Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 15
honeybaby spune:
Michelle = ai grija cu calciul carbonic. Nu stiu cum se da dar este calciu si in exces nu e bun. Ajunge sa se depune pe la rinichi.
Mai bine incerci cu Protectis sau Biotics baby . Si maya a facut nu moale, apos. I-am dat protectis, nu s-a schimbat nimic. Acum parca nu mai face chiar asa apos dar nici pasta nua ajuns. Nu te stresa
Ce tot ma tin sa va intreb. A ce miroase la voi lapticul? Am meu miroase foarte puternic a fier. E normal ?
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
andra_s spune:
mihaela inteleg si-s de acord ca-s cazuri in care trebuie facuta proba suptului, eu ma refeream la faptul ca eu daca nu am probleme, nici nu mi le creez, ca apoi sa am de ce sa ma plang eu ma feresc de persoanele de genul asta, isi imagineaza si creeaza o gramada de probleme si apoi se plang de parca ar veni sfarsitul lumii cred ca astia sufera de lipsa de atentie si compasiune si eu nu am de gand sa le-o acord
denisa ce tare e maya, cum se mira de jucarie. asta era moment tare de filmat
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
Ina_3040 spune:
Neata fetelor, va pup pe toate pt raspunurile in legatura cu bautul apei. acuma ma framant in legatura cu plecarea acasa de luna viitoare avand in vedere ca plecam doar eu si copilul. Pt cele cu experienta cum functioneaza daca nu ii iau bilet separat: avem tot dreputl la 20 de kg bagaj de cala presupun? ce ma fac cu hainele mele, ale copilului, cu sterilizatorul, cu incalzitorul de biberoane? inca il alaptez da m-am gandit sa imi iau toate ustensilele cu mine in caz ca trebuie sa incep cu completare sau nu mai am lapte Doamne fereste, oricum multe se pot intampla intr-o luna nu?
pot sa duc scoica pe cadru si sa o predau la intrare in avion. Stiti cumva de la ce varsta putem pune copilul in caruciorul normal (nu in landou ca al meu nu sta nici legat). nu stiu ce sa iau acasa daca stam o luna, numai scoica pe cadrul? ufff fetelor ce de probleme existentiale am si eu.
cat despre discutia cu romanii, si eu ma confrut cu aceeasi discriminare. si chiar in mediul "european" unde lucrez am uneori mai mari comentarii si probleme decat in viata de zi-cu-zi desi s-ar spune ca fiind 27 de nationalitati ce lucram impreuna ar trebui sa fie mai destupati la minte oamenii. in fine, poate cand am timp va povestesc ce am mai patit cu unii colegi binevoitori. insa tot romanca zic ca sunt cad ma intreaba cineva desi am si sange maghiar si as putea sa zic ca sunt unguroaica :) ce sa facem, purtam crucea creeata de conationalii nostri peste tot pe unde s-au dus.
hai ca ma opresc aici ca ma ia valul si as putea sa scriu pagini pe tema asta. va tzuc pe toate si sa auzim numai de bine.
si sa nu uit LA MULTI ANI RAMY, sa ne traiesti!!!
in rest toate bune, crestem, bagam pumnii in gura si ii sugem cu asa placere, mai scoatem si cate o onomatopee, deci in grafic. am mai pus ceva poze la semnatura.
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#
LAlexandra spune:
Ina, referitor la zbor, depinde foarte mult cu ce companie zbori. Eu iti indic sa te uiti pe siteul lor sau sa ii suni, deoarece fiecare companie are alte reguli.
Eu zbor cu wizz, si se plateste pt bebe, dar nu bilet ci 25 euro un drum sau mai putin, daca biletul normal e mai mic, iar la ei e interzis cu scoica in avion. (nu zic ca nu sunt exceptti).
In rest, nu ma pricep la altele cum e.
Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)
vladimirescu spune:
mihaelagrosan tare ma bucur ca sinteti bine! saracutii de voi ce-ati mai patimit... Eu stiu ca dexametazona inhiba crestrea la copii, dar vad ca voi o duceti minunat in conditiile date, bravo! mamica eroina
andra-s pt cintecel, m-am distrat copios !
