fara cafea...NU am mai pus cafea in gura de cand m-am lasat de tigari - acum 2 ani...am incercat sa beau fara tigara si aveam senzatia ca are gust de spirt Sa va spun una buna, eu inca mananc pe alese de frica durerilor de burta ale Irinei...adik fara fructe si legume crude...am mancat jumate de mar si vad ca nu a urlat, dar in rest...mai nimic...oare ar fi safe sa incep si eu? Ca inca se mai cramponeaza cand face kk si mai ales cand trage besi...Nik0le am luat ceai ala de mi l-ai recomandat si am luat si toy sanitizer-ul, sarumana mult! Plateea bafta la examen, imi pare rau ca se dau in laturi sa stea cu bbTo, daca eram in Iasi statea eu cu el ca unde poate sa urle unu', pot sa urle si doi.... irina doarme de la 8, sa ii tina dzeu obiceiurile... O zi minunata sa aveti fetele...azi s-au anuntat 29 gr...vine vara!!! Catalutza mami de Irina |
Merci si felicitari pt trecerea la nr 3
Eu nu mai mananc pe alese de foarte mult timp. Am mancat salata de la o luna si continui sa mananc aproape zilnic salata, rosii, fructe si nu am efecte adverse. Asa ca nu ma privez. Singurele chestii pe care nu le-am manact au fost varza si fasolea. In rest de toate
Vezi si tu, poate poti sa introduci incet-incet fructe si legume crude in alimntatia ta.
pozele mele
Charles Baudelaire
alexutzzza spune:
Neatza fetele!
MP
merci de cafea si de articol oricum tot nu am inteles..incearca sa sugereze ca de fapt toate produsele din plastic au BPA chiar dak scrie BPA free?
Danyelana
ce de-a jucarii are printisorul! vreau si io
Ayanna
Imi pare rau ptr patania tatalui tau sper sa ii treaca durerea repede si sa se refaca fara urmari neplacute
Cris M
felicitari ptr botez si WB
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
cristies spune:
Cris.mario, bafta la treburi si la organizare!
Cris.dogarel... offff.....
Onitza, ai dezlegat misterul? De la cafea erau crizele de plans?
Danyelana, cele premium care sunt ok, celelalte miros urat dar dureaza pana incepi sa reactionezi la el (sau depinde de lot).
DM e in Buzau, dar daca n-ai folosit s-ar putea sa ti se para cam butucanoase.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?