Ghiocei de martie-aprilie 2009***210***
Raspunsuri - Pagina 17
carla28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gigelica20 Ultimul ghiocel de primavara de aniversat...inainte de ghiocelul de toamna Iulia Elena![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Felicitari mami Cami_05 ![]() www.helpioana.com/" target="_blank">HELP IOANA Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
felicitari mamico

pentru aniversarea Iuliei

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
carla28 spune:
| citat din mesajul lui denisamada Am ajuns si noi acasa, am catzarat pozicile. Sper sa va placa! ![]() Am facut cont special mandrei, ca al lui Costin se cam gatase... Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |

Am admirat pitici unul si unul, despre parinti ce sa mai zic, bravo lor !

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
cativ13 spune:
Buna dimineata! Pisik, copila mea are zile in care, daca nu ar suge, as crede ca va muri de foame. refuza sa puna gura pe absolut orice si chiar daca nu-i dau titi 3-4 ore, ea nu cere de mancare. nu stiu ce sa-i fac si am ales s-o las in treaba ei si sa nu mai mai consum. recupereaza ea in alte zile cand mananca din ora-n ora. revin
mami de Silvia Ioana
saby spune:
| citat din mesajul lui Kea Nicky, mie daca imi vomita il las in pace pana la masa urmatoare. Mi s-a intamplat de 2 ori sa fortez nota, adica dupa ce a mancat, mi-a casunat mie sa-i dau sa guste ceva nou (chiar si dupa o ora). Cum simte pe limba ceva ce nu-i convine, pot sa tin prosopul. Eu zic ca si daca a vomitat, n-a dat tot afara, chit ca noua asa ni se pare. Si chiar daca a dat, nici noi nu avem chef de mancat dupa ce vomitam, nu? ![]() Cami, la multi ani Iuliei, sa creasca mare si sanatoasa, sa fie norocoasa si fericita! ![]() ![]() ![]() Olga, marunteste-o cu ce aparat ai, daca ai robot cu cutite bine, daca nu fa cu mixerul vertical, iti este pasta, dar ce conteaza, nu stie David cum trebuia sa fie. Super pozele din excursie! Super gasca! ![]() Saby, unde ati stat la Sinaia pana la urma? A fost ok? Fetele care ati fost pe valea Prahovei cu copiii, ce ati facut in timpul zilei? Eu urcam cu telecabina la cota 2000 si apoi colindam pe acolo, pana la pestera, spre lacuri, la nu stiu ce cascada etc. Dar cu copil mic nu m-as incumeta. Keutu cheliutu |
Se numeste Pensiunea Boema, cred ca o gasesti si pe net, Este spre Cumpatu o zona absolut superba nu atat de aglumerata ca spre Cota si cu foarte multa verdeata. Cat despre activitati nu prea am avut ce face pt. ca a ploauat.
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Petrecere 1 an Maia
iuca spune:
Buna dimineata fetelor,
La multi ani ghiocelului Iulia Elena si pt Cami 

De vreo 10 zile Bogdan nu mai sta in scaunul de masa, cum il pun cum se ridica in picioare. Azi l-am pacalit cu o jucarica. Sper sa fie doar o perioada.
Ela imi pare tare rau daca Ianis a luat raceala de la copii mei. Eu cred ca ei au racit de la diferenta de temperatura dintre camera si afara. Un
pe zulufii lui frumosi sa ii treaca repede.
Bianca iti sta foarte bine tunsoarea si ti se potriveste manusa. Arati foarte bine 
Am descarcat si pozele noastre
Novus Felicitari pt organizare 
anca_nicolae spune:
Am admirat si eu toate pozele de la Sighi, frumoase toate, totuuuuusi, trebuie neaparat sa super-mega felicit familia iuca. Pozele lor sunt extraordinar de variate ca tematica, ce sa mai, de reclama, si de aceea, sincer, eu cred ca ati putea vb cei de la complex sa le vindeti ceva poze pt site-ul lor, nu au ei asa ceva superb pe site!!! Multumim pt poze si succes!
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 1 anisor 

Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
fericita de