Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 11
Lidia_P spune:
Bravegirl, LA MULTI ANI ! iti doresc o sarcina usoara si un copil sanatos....sa fi iubita!
15+
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_o Mie daca imi revine placenta la normal... o sa vreau sa nasc natural. Dar chiar si asa, medicul meu nu mi-a recomandat nastere naturala. Si asta nu din comoditate, ci pentru ca-mi cunoaste bine conformatia si structura osoasa si mi-a spus ca bazinul meu si faptul ca sunt slabuta nu m-ar ajuta deloc la nasterea naturala, dimpotriva, ar fi foarte chinuitor. Mai e o varianta, dar n-am spus-o pentru ca multe din noi nu discuta despre Dumnezeu si divinul din viata noastra, dar exista si un drept divin. Unele din noi au drept divin la nastere naturala, altele la nastere cezariana... Unele au nastere cezariana f usoara, altele au nastere naturala f grea si invers. Eu de aia am spus ca fiecare cum vom avea norocul. Cunosc o tipa, i-au trebuit 3 luni sa se recupereze dupa nasterea naturala, iar prietena mea s-a recuperat in 2 saptamani dupa cezariana. Deci, ma repet, fiecare dupa noroc. ![]() Ana 17![]() |
Ana, la comformatia ta e greu sa nasti natural. Pana si de a mea se indoia dar de a ta ce sa mai zic. Bucura-te ca fiind slaba te recuperezi repede oricum.
MIRUNA cu Alexandru
si Bebe 2 16 +
marizta spune:
LA MULTI ANIbravegirl,sa fii sanatoasa si bebelul tau asemenea
10 +
Doamne ai grija si de noi
lorin7774 spune:
fetele, am o nedumerire....

eu am senzatia ca mi-a scazut burtica...
adica am avut o explozie in prima perioada, cand am crescut brusc, si acum parca nu mai e asa de mare....oare sta pe loc sau chiar a scazut ???
a mai patit cineva asa ? e doar paranoia ?
vineri merg la eco si nu mai am rabdare...

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
12+
Joy21 spune:

La multi ani Corina!

Apropo de nastera naturala vs. cezariana, uneori am impresia ca dr. recomanda pacietelor cazariana din comoditate. De ce: pentru ca nu ii mai trezeste graviduta la te-miri-ce ora sa ii zica ca i s-au rupt membranele, la cezariana isi incaseaza cotizatia sigur, insa daca te naste medicul de garda bye-bye cotizatie, isi programeaza nasterile dupa bunul plac inainte si dupa vacanta etc. Si la urma urmei, cand un medic iti spune ca trebuie/e mai bine sa nasti prin cezariana pentru tine si copilul tau (chiar daca indicatiile nu sunt tocmai clare) atunci decizia e ca si luata.
Parerea mea ![]()
In Franta, sau in alte tari occidentale, abia auzi de cezariana. De ce oare? Unele femei spun ca "nasc ca doamnele" prin cezariana
. Si cu uterul taiat cum ramane? Nasti "ca o doamna" natural si cu epidurala. Alta viata ![]()
Victoria, mami de
Anna Sofia,
14+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
Joy21 spune:
Am schimbat semnatura 
Victoria, mami de
Anna Sofia,
15+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
ana_o spune:
La multi ani, Bravegirl!!
Numai ganduri bune si multe imbratisari din partea noastra! 

Norocul nostru cu Doura, altfel nici nu vedeam ca e azi vreo sarbatorita. Doura, multumim!
Ana
17
ana_o spune:
In alta ordine de idei, mi-e rau de nu mai pot. Am vazut pe youtube o nastere prin cezariana, de la inceput la sfarsit. Deci mi-e rau de nu-mi revin, cred ca mi-a scazut tensiunea.
Ana
17