Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *148*
Raspunsuri - Pagina 13
selen80 spune:
ziua buna dragi mamici si pitici!
LA MULTI ANI LILISOR, SA FII SANATOASA SI SA TE BUCURI DE FAMILIA VOASTRA FRUMOASA!
LA MULTE LUNITE ANDREI SI STEFAN!
LA MULTI ANI TECHILA!
numai sarbatoriti de vaza avem azi
si noi ne-am mai plimbarit in w/e, mai ales ieri ca a fost mai frumos afara, dar cate putin asa, ca am avut si treaba...o sa pun si eu poze, desi nu se pot compara cu cele ale Ukai
am deschis toate linkurile cu poze, le admir dupa ce termin mesajul
Alex, ce sa-ti mai zic si eu mami, tu o cunosti cel mai bine pe Zeina si sunt sigura ca ai incercat toate variantele posibile, asa ca itid au doar o , in speranta ca gasiti solutii in viitorul apropiat...
Nela uof, cand credeam ca la voi s-a terminat chinul, uite ca nu vrea si pace! sper sa se rezolve repede si la voi si sa-i dati de capat
Monica sper sa nu fie decat o zi mai proasta la Zgatix...ai sunat la dr, ce a zis??
Monikus il pup pe Rares pe capsor, sper ca a fost ok azi...dar de ce il lasi pe pat si stai cu ochii pe el, nu gasesti unde sa-l pui sa se joace in alta parte, tarc/patut/pe jos??
Luci, IUlik, Delia [pup (cateodata sunt atat de originala si inteligenta, incat ma surprind si pe mine )
Irina felicitari pt progrese si pt MAMA!
ma bag la pozici
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
monica_dicut spune:
DEci ma declar in totalitate oripilata de tara asta si de sistemul sanitar. Am zis!!!
Sa ma explic: am sunat la pediatra, am explicat ce si cum si mi s-a zis ca nu mai are programari disponibile pentru azi dar sa vin in urgenta la 5 jumate ca e de venit (a facut deja de 8 ori pana acum), daaaar, trebuie sa platesc o taxa de 40 de ron consultatia . CUm ma?? DAca ma duc in urgenta sa platesc taxa??? Explicati-mi va rog si mie, vi se pare normal? Tocmai, in urgenta mi se pare normal sa nu platesti, ca te duci nu ca vrei ci ca e ceva, o problema. Pai asa ma duceam la spital. SI ce o sa-mi spuna? Sa-l urmaresc, sau o sa-mi dea sa fac copro care si aia o sa ma coste. DEci mie nu imi vin sa cred. NU mai vorbesc despre faptul ca in mod normal pana la 1 an ar cam trebui sa vina acasa pediatra... dar asta e alta poveste.. nu stiu, fetelor care ati emigrat, spuneti-mi si mie cum, ca deja imi vine sa pe cineva. Incredibil!!!
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
suede spune:
LA MULTI ANI LILIAC!!!!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
alex25 spune:
Monica mami ,eu zic sa nu te mai enervezi ca o faci de pomana, oricum nu se va schimba nimic niciodata in tara asta de kkt. De ce crezi ca eu m-am dus la Medlife si am dat o poala de bani??/ Ca macar sa fiu tratata cu respect, asta dupa ce dau milioane bune pe luna din salariu la CAS. Eu zic sa te duci cu Zgatix, dar mare lucru nu cred ca ii vor face. Ar fi fost bine sa ii recoltezi tu deja kk pentru coprocultura, pentru ca aia oricum dureaza vreo 3 zile, macar sa stiti pe ce picior jucati...dar daca nu are febra sau nu varsa, nu vad sa fie vreo problema grava...trebuie vazut cum evolueaza.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
Nela imi pare tare rau sa aud ca iar ati trecut printr-un episod nasol, din pacate la voi e si mai grav decat la noi, ca mie imi mananca totusi, si macar eu realizez ca nu e vreo boala ceva, ci pur si simplu o sensibilitate crescuta la gusturi si texturi...tare imi pare rau, sunt alaturi de voi, chiar daca numai cu gandul.
Moni multumim pentru pozele de la super intalneala voastra...mi-au dat lacrimile, ma rog in fiecare zi ca micuta Raisa sa fie bine.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
suede spune:
Monicatinem pumnii sa treaca repede!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
carinablanca spune:
Buna fetelor,
AM intrat pana doarme scumpa mea sa va spun ca azi pentru prima data de sambata nu are temperatura mandra mea (cu antitermice la 6 ore dar si asa sunt bucuroasa ca pana acum si cu antiremice ii urca si pana la 39).
in sfarsit ne-a vazut si medicul de familie si a zis ca e rosie in gat si ne-a marit doza de antibiotic. Tare ciudata racela a luat fara alte simptome.
Am avut niste zile si nopti tare nasoale. Dar cu sper sa isi revina. Nici lapte nu mi-o mai papat nici 200 ml pe zi. Dar sper sa isi revina.
Incerc sa recuperez cate ceva si mai revin.
Pupici.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
monikus spune:
Selen, . Pai il las pe pat langa mine pt ca in patut urla si nu vrea sa stea, tarc nu avem, i-am luat o saltea din aia cu bile in ea dar nu vrea sa stea nici in aia iar pe jos nu il las pt ca nu am termopane in toata casa si mi se pare ca e cam curent. Poate cand va fi mai cald. In general nu il scap din ochi dar uite ca acum s-a intamplat pt cinci secunde cat m-am ridicat de langa el. Azi a fost foarte agitat. Plange in somn. A dormit acum de pranz mai mult la mine in brate decat pe pat pt ca incepea sa planga de cum il puneam jos si nu ma mai simtea. Sper sa-i treaca sperietura asta si sa nu o mai patim.
Moni ma bucur sa va mai vad si pe voi si pe trandafirasi.
Carina multa sanatate va doresc. Pupici.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
monikus spune:
Monica tare imi e sila de tara asta. Sa stii ca si eu am patit ca si tine. Cica trebuia sa imi fac programare sa ma imbolnevesc. Ti se face rau. Eu acum nu ma mai duc decat la privat cu toate ca ma chelesc si aia de bani. Sper sa isi revina repede Zgatix.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
selen80 spune:
POZE NOI
si am fugeat sa culc pitica, poate reusesc sa fac si eu de mancare pe ziua de azi...
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta