Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 9
crisis81 spune:
Neatza burtici!
Eu acum am facut ochi ca azi noapte nu prea m-am odihnit.
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia_P Vreau sa nasc si eu in Constanta, in apa, la bani astia chiar se merita.... in Buc la particular este intre 1500-2000 euro o nastere dar nu in apa . 15+ |
Te astept! Vorbesc cu doctora mea si sunt sigura ca este de acord sa te primeasca.
Sunset_zuzi creste, creste, se expandeaza pielea si de aia te mananca.
allexia da si mie mi s-a intamplat. Cica pt ca sta bebe acolo. Dar cand va migra se va duce si durerea.
Cris mami de Teodora si cu
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
allexxia_m spune:
lidia si eu sunt la avon dar de cand am aflat de sarcina am renuntat sa mai folosesc pe burtica creme cosmetice, consider ca au prea multe chimicale si mi s-a recomandat sa nu folosesc asa ceva pe burtica
o sa-mi iau si eu crema hidratanta de la johnson baby
ms
17+
crisis81 spune:
Azi am implinit si eu 17 saptamani si uite ASA arata bebelu' meu virtual.
Eu am 29 de ani, doua chiuretaje, nici o nastere si vreau sa nasc natural, in conditiile in care mama m-a nascut foarte greu pe mine. Pe sora mea mai usor dar era si al doilea si avea si 2,5 kg.
Ce parere aveti?
Am doua prietene, una de 23 saptamani si alta care a nascut prin cezariana si amandoua mi-au sarit in cap cand am zis ca eu as vrea natural. Ca de ce? Ca e dureros.... ca te rupi, ca te scremi de-ti ies matzele pe fund si alte incurajari de genu'. M-au oripilat avand in vedere ca nici una nu a trait experienta respectiva si imi dadeau mie sfaturi din auzite. Pe cea gravida cica a intebat-o doctorul ei, cu care este buna prietene "Nasti pe jos ca vaca?".
Sunt eu masochista, nu-mi dau seama ce inseamna pentru ca vreau o nastere naturala, asa cum a lasat-o DD?
Cris mami de Teodora si cu
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
ancadragoman spune:
Cris m-ai spart cu faza cu vaca...eu am nascut "ca vaca" si uite ca traiesc
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ana_o spune:
Legat de creme, am primit de la prietena mea o crema si un un ulei de masaj, amandoua de la Hipp, special pentru femeile insarcinate. Crema nu am folosit-o, inca, dar uleiul este incredibil, lasa pielea foarte hidratata si miroase placut, discret. Nu stiu daca se gasesc si la noi, dar le recomand. Allexxia are dreptate, cremele cosmetice au prea multe chimicale si nu sunt bune in perioada sarcinii.
Raspuns pentru Anca, legat de cotizatia la ING, da, am deja 3 ani de cand platesc la asigurare si suma pe care o voi primi la nastere e undeva intre 3000 si 3500 ron. Deloc de neglijat. Jumatate din cat as plati la privat... dar banii astia merg direct la recoltare de celule stem. In Timisoara chiar e una din reprezentante. Sunt 3 in toata tara. Cluj si Bucuresti. Deci si Ukume poate sa faca recoltare, au sediul acolo. De mamicile din Bucuresti nu mai vorbesc!
Ana
17
ancadragoman spune:
Ana asa stiam si eu de la o prietena ,ea a apucat sa isi faca inainte de a ramane insarcinata si ar avea un an cand naste,primeste 17 mil .
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
ana_o spune:
90% din nasterile naturale suna horror. Degeaba incercati voi, mamicile care deja au nascut pe cale naturala, sa ne imbarbatati, cred ca fiecare din noi e constienta de ce presupune o nastere naturala. Ca sunt exceptii...da, sunt, dar alea reprezinta un procentaj foarte mic. Eu de aceea nici nu vreau sa aud vreo varianta horror, ca ma descurajez si mai mult, cu toate ca nasc "artificial"(asa-i zic eu operatiei de cezariana).
O sa vedeti momentul dupa nastere, cand o sa ne povestim scurt sau in detaliu, nasterile. Fac pariu ca din mamicile care aleg nasterea naturala, nu multe vor fi cele care vor avea de impartasit o poveste frumoasa. Ma refer strict la nastere, ca asa, venirea puilor pe lume o sa fie ceva minunat. Dar ma refer strict la travaliu si la nasterea propriu-zisa.
Ana
17
ancadragoman spune:
Pai eu nu am spus ca am nascut cu zambetul pe buze ,ca de la dilataie 7 la dilatatie 10 am crezut ca ma arunc pe geam si parca imi ieseau ochii din cap .Cu toate astea data viitoare fac acelasi lucru pentru ca recuperarea este incomparabil mai usoara decat la cezariana,laptele vine imediat si ...uiti
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisis81 Azi am implinit si eu 17 saptamani si uite ASA arata bebelu' meu virtual. Eu am 29 de ani, doua chiuretaje, nici o nastere si vreau sa nasc natural, in conditiile in care mama m-a nascut foarte greu pe mine. Pe sora mea mai usor dar era si al doilea si avea si 2,5 kg. Ce parere aveti? Am doua prietene, una de 23 saptamani si alta care a nascut prin cezariana si amandoua mi-au sarit in cap cand am zis ca eu as vrea natural. Ca de ce? Ca e dureros.... ca te rupi, ca te scremi de-ti ies matzele pe fund si alte incurajari de genu'. M-au oripilat avand in vedere ca nici una nu a trait experienta respectiva si imi dadeau mie sfaturi din auzite. Pe cea gravida cica a intebat-o doctorul ei, cu care este buna prietene "Nasti pe jos ca vaca?". Sunt eu masochista, nu-mi dau seama ce inseamna pentru ca vreau o nastere naturala, asa cum a lasat-o DD? Cris mami de Teodora si cu "Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie |
Ce pacat ca in alte tari incurajeaza nasterile naturale iar la noi se considera apucaturi de vaca.
Cris, poti naste natural cu epidurala, nu vei simti nimic daca iti fac anestezia corect. Daca nu vrei anestezie, ceva ceva tot vei simti, mai mult sau mai putin in fucntie de durata travaliului, conformatia ta, dimensiunile copilului etc. Nu exista o regula anume.
Cat despre "rupt", nu apuci da te rupi ca te taie ei, cu anestezie locala cu xilina. e mai bine asa deoarece daca "te rupi" e mult mai greu de reparat . De principiu taietura nu o simti, esti concentrata la altele, eu chair intrebam daca au taiat, dar simti cusutul in schimb, ca niste ciupituri, suportabile.
Eu una sunt pentru nasterea natura dintr-o mie de motive. Experienta mea a fost super dar o sa vezi si mame cu experiente mai putin fericite care nu ar face oricum cezariana.
Este sanatos si firesc sa nasti natural, nu mai vorbim de recuperare. La mine a fost foarte dificila pentru cam sunt alergica la firele chirurgicale dar celalte mame care nascusera natural nu aveau nimic pe cand cele cu cezariana tipau la orice miscare... eu zic ca nu merita.
MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 16 +