Ghiocei de martie-aprilie 2009***210***
Raspunsuri - Pagina 15
novus spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Monnvas
Mai stii, poate se plictiseste singura de dozator... si eu am remarcat poza aia, mi s-a parut f funny.Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"(7.03.2009) |
Pe asta ma bazez si eu, sper sa-si gaseasca hobby-uri noi
Chiscuta ce mai roboteste ?

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
cami_05 spune:
Maya, eu stiu ca ceapa ajuta la lactatie, poate ca schimba un pic gustul dar nu chiar atat de mult incat sa nu fie baubil
Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)
Bianca2503 spune:
'na seara,
Vroiam sa scriu ceva dar am uitat
.
Despre ceapa verde si lapte- ceapa verde e dulce si de multe ori nici nu ustura. Vladimir mananca ceapa verde de buna voie (cateodata cu branza
).
cred ca la varsta asta nu mai conteaza asa tare ce mancam; copiii sug din obisnuinta/de alint/de drag/ de somnifer.
Stiu ca zicea una dintre fete ceva de niste pastile care imputineaza laptele dar eu nu cred ca exista. Adica mi se pare aiurea. Iei pastile sa nu mai ai lapte dar stimulezi lactatia dandu-i copilului sa suga.
Pediatra mi-a spus ca de obicei copiii se intarca singuri...asa ca nu va mai stresati.
Kea spune:
Nicky, mie daca imi vomita il las in pace pana la masa urmatoare. Mi s-a intamplat de 2 ori sa fortez nota, adica dupa ce a mancat, mi-a casunat mie sa-i dau sa guste ceva nou (chiar si dupa o ora). Cum simte pe limba ceva ce nu-i convine, pot sa tin prosopul.
Eu zic ca si daca a vomitat, n-a dat tot afara, chit ca noua asa ni se pare. Si chiar daca a dat, nici noi nu avem chef de mancat dupa ce vomitam, nu? 
Cami, la multi ani Iuliei, sa creasca mare si sanatoasa, sa fie norocoasa si fericita!

Olga, marunteste-o cu ce aparat ai, daca ai robot cu cutite bine, daca nu fa cu mixerul vertical, iti este pasta, dar ce conteaza, nu stie David cum trebuia sa fie.
Super pozele din excursie! Super gasca!
Saby, unde ati stat la Sinaia pana la urma? A fost ok? Fetele care ati fost pe valea Prahovei cu copiii, ce ati facut in timpul zilei? Eu urcam cu telecabina la cota 2000 si apoi colindam pe acolo, pana la pestera, spre lacuri, la nu stiu ce cascada etc. Dar cu copil mic nu m-as incumeta.
Maya25 spune:
.
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami_05 Maya, eu stiu ca ceapa ajuta la lactatie, poate ca schimba un pic gustul dar nu chiar atat de mult incat sa nu fie baubil |
Ceapa stimuleaza lactatia, asa e, am constatat si eu! Poate daca Maria era mai mica, era mai sensibila la gust dar acum ii e prea drag de titi sa reunte asa usor
La multi ani printesei tale! E cu exact 3 luni mai mica decat Maria.
Maya25 spune:
Bianca, sunt niste pastile dar fac mult rau, cel putin mie mi-au facut dupa ce am pierdut primul copil si a trebuit sa opresc lactatia.
E adevarat ca pana copilul suge se stimuleaza productia de lapte si in plus nici nu cred ca e voie sa iei medicamentul ala in timp ce alaptezi.
m_monique spune:
Iulia Elena 
sa cresti mare, frumoasa, sanatoasa desteapta si sa-ti asculti parintii.
m_monique spune:
dupa parerea mea, problema cu schimbarea gustului laptelui se pune numai la nou-nascuti. cand cresc mai mari nu mai au nici o problema.
la ai mei am mancat si ceapa, si usturoi, si ei sugeau fara probleme.
Floric spune:
Intru si eu la ceas de seara.
Astazi am tot vizionat pozele din excursie care cum a pus. Concluzia, una singura...INTALNIRE MINUNATA. Bravo, organizatoarei, bravo participantilor.

O veni si vremea bugetarilor sa plece de acasa...![]()
In rest, suntem bine. Am fost plecati pe la rude la tara in ac we. Si am rams placut impresionata de frumusetea satului romanesc, dar ala pur. Neinvadat de case si casteluri. Unde INCA apa se bea de la fantana, unde fiecare mananca ce cultiva si ce e mai important unde NU exista chimicale. Am fost intr-un sat din jud Galati, aprope de Vaslui. Undeva la limita. Avem niste cunostinte pe acolo, de fapt ai mei. Dumnezeule, am plecat cu un gust placut amar, daca potspune asa. Placut pentru ca inca mai exista astfel de zone si amar pentru ca exista intr-o tara de jnapari si nenorociti.
Am mancat produse nu bio ci super bio. Capsunile, caci astea erau coapte, aveau un gust cum nu am mai mancat de ....cred 20 de ani. Si multe altele...NU e cazu sa va imbuib capul.
Acum...totusi greul se simte la un orasean silfid...caci dupa 2 zile nu prea aveam ce face si vroiam acasa, ca acolo nici semnal la telefon nu aveam, darmite internet.![]()
Rares s=a simtit super bine in excursie. Exersam mersul pe jos...MAi avem sa inventam apa calda si am intocmit tot bancul (este un banc cu mersul de pe jos si apa calda, dar nu il stiu in totalitate).
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Anaan spune:
Am intrat si eu repede, repede sa nu cumva sa ratez ocazia sa spun: La multi ani, Iulia Elena, ghiocel aproape varatic!
Sa fii sanatoasa si viata sa-ti rezerve doar fericire! Pentru mami multe, multe
!
Cami...deci e mamoasa, nu tatoasa
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

de
CRISTIAN -