Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Maine facem DT. Imi e asa o frica pt ca am 37 de ani, iar in octombrie, deci inainte sa nasc, o sa implinesc 38.

Sa ne tineti pumniii !!!

Raluca cu Ioanna , Georgios si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Bravegirl
sa ai parte de BB sanatos, o nastere usoara si recuperare imediata

17+

Mergi la inceput

ralucaspm tine pumnii si suntem langa tine
te asteptam cu vesti bune

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

nu e sigur nimic cu indemnizatia. Zice doar un sindicalist. Deci pana nu iese oficial Base sau din guvern sa ne anunte, eu zic sa nu ne imbatam cu apa rece.

LEgat de nastere: eu tare mult as vrea natural. Refacerea e mai rapida, suferi pana nasti si nu dupa sa nu iti poti lua copilul in brate..
Nu cred ca va fi posibil din doua motive:1. gemeni; 2. Am placenta se pare peste col.Pe de alta parte, nu am avut nici o discutie pe tema asta cu doctorul, cred ca e cam devreme. Am citit si eu povesti si de naturala si despre cezariana..Uneele frumoase si rapide unele vorba cuiva-horror.. Incerc sa nu le mai citesc acum, pentru ca simt ca imi fac rau. Ce o fi scris si pentru mine se va intampla. As trece prin orice sa stiu ca Puficii sunt ok, sanatosi.

sugubina +12

Mergi la inceput

am vazut si eu stirea cu reducerea indemnizatiei dar la antena2, stirea este preluata de la guvern cu titlul "cel mai probabil indemnizatia va fi redusa cu 15%"
deci nu este ceva sigur dar macar este prima stire preluata de la guvern si nu de la nu stiu cine ...

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Salutari caniculare,
vad ca se discuta despre nasteri. Eu sunt decisa sa nasc cum imi spune doctorul meu ca e mai bine, stiu ca el pleaca de la premisa de nastere naturala si doar in urgenta si necesitate face cezariana. Eu sper sa nasc natural, vreau sa ma recuperez repede, sa merg la sala dupa cateva luni, vreau sa alaptez fara probleme si sa slabesc, nu vreau sa mi se taie 3 randuri de muschi plus uterul, vreau un al doilea copil destul de repede ca nu prea mai am timp, vreau sa fiu prezenta si treaza cand se naste sa ii spun ca totul va fi bine si vreau sa ma uit in ochii sotului meu si sa-i multumesc pentru "cadou".
Si eu am doua exemple: prietena mea cea mai buna care a nascut in octombrie prin cezariana cu dr niculescu la regina maria (dr care aplica o metoda revolutionara la cezariene, ceva cu o incizie mica si "desirarea" muschilor cu degetele pana la uter). A nascut ca o doamna, dar dupa a avut dureri cumplite, a avut "noroc" ca nu a avut voie sa alapteze si si-a putut face antiinflamatoare si pe vene si pe gura si pe... si tot o durea totul de murea. Si acum are o ditai burta si nu e o nesimtita, a tinut si regim, face si ceva gimnastica...iar cicatricea s-a vindecat urat ("materialul clientului").
Celalalt exemplu e chiar sora-mea care a nascut natural (cand a ramas avea 47 de kile si 1.74 - deci bazin si oase mici cum se exprima doctorii). Povestea ei o gasiti aici, daca aveti chef de citit
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139602
Despre mine... astept cu nerabdare ziua de maine cand am programare la eco morfo si apoi triplutest. Mi-e frica de mor, sper sa fie totul ok.
A! Si incepand de ieri mi se vede burta in orice m-as imbraca. Zici ca a explodat de 2 zile incoace. Pana acum mergeam chinuita cu ea in fata ca sa se vada iar acum sigur n-o mai pot ascunde.

13+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

La multi ani Corina!

ana_o nu te mai uita daca iti face rau. Eu sunt fascinata de nasterile acasa, in apa si mereu le vad pe youtube.
[b]Lorin[/bb] clar e paranoia. Pe parcursul sarcinii, dar cand e bebe ceva mai mare vei vedea cum se schimba forma burtii in fuctie de cum se misca el. Dar nu cred ca acum e cazul.
Eu nu am burta deloc si azi am 17 saptamani deja si nu l-am simtit cum misca pana acum. Paranoia e in floare la mine. Noroc ca maine seara ma duc la eco si o sa ma linistesc.... sper.

Cris mami de Teodora si cu
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Ana_o si eu am facut greseala sa ma uit la nasteri naturale .... si mai grav
si am zis ca nu mai fac asta in nici un caz pana la nastere
asa va sfatuiesc pe toate, nici cu cititul povestilor despre nsterii, am citit tot cateva si m-am lamurit dar nu mai vreau sa mai citesc sau mai rau sa mai privesc asa ceva
deci o sa fie dureri, de ele nu scapam oricum, fie ca nastem natural fie cu cezariana, deci pana atunci incerc sa ma impac cu ideea asta
sora mea a nascut prin cezariana, nu mi-a detaliat foarte mult si nici eu nu am insistat dar cand atunci am spus ca eu tot asa vreau sa nasc mi-a zis decat ca nici prin cezariana nu este totul asa "roz" si am inteles ce a vrut sa zica

inteleg insa perfect persoanele care nasc prin cezariana, fie ca asa le este recomandat fie ca pur si simplu se tem de durere.
si eu ma tem, cred ca toate ne temem de durere, dar eu ma incapatanez sa sper ca voi face fata desi nu am nici o operatie facuta si nici macar o zi de internare in spital, deci chiar nu am nici o idee

vreau doar sa ma incurajez singura ca am sa pot rezista si trece peste asta si ca voi putea sa-mi iau puiutul imediat in brate

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Raluca, nasc prin cezariana deoarece placenta mea s-a inserat f jos si constructia mea osoasa nu mi-ar permite o nastere naturala.
Legat de starile de rau, din a 14-a saptamana eu am inceput sa-mi revin. Si treptat, am inceput sa mananc normal. Oricum, de la zi la zi se schimba starea. Aproape ca nici nu observi. Eu asa am patit. Nici nu-mi vine sa cred ca am scapat de starile de rau si de ameteala.

Ana
17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

mi s-ar parea normal si sper sa scada cu doar 15% indemniz.....k altfel nu ne-am descurca.cel putin in cazul meu care am sal pt studii superioare si atat

10 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput