Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 14
ralucaspm spune:
Cris, jos palaria.
Iti doresc nastere usoara. Pt mine, cele care alegeti sa nasteti natural sunteti adevarate femei.
Cand am nascut-o eu pe Ioanna, nici un prieten de aici nu mai avea copii. Erau insa multe fete care se dadeau mari. Am asteptat sa vad care dintre ele au fost in stare sa nasca natural. Bineinteles ca nici una si majoritatea au facut cezariana. De alaptat nici nu mai vorbesc. Toate au vrut, dar nici una "nu a avut lapte". Pt multe mame e greu la inceput cu laptele, dar acum stiu ca daca vrei poti. Bineinteles sunt si cazuri rare, in care din motive medicale nu poti sau nu ai voie sa alaptezi.
Raluca cu
Ioanna ,
Georgios si
11+
allexxia_m spune:
rala tu ai descris mai bine ca mine motivele pentru care alegem nasterea naturala
si eu tot asa simt
chiar daca in inima mea tremur de frica din cauza durerilor care vor fi nu vreau sa ma gandesc la asta si prefer sa ma gandesc exact la ce ai spus tu 
am zis ca nu mai citesc nici povesti despre nastere dar titulul suna incurajator asa ca am sa o citesc si pe cea de la link-ul tau ![]()
17+
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sugubina nu e sigur nimic cu indemnizatia. Zice doar un sindicalist. Deci pana nu iese oficial Base sau din guvern sa ne anunte, eu zic sa nu ne imbatam cu apa rece. sugubina +12 |
Mergeti la miting maine ,se pregateste o actiune de amploare si in caz ca indemnizatia scade se da statul in judecata ...cu cat sunteti mai multe cu atat inseamna mai multa putere
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ramonik1986 spune:
Buna fetele! La multi ani BRAVEGIRL!!!! Eu azi am avut iar dureri de dimineata si acum am niste greturi fara varsaturi..ce as putea sa manac?
14+ 
ralucaspm spune:

LA MULTI ANI, BRAVEGIRL ! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, sarcina usoara si nastere fara probleme si la sfarsitul anului sa tii in brate bebe sanatos si mancacios !

Raluca cu
Ioanna ,
Georgios si
11+
mirunam spune:
Rala, foarte frumoasa povestea sorei tale, bineinteles ca ma lovea iar
. Oricat de comic ar fi scrisa ajung la acelasi rezultat. Mi-a placut partea cu etapele sarcinii ![]()
MIRUNA cu Alexandru
si Bebe 2 16 +
lorin7774 spune:
da, si eu tocmai mi-am sters lacrimile....plang fara sa vreau cand citesc povesti despre nasteri.
Mi se pare cel mai minunat lucru de pe pamant.
intr-adevar, nasterea naturala presupune dureri mari, dar nu atat incat sa nu poti rezista. In momentele alea, orice devine posibil

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
12+
allexxia_m spune:
Rala foarte frumoasa povestea 
normal ca si eu am
putin, la cat de emotionant este povestit totul nu ai cum sa nu 
te cred ca cu asa exemplu vrei sa nasti natural, eu insa ma incurajez ca poate am si eu putin noroc si nu o sa fie asa greu 
multumim Rala pentru acest exemplu incurajator 
17+
cor-cora spune:
Ralucaspm si Rala-bafta la dublu ,respectiv triplu test.Va tinem pumnii...
Si eu eram tare stresata inainte de dublu,dar "mi-am promis" ca la triplu ma voi duce linistita .
ralucaspm spune:
Ana_o, multumesc pt raspuns. Deci as mai avea vreo 2 saptamani jumate de greata puternica.
Am vazut mai tarziu ca scrisesesi deja motivele cezarienei, dar eu scriu inainte sa termin tot de citit, ca pe urma poate nu mai apuc.
Sugubina, am o cumatra care a nascut gemeni natural si fara epidurala. E adevarat insa ca la ea era a treia nastere. Medicii au vrut sa ii faca cezariana, dar ea a refuzat si au pus-o sa semneze ca refuza cezariana. Deci se poate.
Din pacate si aici medicii prefera cezarienele, cred ca din aceleasi motive ca si in Romania. Daca insa medicul iti spune ca pui in pericol viata ta si a bebelui, ce faci ? Poti sa-i spui ca nu are dreptate ?!
Raluca cu
Ioanna ,
Georgios si
11+