Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 15
douradoudou spune:
rala multumim pt linkul cu povesteai sorei tale.. 
..m-am uitat si la video: ce frumos se uita bb si nu zicea nimic..era atat de calm

...bafta azi la doc...sunt sigura ca totul o sa fie f bine 
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri(17.09.2009- 12.11.2009)

si
15+
sashenka_h spune:
rala sa stii ca la cezariana nu iti mai taie nici un muschi decat in caz de urgenta cand te taie pe burta, daca nu se face o incizie jos care a mine dupa 2 nici nu se vede si este exact in parul pubian ![]()
![]()
Mami Andreea
14sapt+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
douradoudou spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sashenka_h rala sa stii ca la cezariana nu iti mai taie nici un muschi decat in caz de urgenta cand te taie pe burta, daca nu se face o incizie jos care a mine dupa 2 nici nu se vede si este exact in parul pubian Mami Andreea 14sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
cum nu-ti taie muschi? si uterul este muschi anyway...dar nu inteleg cum zici tu..adica le impinge doctorul cu mana???dar uterul tot trebuie sa-l taie
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
15+
douradoudou spune:
daca e asa inseamna ca te refaci mai usor dar cicatrice pe uter tot iti ramane..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
15+
rala spune:
Multumesc fetelor pentru aprecieri
nu zic ca nu m-a incurajat povestea sora-mii, dar stiu ca nu la toata lumea e totul roz, si stiu ca odata incepute contractiile, ea nu avea stare si venea sa ne viziteze pe hol si o vedeam ca se face verde la fata. Si a avut un travaliu lung... dar eu zic ca a meritat, in 3 luni era ca noua.
Eu stiu ca oricat de jos se face incizia, dreptii abdominali sunt oricum sectionati, iar gandul sa imi fie taiat uterul si apoi cusut... cand stiu cat de periculoase sunt cicatricile, daca pot sa evit asta o voi face. Mi se pare mai simplu si mai firesc "natural". Dar orice alegere am face sau ne va fi impusa, important este sa fie pruncii nostri bine si la anu' pe vremea asta sa ne asurzeasca cu onomatopeele si sa ne manance urechile.
Multumesc si pentru urari. Sunem multe cu eco programate maine, o sa curga cu vesti bune. Raluca, totul o sa fie bine, si eu am 36 de ani, iar tu mai ai copii reusiti, nu ai de ce sa te stresezi de DT.
Va fac voua curaj ca mie imi tremura chilotii, maine pana la 3 juma o sa slabesc 
13+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
crisis81 spune:
Ufffff! Apropos de eco.....se duce careva mai tarziu ca mine? Eu la 19.15 am programarea. Si nu stiu daca pot sa intru pe urma sa va dau vestile pentru ca pe la 8 s-au invitat niste prieteni la un gratar de peste.
Oricum o sa intru sa citesc vestile de la cele care merg mai devreme... am niste emotii.....
Cris mami de Teodora si
cu 

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
Lidia_P spune:
eu am maine la 17:30 eco pt TT si sper sa aflu daca am fetita sau baiat
....orice ar fi le-am ales deja numele
....la fata va fi Sara Andreea sau la baiat Yannis Andrei (inca mai sunt in tratative pt nemele baiatului)![]()
15+
sunset_zuzi spune:
Dimineata l-am trimis pe sot sa-mi ia rezultatul de la bitest si am zis sa il sun pe medic
sa ii zic ca am rezultatul si cand sa ma duc sa il vada... si el imi zice "vino acum"
...asa ca la 15:45 am programare la eco sa-mi vad puiul 

...abia astept 

Doamne ai grija si de noi
14+
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sunset_zuzi Dimineata l-am trimis pe sot sa-mi ia rezultatul de la bitest si am zis sa il sun pe medic sa ii zic ca am rezultatul si cand sa ma duc sa il vada... si el imi zice "vino acum" ![]() ![]() ...abia astept ![]() ![]() Doamne ai grija si de noi 14+ |
Stii deja ce vreau sa zic
Bafta la eco!!! Sa te intorci cu vesti bune si carucior colorat, obligatoriu

Bafta tuturor burticilor care urmeaza sa faca eco! Eu ma inscriu in grupul de vineri

MIRUNA cu Alexandru
si Bebe 2 16 +
sunset_zuzi spune:
miruna 

stiu ce vrei sa zici
...am niste emotii cat casa nu stiu de ce 
...nu ma asteptam sa il vad asa repede...eu ma asteptam pe saptamana viitoare ![]()
Doamne ai grija si de noi
14+