Ghiocei de martie-aprilie 2009***210***
Raspunsuri - Pagina 16
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ela78 Multumim mult pentru aprecieri si lui Monnvas (care n-a uitat sa-mi ureze La multi ani! de Sf.Constantin si Elena) si lui Anaan, pe care tot sper ca o voi cunoaste intr-o buna zi .Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009) |
Si eu sper!

Multa sanatate lui Ianis, minunea mica!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Denisa, in pozele tale am descoperit o Adelake noua
: mama responsabila ( cat de serioasa impingea ea la caruciorul ala!)
Iar poza asta este minunata http://picasaweb.google.ro/110571995309551143640/SighisoaraDanes#5475281520486913746
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
olishka spune:
Am intrat repede sa va zic ca nu trebuie sa va fie frica de intarcat. David a suferit primele 2 nopti (ziua nu avea nici o treaba), dar apoi a inceput sa fie din ce in ce mai bine si acum nu se mai trezeste deloc noaptea 
Am luat si eu pastile pt intarcat. Acele pastile le iei ca sa opresti lactatia, sa nu dai in mastita. In nici un caz nu mai ai voie sa alaptezi. Eu zic ca sunt bune daca vrei sa intarci. Dupa ce iei pastila nu mai poti da inapoi, caci v-am zis, nu ai voie sa alaptezi.
Multumesc pt sfaturile legatea de carnea tocata 
Olga, mamica lui David iepurasul 

Dodo-pui spune:
dupa o seara si noapte horror...cu voma si planset...
Sper sa treaca azi..de tot sa-si revina si sa putem zambi ambele
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=I%20Love%20DC" target="_blank">dod-1 dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
pisigri spune:
Neatza!
Am o curiozitate: primele masele ies imediat linga locul liber pt canini, sau mai in fundul gurii?
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui pisigri Neatza! Am o curiozitate: primele masele ies imediat linga locul liber pt canini, sau mai in fundul gurii? If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Primele sunt cele de langa viitorii canini. Am vazut la nepoate ca are gura mobilata(1 an si 7 luni): 8 incisivi, 4 canini, 4 masele
Pisik06 spune:
Neatza!
Multumesc fetelor de incurajarile cu mancarea
. Adevarul e ca e tare rau sa nu manance, mai ales ca a mea e si agresiva, adica imi da peste maini si imprastii mancarea peste tot, arunca cu tot ce prinde pe jos, urla, adica se enerveaza rau, nu numa ca nu mananca.
In privinta dintilor, cred ca suntem campioane: 8 incisivi, 4 masele (si da, maselele sunt langa canini, oarecum, desi mie mi se pare ca ar mai fi ceva spatiu
) si 3 incisivi, al patrulea pe drum. Oare mai luam si noi o pauza?
![]()
Azi e iar miting si nu stiu daca sa ma duc. Ana e cam cu fundu in sus, pe mine ma cam ustura gatul, ca si cum m-ar lua o raceala si sunt obosita rupta, cred ca imi trebuie o vacanta in 2, dar nu ma indur
. Si mai am si cumparaturi de facut
Va doresc o zi frumoasa
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
carla28 spune:
citat din mesajul lui dyana27![]() ![]() ![]() deci sunt socata, mi-a facut mutzu 2 mari surprize ![]() ![]() ![]() ; prima: a dormit toata noaptea![]() ![]() , s-a trezit cristi la 6 si am fugit amandoi disperati la copil in camera cand ne-am dat seama ca n-a zis nimic azinoapte![]() ![]() ; evident pustiu dormea dus, a facut ochisori la 6 jumate si a suuupt cu o pofta de-i curgea lapticul pe la botic, ca atunci cand era mic de tot![]() ![]() ; si a doua: a adormit singur acum la el in patut ![]() ![]() ; e foarte marait ca-i creste iar o maseluta sus si-l doare rau, asa ca dupa o maraiala buna de la 6 jumate incoace i-am dat sa pape ceva, l-am vazut ca picoteste de somnic, l-am pus in patut cu pisicul si ariciul preferati, s-a tavalit cu ei prin pat si i-a iubit maxim... si a adormit calare pe arici![]() ![]() ![]() Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 MINUNEA MEA![]() cum am venit pe lume |
Felicitari David

, tine-o tot asa!
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
carla28 spune:
| citat din mesajul lui Ela78 N-am apucat sa citesc din urma, pun repede pozele din Sighisoara http://picasaweb.google.com/Ela783/Sighisoara#5475166002669291906 Mi-a placut foarte mult orasul si complexul Dracul Danes, dotat cu camere spatioase, mancare fff buna, hipism si o multime de animale. Pacat ca ne-a cam jucat vremea feste... Olishka, mi-a parut foarte rau ca n-ati putu veni Sper ca David e mai bine... ![]() Ianis n-a racit toata iarna si a racit acum, in plina vara Sa fie de la faptul ca a stat in masina doar in body (era foarte cald) sau pentru ca s-a jucat cu gemenii Iucai ambii raciti la popas pe drumul de intoarcere, cine stie.. Sper sa treaca cat mai repde.Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009) |
M-am delectat cu alte poze la fel de frumoase

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

fericita de
. Noapte buna tuturor!

Sa fie de la faptul ca a stat in masina doar in body (era foarte cald) sau pentru ca s-a jucat cu gemenii Iucai ambii raciti la popas pe drumul de intoarcere, cine stie.. Sper sa treaca cat mai repde.