Pufuleti pufosi de ian-feb 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 5
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyelana Arthur doarme la el in pat de 20 de min si eu recuperez de DC. Azi am facut vaccinul de patru luni, doua intepaturi si a plans putin si in seara asta mi-a facut si putin stare subfebrila (38,2 si i-am pus un perdolan). Acum suntem linistiti pana la un an, gata cu vaccineala Vroiam sa va intreb de ceva timp ce fel de pampersi aveti voi de va vaitati ca miros? Noi avem Pampes Baby Dry no3 si nu miros deloc si absorb bine. Acum daca merg in tara nu stiu ce sa fac, sa plec cu scutece de aici? Si asa am o gramada de bagaje (parca ma mut vorba lui Cristies ) si nu as mai lua si pampers dupa mine. Merci Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
pe arthur sa treaca febra ce rea...
io zic ca nu are rost sa aduci scutece pe avion...sunt voluminoase...fetele fol babylove de la DM...sau pampers premium care... je a fost multumita de pampers...oricum,am apucat sa cumpar doar 2 pachete...restul le-am primit ,iar acum ne stresam sa terminam scutecele aduse de tati din germ[cu masina]...ce-o fi fost in capul lui de a adus atatea ,nu stiu...
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cris_mario neata...vaai cat mi-ati lipsit si ce harnicute ati fost...am 2 cap de recuperat.... eu am intrat in saptamana botezului si sunt super aglomerata ...cumparaturi,invitatii,copii TOTI la mine,haos in casa ... ... m-am vopsit,mani,pedi,pensat..... .. ieri am calcat toata ziua,azi fac curat toata ziua ... eh mai multe,dar nu-si au rostul va pup si incerc sa recuperez Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
spor la treaba!
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
no bine...am scris o gramada singura,voi bag de seama ca dormiti...
v-am lasat calda pe cand va treziti!
plecam la eco de shold...
asa creste Alex
catalutza81 spune:
Neata fetele dragi!!!
Cris.m spor la treaba si sa va distrati la botez!!!
Danyelana noi folosim Pampers Premium Care si sunt f multumita, doar ca sunt mai scumpi, dar avand in vedere ca fetele s-au plans de miros la cei normali, nici nu am vrut sa mai incerc sa vad pe pielea mea . aaa da, am uitat sa va spunem ca suntem pe numarul 3 de 4 zile !
MP multumim de cafea, acum chiar ca asa as bea una, dar Irina e ca un titirez chiar si fara cafea...NU am mai pus cafea in gura de cand m-am lasat de tigari - acum 2 ani...am incercat sa beau fara tigara si aveam senzatia ca are gust de spirt
Sa va spun una buna, eu inca mananc pe alese de frica durerilor de burta ale Irinei...adik fara fructe si legume crude...am mancat jumate de mar si vad ca nu a urlat, dar in rest...mai nimic...oare ar fi safe sa incep si eu? Ca inca se mai cramponeaza cand face kk si mai ales cand trage besi...Nik0le am luat ceai ala de mi l-ai recomandat si am luat si toy sanitizer-ul, sarumana mult!
Plateea bafta la examen, imi pare rau ca se dau in laturi sa stea cu bbTo, daca eram in Iasi statea eu cu el ca unde poate sa urle unu', pot sa urle si doi....
irina doarme de la 8, sa ii tina dzeu obiceiurile...
O zi minunata sa aveti fetele...azi s-au anuntat 29 gr...vine vara!!!
danyelana spune:
Buna dimineatza si de la noi,
Mamidepuiuti, merci de cafea, buna-buna
Arthuras a dormit in pat la el pana la 1.30 si apoi la noi in pat dar nu ma simt obosita Si acum de dimineata nu mai avea temp decat 37.2° asa ca nu i-am mai pus nimic. S-a jucat cu tati, a pedalat si acum papam.
La noi e asa urat, dupa cateva zile de soare si 25°-28° acum ploua Nu-mi place
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
onitza spune:
'Neata! Gata, nu mai beau cafea de azi, e clar ca de la ea face fi-miu colici. UAf, mama lor de colici ca tare as fi baut o cafeluta!
Raportam maraieli, probabil de la dintisori si ochii cat cepele in timpul zilei, noroc ca se odihneste noaptea ca nu stiu ce faceam, eu sunt rea de somn.
PLATEEA, bafta la examen.
Yupyyyy, mai e putin si intra si nora mea in randul crestinatilor. Mami, spoooor!
CATALUTZA, mi-a venit rau....de invidie, evident, cate kilograme ai!!!!!!!!!!! Bravo tie!!!!!! Tine-o tot asa! Voiam sa te intreb , cu violet de gentiana ai incercat pt candidoza?
myky791 spune:
neata si de la noi! nu stiu cn dadu cafeaua dar multam!
eu la fel ca ale3csa. noaptea puiul imi mananca cate 150 170 ml iar ziua trag efectiv de el sa manance 120 ml. nu stiu deloc cum as putea sal pacalesc sa manance mai mult ziua ca yannis a lui alexutzza si sa doarma toata noaptea. el meu doarme mult ziua! si mai nou a inceput sa planga tare cand e foarte obosit si ii este foame. da ec plans. nul linistesc aproape cu nimik pana nu isi face numarul.plange ca la colici din toata inima.
