Pufuleti pufosi de ian-feb 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 4
al3csa spune:
Nu vreau sa va suparati pe mine dar pt ce va trebuie cutiutele alea pt diversificare?? ca nu inteleg .. si nu auzit pe nimeni sa aibe asa ceva
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyelana Plateea, bafta multa maine la examen si sa fe pastaia cuminte cat lipseste mami. Alexutzzza, mie Avent mi se pare scump si nu se prea merita. Noi pt diversificare am cumparat niste cutiute micute de plastic cu capac, de diferite marimi care merg si la congelator si la micro si pe care le poti si steriliza. Dar tu stii mai bine ce vrei sa cumperi Despre ce jucarii vorbesti tu ca ai cumparat pt Yannis? Mai vroiam sa zic ceva dar nu mai stiu. Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
i-am luat de aici: http://www.lamazetoys.co.uk/play--grow-17-c.asp
fluturele, girafa si maimutza am constatat ca sunt niste jucarii care spre deosebire de altele au f multe puncte de atractie ptr copii si chestii de fosnit si chestii de rontzait si sunete piuitoare plus materiale de texturi diferite si culorile tocmai potrivite, Yannis mai are un elephantunes de la ei si e indragostit de el
pampersi nu are rost sa iei din Bg, sunt mult prea voluminosi, dar nu te astepta sa gasesti aici aceasi calitate ca akl, eu stiu din Grecia sunt fantastici comparati cu cei de aici, dar oricum si aici ai varianta Pampers premium care, ceva mai scumpi (in funtie de pacher e la cam 0,8 lei bucata fata de cei normali situati in jur de 0,6 lei bucata) dar nu miros a nimic
felicitari ptr somnicul in patut si ptr vaccin!
Cu recipientele...ma mai gandesc, inca nu-s decisa....off toata lumea imi zice la fel ca sunt scumpe...plus ca mi se par multe...20 de buc la set ...Merci de sfaturi
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
ayanna_xem spune:
Buna seara fetele...
Nu am citit nimic, sunt franta...am avut o zi cumplita azi. E marti, trei ceasuri rele asa se zice, nu?
Tatal meu a cazut de pe casa (au mai construit o anexa la casa si acum era la capitolul acoperis)...a alunecat si a cazut pe spate. Ne-am speriat cumplit, am sunat la 112 si aia n-aveau salvare disponibila...cumnatul meu lucreaza pe SMURD, dar si ei erau plecati la alta interventie...noi vroiam sa-l ducem cat mai repede la spital, aia de la salvare tipau in telefon sa nu-l miscam...urat!!! Incercam sa fiu cat pot de calma...ca o aveam si pe fii-mea in brate si n-am vrut sa simta spaima mea.
In fine...am umblat de nebuni pe la spital...acum ne-am mai linistit un pic. Nu e foarte grav, si-a fisurat niste vertebre...acum e imobilizat la pat pentru cel putin trei saptamani. Dar are dureri groaznice. El nu zice nimic, o face pe-a curajosul...de fapt niciodata nu s-a plans de nimic numai ca sa nu ne facem noi griji...ba chiar tot el e cel care ne duce grija, cum ne descurcam noi acasa, ce face mama cu treburile pe langa casa, cine termina de construit etc...OF!
Na, asta e. Bine ca nu a fost mai grav...doamne fereste!
Inca mai am tremurici in picioare, ma cam doare capul si sunt foarte, foarte obosita...nu ma simt in stare sa citesc ce-ati mai scris in urma...
Am intrat sa va salut si uite ca mi-am zis si off-ul...Nu va suparati pe mine, nu-s genul care sa ma plang...dar pe langa mine toata lumea e stresata si nu prea am avut cu cine vorbi, plus ca eu am fost cea care a tot trebuit sa mentina calmul...ca mama s-a panicat tare de tot saraca. Of!
O sa mai intru maine sa recuperez...
Noapte buna!
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
mamidepuiuti spune:
neata fetele
haideti la ...e calda si buna...
ayanna ...prin ce ati trecut voi ieri......ma bucur ca nu e fractura la tatal tau! doamne-ajuta sa se faca bine mai repede!
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui plateea fetili, noi ne bagam la somn, zi mare de examen maine. tineti-mi pumnii sa ma primeasca, ca prezente nix... n-am citit nik, nu am facut nici prezentarea de caz... imi pun speranta ca o fac maine... merg planta! cris.d.... saru-mana de bafta! nikole... asa sper si eu, ca nu mai dispar din no ca magarul in ceata! dar... atata timp cat am pompa si soacra, nu se stie niciodata! N B fluturelele mele, oriunde v-ati afla! I will survive... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
bafta la examen!
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui Ruxita fetele, asa m-am gandit si eu, ca daca imi face cunostinta cu baiatul e ca si cum le-as da binecuvantarea mea, or eu nu le-o dau... e atat de imprastiata copila, impuscata rau, azi a spart 2 cani si a trebuit sa repetam fiecare fraza de vreo 2 ori cel putin ca sa inteleaga... si ne mutam in Brasov, zic eu... fac prospectiuni de casa, Brasov scrie pe noi... nu mi-e frica de "vechea noastra cunostinta" din Brasov, eu sunt mult-mult mai ofertanta decat donsoara - il am pe fiul lui. |
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui lorex Ma, da si mie reteta aia de biscuiti ca m-ati innebunit! Eu n-am vazut poza cu slipii si okelarii de soare, oare de ce?? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... |
1. si io vreau reteta,pliz
2.iar a schimbat cristies poza de la concurs...
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui alexutzzza cristies sorry dar nu am inteles ce ai vrut sa spui cu Avent-ul, oricum sunt cele mai iefine, la tommy tippee sau cum il cheama si am mai vazut nu stu ce marca sunt 4 castronele 40 d lei ... eu am si biberoane de la Avent si le am de cand s-a nascut Yannis, sterilizate de 2 ori pe zi (la inceput sterilizam la fiecare 5 ore tot, deci mai rau), spalate innebunite si nu sunt varza deloc, nu sunt pline de zgarieturi sau mate, mie mi se par de calitate de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
la www.desprecopii.com/info.asp?id=2110" target="_blank">asta se referea cristies
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui danyelana Cristies, ce de cumparaturi ai facut. Avem si noi ochelari dar nu i-am dat de foarte multe ori. In legatura cu atotstiutorii, abia astept sa merg in tara si sa imi zica vreo tantik ceva. Lorex, e super titulatura ta Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
stai linistita,ca babele is pregatite...fac pariu...
si mie imi place titulatura lui lorex
asa creste Alex
cris_mario spune:
neata...vaai cat mi-ati lipsit si ce harnicute ati fost...am 2 cap de recuperat....
eu am intrat in saptamana botezului si sunt super aglomerata ...cumparaturi,invitatii,copii TOTI la mine,haos in casa ... ... m-am vopsit,mani,pedi,pensat..... .. ieri am calcat toata ziua,azi fac curat toata ziua ...
eh mai multe,dar nu-si au rostul
va pup si incerc sa recuperez
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...