Honeybaby am ales Lactana ca asa mi-a zis pediatra mea. Oricum e "de rezerva", nu l-am folosit si sper nici sa nu-l folosesc :))
La Vladimir am folosit Lactana de la 8,5 luni cind s-a auto-intarcat (ce bucuroasa am fost ca s-a lasat singur si nu m-am simtit vinovata sa-l intrerup eu!!) pina la 1,5 ani si a fost totul ok.
Tot voiam sa-ti zic: ai toata admiratia mea pt indirjirea cu care continui alaptat exclusiv in conditiile in care nu esti f multumita de cit ia pe saptamina in greutate ! Dar ai grija, draga mea, alaptatul e f bun, desigur, dar fii cu ochii pe ea si pe cintar...
Uite o incurajare: stii ca si eu am avut vreo saptamina cu sinii cam prea moi si 2 saptamini nu a crescut deloc Floricica... Acum sint f bine, desi nu mai fac sinii ca piatra, dar clar sint mai grei de lapte, si Floricica a luat 250 g ultima saptamina... Si Corimami a avut probleme cu lactatia si si-a revenit. Eu nu pot zice de la ce anume mi-am revenit, am baut si ceai, am dormit ceva mai mult... Hai ca va fi bine si la tine, nu te mai stresa pe cit posibil - nu se intimpla nimic rau daca in cel mai naspa caz ai sa dai un supliment seara
cenia, michelle m-am bucurat sa va citesc!
Multumesc fetelor pt info cu apa plata nefiarta, nu stiam !
LAlexandra spune:
si referitor la bagaj, la unele companii e 15 kg, la altele 20, iar altele 32, din ce am zburat eu, asa ca tot asa va trebuie sa vezi cum are compania cu care vei zbura.
oanaiacovita spune:
Pun si eu cateva poze cu tinuta de vara si dupa baita.
Merg sa ii dau sa pape si revin la povesti.
Intrebare, ai vostri transpira in scoica? Ca al meu mereu e ud la spate si nu il imbrac gros. Nu stiu ce ma fac pana la Moldoova.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
LAlexandra spune:
Honeybaby, nu stiu cat sunt in masura sa iti dau un sfat. Si eu sanii de curg dupa mine oriunde merg...schimb pe zi nu stiu cate tricouri si pijamale. Insa daca cumva sunt purin, doar putin obosita...ADIO, LAPTE! si cum dorm putin imi revin. In schimb beau extrem de multa apa, de il disper pe sotul, ca cumpara cateva baxuri si nu ajung decat cateva zile. Au fost si la mine seri ca erau goi, dar efectiv goi si l-am plasat la sotul, i-a dat sa bea lapte praf, l-a adormit, si eu intre timp m-am pus la somn. Cand m-am trezit erau bocna de plini sanii. Asta a fost de cateva saptamani, si sper sa nu mai fim nevoiti...Acum de cateva zile sanii imi sunt foarte moi, dar chiar moi, insa ii simt grei, si curge laptele cum ma misc un pic, deci clar e lapte, iar de pus a pus in nici 6 saptamani 1400 g.
Deci persevereaza...odihneste-te, fara stres, si bea multa apa!
Va las, ca plange
Bumbitza spune:
hellox! n-am apucat sa recuperez, poate dupa ce revin de la plimbarica
la multi ani Ramy, pupicei de la noi
mihaela, ma bucur ca sunteti bine m-am tot tinut sa-ti spun. Doamne ajuta!
Honey, frumoasa foc Maya
Revin mai tarziu, aveam mai multe de zis dar sunt cu bumbita-n brate.
sa nu uitat sa ne votati si azi: http://www .cord center.ro/gallery/image/2504.html Multumim
Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna#
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andra_s La multi ani Irina si Alice! Cu scuzele de rigoare pt intarziere! [/font=Script MT Bold][/b][/size=5][/center][/purple] |
Mersi mult!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)