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
cris_mario spune:
asa.....
ratusca da franjuri,noroc k s-a mai linistit
nikole,plateea
eu am conceput micuta pe 29 (ziua sotului,a tatalui si botezul )
alecsa sa poarte sanatos mini hainutele ,si multa sanatate strabunicului
miremia pupici micutei crstine...sa-i fie de bn botezul
larisel si eu voi lua premergator ... dar intai sa vad cum evolueaza micuta...la Mario am luat la 7 luni ...fetele sunt superbe...e fff tare natalia cum doarme ..prima gheraliala
cris.d nuuu nu se pot evita fustele crete...ieri al cora am asistat la o 'discutie'...dar sigur in termeni normali s-ar numai altfel ...intre aceste personaje si 'puii lor' faina zi,felicitari
MP...te metamorfozasi .... da...ieri ma intalnesc cu una(prietena cu 'exa' sotului) ..la socramea la bloc....vine s-o vada pe alexandra ....tricou,pant scurti,fara ciorapi,fara palarie,nik .... e pant scurti,maieu,sotul al fel,copiii doar pant scuri,nimeni nu avea ciorapi....fisu,2 caciulite....bluzeeeee,pant muuulti,scutec si husa de la carut peste...imi zice nu e cam dezbracata?..zic tu ai rochita....fitu' e leoarca pe spate sigur......crezi k e ok sa transpire....fiecre face cum crede...k sa inchei
decenuela....wwwoww note mari,felicitari
alexutzzza ms k ai intrebat de mn/printesa e ok,si-a revenit,cred ca a fost un puseu mai 'grav' ...akm vb continuu si rade cu glas,in hohote
ruxita ulei de masline si vit a leioasa fiert la bain marie..iar ptr fata migdale ..eu asta folosesc
plateea ... ...nu am lasat-o mai moale decat cateva zile...'am vandut ieftin secretul'...lOL!!!!
ratusca felicitari ptr AMr
asta a fost 66,... ma apuc de treaba si ramane pe mai tarziu 67
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
mariucasara spune:
citat din mesajul lui al3csa Nu vreau sa va suparati pe mine dar pt ce va trebuie cutiutele alea pt diversificare?? ca nu inteleg .. si nu auzit pe nimeni sa aibe asa ceva de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! PozePoze noiPovestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
Neatza
Stai linistita ca nu sunt indispensabile. Eu una nu am folosit asa ceva nici la Sara (pe care am diversificat-o mai mult in concedii) si nici acum nu voi lua. Ptr deplasari eu am folosit fie borcanele, fie o canuta cu cioc in care ii preparam mancarea.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
i-am luat de aici: http://www.lamazetoys.co.uk/play--grow-17-c.asp fluturele, girafa si maimutza am constatat ca sunt niste jucarii care spre deosebire de altele au f multe puncte de atractie ptr copii si chestii de fosnit si chestii de rontzait si sunete piuitoare plus materiale de texturi diferite si culorile tocmai potrivite, Yannis mai are un elephantunes de la ei si e indragostit de el pampersi nu are rost sa iei din Bg, sunt mult prea voluminosi, dar nu te astepta sa gasesti aici aceasi calitate ca akl, eu stiu din Grecia sunt fantastici comparati cu cei de aici, dar oricum si aici ai varianta Pampers premium care, ceva mai scumpi (in funtie de pacher e la cam 0,8 lei bucata fata de cei normali situati in jur de 0,6 lei bucata) dar nu miros a nimic felicitari ptr somnicul in patut si ptr vaccin! Cu recipientele...ma mai gandesc, inca nu-s decisa....off toata lumea imi zice la fel ca sunt scumpe...plus ca mi se par multe...20 de buc la set ...Merci de sfaturi de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Alexutzzza, merci de link-ul lamaze, sunt tare frumoase si interesante si nici nu sunt scumpe. Noi i-am luat lui Arthur sapt trecuta un telefon care canta cand apesi pe butoane si imita cainele, pisica, iepurele si pasarica. Cu asta se joaca cel mai mult ca e micut si dintr-un material moale si il baga si in gura. Si i-am mai luat o ferma de animale care scoate toate sunetele de animale, le spune numele, culoarea si pune intrebari in franceza si engleza. Si un pian care face ca toate visele. Daca il lasam pe tac-su pleca cu jumatate de magazin dar noroc ca eu sunt mai temperata putin desi si eu ii cumpar in prostie.
Merci de sfaturile pt pampers. Deci voi cumpara premium care
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire