Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *148*
Raspunsuri - Pagina 12
lutoniana spune:
liliachio nu te mai face ca nu ne vezi, ca suntem toate ciorchine in fata blocului
eu vreau sa stiu la ce ora deseara ca iar voi urla singura a luna.....
Delia hai fa un efort ca se aduna pagini multe si iar ne pierzi....stai aici in pluton
Deci eu il culc pe putza pe la 9, adica 11 la voi....sper sa mai gasesc pe cineva asa tarziu.
va pup pe toate
nela esti un exemplu de mamica, eu in locul tau as fi distrua, tine-te optimista in continuare pt Anusca draga si scumpa....va manca si ea intr-o zi ceva bun, ai sa vezi.
Poate te vor sfatui sa incerci ceva vitamine ca sa-i faca pofta de mancare.....e singura mea idee.
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
monica_dicut spune:
Eu sunt trista. Zgati a facut kk deja de 5 ori pana acum. NU diaree dar molicel asa. Pe langa asta, s-a catarat pe mine, s-a cuibarit la piept, a inchis ochii si a adormit. STiu ca nu e un lucru rau dar el de obicei nu facea nani ziua sau daca facea, facea dupa multe maraieli, tipete, leganat, cantat etc. Mi se pare cam molatec, febra insa nu are. DUpa ce s-a trezit dimineata a ras, a gangurit, s-a catarat peste tot etc. Acum cand a adormit am stat putin langa el si ii auzeam stomacelul facand chiolhac . Nu stiu ce naiba sa-i fac.
Zuza cum sunt am sunat la cabinet la doctora si cine mi-a raspuns mi-a zis sa revin dupa 1 si eu ma certam cu ea ca, cum, pai azi e dimineata, si aia nu, ca e dupa 1 si eu o tineam tot pe a mea, pana mi-am dat seama ca azi defapt e marti, nu luni . MI-am cerut scuze si am inchis .
Of, de mancat nu-mi mananca de o saptamana si ceva. Papa din ce in ce mai putin. Ciorba sau supa papa bine si lapte, laptele insa de la 240 la fiecare masa acum maxim 180. Ieri a papat lapte dimineata, branza cu mar copt la 12 cateva lingurite, la 2 jumate a adormit si s-a trezit la 5 jumate si a papat abia la ora 6 cateva linguri de supa si 2 linguri de orez cu carne si seara lapte in jur de 200. Stiu ca nu-i frumos sa ma plang, ca sunt alti dovlecei rau de tot (Nela si Alex ) dar la el e dubios pt ca era mancacios si nu-mi prea suna a bine treaba asta.
Si nu, dintoc tot nu avem si parca nici nu mai baleste.
O sa sun dupa 1 la pediatra sa vad ce zice.
Mai e cineva ca mine fleasca de transpiratie de azi de dimineata? SAu mi se pare doar mie ca s-a incalzit afara brusc? Mi-a zis sotz ca al 11 erau 27 de grade deja
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
liliac1 spune:
Fetelor, ma simt coplesita si va multumesc din uflet!!!
Deci, cu mic cu mare va astept azi sa ne sarbatorim in gasca extinsa, da??
Cand vreti voi ca eu las usa deschisa mereu. De fapt habar n-am pe unde am pus cheia
Techilo lasa mami, ca tocmai ce-am bagat bucatele la cuptior (ca stiam ca tu n-ai de-ala) si fac eu si tortul de orez (dar sa stii ca n-am decat orez de-ala clasic, fara figuri) tu numai sa ma ajuti la servit, ok?
Te mai uiti la farfuriile fetelor si la pahare si mai bagi un refill din cand in cand ca stau eu cu sortzu'n fata si cu mainele-n manusile de bucatareala, nu-i problema.
Mai, hai sa-ti traiasca techilosii mici si taraiciosi si filosofi dar si surioara lor mai mare!!
Moama, ma simt onorata ca avem aceeasi zi de nastere. Pe ea cred ca o apuca rusinea ca deh...
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Iulika29 spune:
Buna dimi din ploiasa si friguroasa Suedia!
Eu merg så ma pregatesc frumos pt party-ul de desearå....De cand astept!!
Påna atunci urez si eu La lulte lunite la Techilutii scumpi si multi ani la Techiloasa cea påroaså!!
Monikus imi pare tare rau de buf-buf..Dar så stii ca mai devreme sau mai tarziu tot se va intampla asta, asta nu neapårat din cauza neatentiei tale ci se intampa pur si simplu.Pup Rareselu frumos!
