Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 10
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_o 90% din nasterile naturale suna horror. Degeaba incercati voi, mamicile care deja au nascut pe cale naturala, sa ne imbarbatati, cred ca fiecare din noi e constienta de ce presupune o nastere naturala. Ca sunt exceptii...da, sunt, dar alea reprezinta un procentaj foarte mic. Eu de aceea nici nu vreau sa aud vreo varianta horror, ca ma descurajez si mai mult, cu toate ca nasc "artificial"(asa-i zic eu operatiei de cezariana O sa vedeti momentul dupa nastere, cand o sa ne povestim scurt sau in detaliu, nasterile. Fac pariu ca din mamicile care aleg nasterea naturala, nu multe vor fi cele care vor avea de impartasit o poveste frumoasa. Ma refer strict la nastere, ca asa, venirea puilor pe lume o sa fie ceva minunat. Dar ma refer strict la travaliu si la nasterea propriu-zisa. Ana 17![]() |
Ana difera momentul durerii. La naturala te doare timpul travaliului si al nasterii iar la cezariana te doare dupa insa, dureaza mai mult durerile si depind in special de conformatie. O femeie slaba va avea dureri mai mici decat una mai plinuta.
Dintre ambele cred ca cea mai singura este nasterea naturala cu epidurala. Te refaci repede si nu simti durere.
MIRUNA cu Alexandru
si Bebe 2 16 +
crisis81 spune:
In 2007 eu eram insarcinata cu gemeni si la 3 luni s-au oprit din evolutie. M-am internat pentru chiuretaj si deoarece mi s-a deschis colul brusc am inceput sa pierd f mult sange si cheaguri si de aceea m-au urcat pe masa de chiuretaj imediat. Nu mi-a facut nici un fel de anestezie si nu pot descrie in cuvinte durerea. Lesinam de durere si ma trezeam de durere. Doctorii mi-au zis ca in nici un caz nasterea nu doare in asa hal. Deci daca inca traiesc dupa experienta aia eu zic sa o fac si p'asta
.
Plus ca am scapat ca prin urechile acului de o operatie ca cezariana pentru scoaterea unui chist. Am fugit la Bucuresti si acolo mi l-au scos prin laparo si mi-au si salvat ovarul. Aici vroiau sa scoata tot. Asa ca sper sa scap si acum de operatie.![]()
Cris mami de Teodora si
cu 

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
ancadragoman spune:
Cris buna atitudine
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ratusca83 spune:
buna burtici

..la toate..
Eu acum am venit de la bucuresti..uffff ce aglomeratie am prins..am zis ca nu mai ies...si am mai fost si singura cu masina![]()
cu toate ca nu prea am voie sa conduc.
Am fost la medlife sa fac niste analize pt coagularea sangelui pt ca dr mi-a dat sa fac preventiv.
Foarte cald azi..ce ne facem noi in vara asta??
Mirunam, fetelor va mai doare spatele? pe mine tot ma doare...parca ma dor si picioarele..zici ca sunt nebuna...acum nu mai pot de frica din cauza asta ca ma gandesc ca daca este de la sarcina..Paranoia este in floare..Abia astept sa se faca ceasul 4 sa plec la ploiesti la dr.![]()
..
ma duc sa pap niste lapte cu cereale..vreti si voi??..
pupici dulcici
13+ si ingeras in ceruri
lorin7774 spune:
Si eu am nascut natural, fara nici un fel de anestezie, cu 6 ore de travaliu care mi s-au parut o vesnicie, dar am de gand sa repet figura si de data asta !
am nascut la 12.30, iar la ora 15 eram la alaptat, dusata si fresh.
nu as alege cezariana pentru nimic in lume![]()
![]()
![]()
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
12+
BraveGirl spune:
Neatza!
Va invit la 

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
16+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
ana_o spune:
Mie daca imi revine placenta la normal... o sa vreau sa nasc natural. Dar chiar si asa, medicul meu nu mi-a recomandat nastere naturala. Si asta nu din comoditate, ci pentru ca-mi cunoaste bine conformatia si structura osoasa si mi-a spus ca bazinul meu si faptul ca sunt slabuta nu m-ar ajuta deloc la nasterea naturala, dimpotriva, ar fi foarte chinuitor. Mai e o varianta, dar n-am spus-o pentru ca multe din noi nu discuta despre Dumnezeu si divinul din viata noastra, dar exista si un drept divin. Unele din noi au drept divin la nastere naturala, altele la nastere cezariana... Unele au nastere cezariana f usoara, altele au nastere naturala f grea si invers. Eu de aia am spus ca fiecare cum vom avea norocul. Cunosc o tipa, i-au trebuit 3 luni sa se recupereze dupa nasterea naturala, iar prietena mea s-a recuperat in 2 saptamani dupa cezariana. Deci, ma repet, fiecare dupa noroc.
Ana
17
douradoudou spune:
[b
]LA MULTI ANI CORINA !!!! SA AI UN BB FRUMOS SI SANATOS SI TOT CE VREI TU 
[/b]

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
15+
lorin7774 spune:
Bravegirl, LA MULTI ANI !
multa sanatate si nastere usoara ! (ca tot vorbim despre asta
)
sa-ti dea DD un bb sanatos, frumos, mancacios
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
12+
douradoudou spune:
hello..am aparut si eu..am facut si eu curtage dupa 1 sarcina care sla 9 saptamani...la mine nu aprins anestezia deloc si asa cum spunea si cris am simtit niste dureri..atroce...nici 10 nasteri nu dor asa...eu nu am lesinat in timpul operatiei dar am
de 2 ori de durere si am lesinat decat 1 sg data atunci cand m-am ridicat ..si eu vreau sa nasc natural si am mai spus ..durerile din timpul travaliului sunt serioase dar eu nu sunt genul care tipa si si geme la durere..i-am dat pe toti afara din camera si il mai chemamm pe sot si il strangeam de mana ..eu am nascut cu 2 medici (era o nastere cu risc pt ca fata mea avea 7 luni si era si in pozitie pelviana)..oricum dupa aceea uiti tot ..dupa nastere esti intr-un fel "anesteziata" de sentimente..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
15+