Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Am schimbat semnatura

Victoria, mami de Anna Sofia, 15+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

bravoo ...tot inainte cu sanatate pana la 40 saptamani

Doamne ai grija si de noi 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

In alta ordine de idei, mi-e rau de nu mai pot. Am vazut pe youtube o nastere prin cezariana, de la inceput la sfarsit. Deci mi-e rau de nu-mi revin, cred ca mi-a scazut tensiunea.

Ana
17

dar tu nu ai ce face?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

In alta ordine de idei, mi-e rau de nu mai pot. Am vazut pe youtube o nastere prin cezariana, de la inceput la sfarsit. Deci mi-e rau de nu-mi revin, cred ca mi-a scazut tensiunea.

Ana
17

zau acum dar tu esti masochista???? nu te mai uita ca nu-ti mai vine sa nasti...macar nu te stresa inainte de vreme, ca atunci o sa fii...
sincer daca as fii putut as fii nascut natural, ptr ca dupa cezariana lui iusti 2 luni nu mi-am revenit, dupa sasha eram fresh la o sapt

Mami Andreea 14sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

se pare ca au anuntat acum pe Realitatea ca indemnizatia pentru mame va scadea cu 15 % si nu cu 25, cum se propusese initial.

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

se pare ca au anuntat acum pe Realitatea ca indemnizatia pentru mame va scadea cu 15 % si nu cu 25, cum se propusese initial.

cu ajutorul lui Dumnezeu
12+

am vazut si eu acum, dar este definitiv???

Mami Andreea 14sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

nu e nimic definitiv........doar vorbe....

cu ajutorul lui Dumnezeu
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Ana_o, de ce nasti tu prin cezariana ?

Eu o sa nasc la privat, prin cezariana pt. ca mai am inca 2 cezariene si se pare ca nu se deschide colul meu. La Ioanna am platit 4000 euro in 2006, iar la Iorgos 5000 euro in 2008. Cine stie cat om mai plati acum. Inca nu avem banii necesari, dar speram sa facem rost de ei pana atunci. Avem probleme cu banii, dar mie imi e f frica de durere si cand am nascut-o pe Ioanna am plecat de la premiza sa nasc natural, dar cu epidurala. In spitale aici nu se face epidurala la nastere naturala. Apoi am avut si mare incredere in dr. mea, care e doar la privat. Inainte de Ioanna pierdusem o sarcina, deci aveam si un stres in plus.

Le admir f tare pe mamicile care sunt in stare sa nasca natural, fara anestezie, eu nu as fi putut. Am un prieten f bun, fost coleg de facultate, care isi aduce aminte ca , studenta fiind, spuneam ca eu nu vreu copii. De fapt eu ziceam ca vreau sa-i am dar nu sa-i fac. Asa ca, pt mine, traiasca epidurala !

Mai intreb o data mamicile care au mai multe saptamani decat mine si care au avut greturi puternice in primele saptamani, daca s-au oprit greturile si la cate saptamani. Please, raspundeti-mi ca nu mai pooot, nu mai am rabdareeee.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

cu ajutorul lui Dumnezeu
12+

da de unde o fi luat Realitatea stirea asta pt ca nu mai apare nicaieri....eu sunt pe Mediafax si astia nu spun nimic(ei mereu sunt primi)

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cor-cora spune:

Bravegirl-La Multi Ani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

acum se pare ca a aparut si pe mediafax....dar doar s-ar putea sa scada doar cu 15% ....nu e nimic sigur
www.mediafax.ro/social/indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-ar-putea-sa-scada-doar-cu-15-6177296" target="_blank">http://www.mediafax.ro/social/indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-ar-putea-sa-scada-doar-cu-15-6177296

15+

Mergi la inceput