Monica te inteleg mami ca iti faci griji dar chiar daca ar fi så mergi la medic cu siguranta iti va spune så astepti så vezi daca are intr-adevar vreo reactie ce duce la vreo raceala sau ceva problemuta de sånåtate.Asta cu nemancatul si dormitul mai mult nu poate fi decat puseu de crestere sau asa au ei chef..Si la noi arata zilele cat si noptile diferit.Nu mai fi ingrijoratå mami da?
Dana imi vine så te pup de nu te vezi!..asa de dragi imi sunteti si ce frumos povesteti de promenadele voastre matinale si ce pozute faine aveti..Va invidiez!
Am pus si eu cateva pozici aici si aici
Merg sa dau de papa la piticot si revin ca apoi baga somnul cel frumos si lung..cred.NOi suntem acasa ca aici s-a lasat frig si ploua de asearå asa ca sunt pe aici cu ochiul pe voi.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
monikus spune:
La multi ani Techila. Daca nu am vazt la panou am uitat sa iti urez si tie.
Monica, Dana, Iulik, multumes pt incurajari. Sper sa ne revenim repede si sa nu ma mai invinovatesc asa de tare pt ca tare e greu sa vezi cum cade puiul tau.
Nela tare imi pare rau ca va chinuiti atat. Sper sa va faceti bine si sa va reveniti curand.
Irina felicitari pt mama si pt evolutia puiului.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
moni_iulia spune:
La multi ani,liliac!
Noi suntem bine si am intrat pe fuga sa va pun poze de la intalneala cu 2 trandafirasi frumosi.
Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct)
Romania- The land of choice
mamideandrei spune:
Citat: |
Irina felicitari pt mama si pt evolutia puiului. |
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
lutoniana spune:
Pe un drum de tara - o procesiune funerara. La un hop, aluneca mortul din cosciug si ramane in mijlocul drumului. Zdrobiti de durere si de niscai vodca, oamenii n-au observat si au mers mai departe. Dupa o vreme, trece pe acelesi drum un tractorist beat si calca peste mort. S-a speriat si l-a aruncat pe raposat in lac. Pe lac niste braconieri pescuiau cu dinamita. Dupa o explozie, iese mortul la suprafata. Speriati , braconierii il iau si-l arunca pe fisia de paza a granicerilor. Granicerii, cand l-au vazut, l-au somat, au tras un foc de avertisment, dupa care l-au gaurit cu o salva de gloante. Se apropie ei, se uita la el si unul zice: - Aoleu!? Asta nu-i infractor, asta-i nea Spirache d-aicea din sat! S-a-mbatat ca porcu si o fi adormit pe fisie. Hai sa-l ducem la spital. Dupa o operatie de doua ore, iese doctorul si le zice facand un gest obosit din mana: - Ati avut noroc, a scapat! O sa traiasca !
lutoniana spune:
citat din mesajul lui moni_iulia La multi ani,liliac! Noi suntem bine si am intrat pe fuga sa va pun poze de la intalneala cu 2 trandafirasi frumosi. |
Hei, minunate poze, multumim mult.
Sa le dea Dumnezeu multa sanatate trandafirasilor. Noi suntem alaturi de ele cu un gand sincer si bun. Ce ma bucur sa le revad. raisa are niste ochi superbi.
Pupam si mesagerul
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui lutoniana Pe un drum de tara - o procesiune funerara. La un hop, aluneca mortul din cosciug si ramane in mijlocul drumului. Zdrobiti de durere si de niscai vodca, oamenii n-au observat si au mers mai departe. Dupa o vreme, trece pe acelesi drum un tractorist beat si calca peste mort. S-a speriat si l-a aruncat pe raposat in lac. Pe lac niste braconieri pescuiau cu dinamita. Dupa o explozie, iese mortul la suprafata. Speriati , braconierii il iau si-l arunca pe fisia de paza a granicerilor. Granicerii, cand l-au vazut, l-au somat, au tras un foc de avertisment, dupa care l-au gaurit cu o salva de gloante. Se apropie ei, se uita la el si unul zice: - Aoleu!? Asta nu-i infractor, asta-i nea Spirache d-aicea din sat! S-a-mbatat ca porcu si o fi adormit pe fisie. Hai sa-l ducem la spital. Dupa o operatie de doua ore, iese doctorul si le zice facand un gest obosit din mana: - Ati avut noroc, a scapat! O sa traiasca ! Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA