Ghiocei de martie-aprilie 2009***210***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Am ajuns si noi acasa, am catzarat pozicile. Sper sa va placa!

Am facut cont special mandrei, ca al lui Costin se cam gatase...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

LA MULTI ANI ghiocicii-ciresica IULIA

OLI,. Da, e ok carnea aia. Eu am facut sarmalute in foi de vita, musaca si ies bune. Un pic fade ca na, carne de pui exclusiv, dar ok si fara urmari. Bine, Ana nu prea mai apreciaza nimic de papa, dar asta e alta poveste. I-am facut budinca de dovlecei a la Bianca. Rezultat: daca nu ma feream ma nimerea fix intre ochi. Esec total. Mi-a trimis soacra-mea sarmalute in foi de vita cu carne de pui, super bune si facute special sa pape si ea. Desi era nemancata de peste 5 ore a luat de 2 ori si gata. In afara de fructele de dimi, pe care le accepta fiindca o pacalesc cu cereale Cheerios pe care le ciuguleste de pe masuta, nimic nu mai inghite.
A, si asta seara a mancat 2 iaurturi bio cu fructe (au aparut unele din gama aia nemteasca, pt copii, cate 2 la cartonas; super bune si cremoase), cu taiaca-su langa ea, care statea cu ciocu deschis, chipurile sa ii dea ea sa manance si cat ea era atenta sa nimereasca gura lu taica'su, eu jap cu lingurita. Detest ca am ajuns sa folosim artificii din astea, ea care deschidea gurita ca o pasare de prada.

Pana vineri suntem singure si tare nu imi place. Joi dimineata as merge la baby expo, cu liota (a se citi mami si Buni) dupa mine, ca deh, s-au infiintat sa mearga cu noi si nu puteam sa le refuz. Asa ca daca mai merge cineva joi pe la 10 la baby expo (bine, asta imi propus, acuma sa vedem) sa ma anuntati.

Am fugit, ca am avut azi o zi horror. Cred ca iese ultimul canin si e jale

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_05

Novus, multumim

Apropo, te-am vazut la Sighisoara cum iti ridica Alexandra bluza pt titi, asa face si Iulia. Si m-am bucurat ca nu sunt singura careia i se ridica bluza oriunde si oricand

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Da, mai nou isi cere drepturile oriunde, mi-e groaza cand ma gandesc la toamna ce-o fi cand ii iau dozatorul

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Pisik, multumim
Si noi folosim tot felul de tertipuri ca sa manance Iulia, ba ii face bunica balonase, ba ii pun muzica (mi s-a acrit de cutitutele muzicale) si tati danseaza . Nu te mira ca nu iti mananca daca iese caninul, mi-e groaza si mie cand ajungem la canini.
sa treaca cat mai repede durerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

OLI, daca ai robot cu cutit pt tocat legume in 3 secunde ai si carne tocata.

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Novus, si eu am zis ca pe la toamna, iarna cel tarziu as vrea sa inchei capitolul dar mi-e groaza, daca acum asa face mai tarziu cum va fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui cami_05

Novus, multumim

Apropo, te-am vazut la Sighisoara cum iti ridica Alexandra bluza pt titi, asa face si Iulia. Si m-am bucurat ca nu sunt singura careia i se ridica bluza oriunde si oricand

Da, mai nou isi cere drepturile oriunde, mi-e groaza cand ma gandesc la toamna ce-o fi cand ii iau dozatorul

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mai stii, poate se plictiseste singura de dozator... si eu am remarcat poza aia, mi s-a parut f funny.

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Pisik, nici Maria nu mai vrea sa manance bine de vreo 2-3 zile. Face tot mofturi, ar manca numai paine goala, eventual inmuiata in lapte. Si musai trebuie sa se joace cu ceva interesant in timp ce mananca. Ca norocul noi o avem pe titi si completam meniul (titi nu refuza niciodata!).
Voua va iese si ultimul canin? Asa repede? Noi nu avem decat incisivii, nici macar o maseluta, despre canini ce sa mai zic. Poate ne apare si noua vreo masea, de aia e mai mofturoasa.

Mergi la inceput

Monvas si eu as vrea sa se plictiseasca de dozator, dar la cat de mamoasa e... de multe ori ma cearta sotul ca eu am facut-o asa mamoasa.. poate ca are dreptate dar toata ziua sta cu mine cum sa fie tatoasa?

Fetelor, nu mai stiu cum se schimba semnatura, ma ajutati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Si mie mi-e groaza de momentul intarcarii, nici nu stiu cum sa procedez. Ce nopti nedormite ne asteapta!
Sa se plictiseasca singura de titi nu cred ca va fi cazul. Am incercat sa mananc ceapa verde, am crezut ca o sa capete gust rau laptele si nu o sa-i mai trebuiasca. Nici pomeneala!

Mergi la inceput