Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *148*
Raspunsuri - Pagina 14
hepilica spune:
Salutare!
La multe lunite inainte Stefan, Andrei si catel Techila! Sa fiti sanatosi cu totii dragilor dragi! Techila, te pup mami drag, sa-ti traiasca toti puii si sa te bucuri de ei.
La multi ani Liliac! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de super realizarile din viata ta. Esti o mamica strasnica. Te imbratisez .
Moni - mami, eu cred ca trebuie sa te duci urgent la medic. De garda, de negarda, de urgenta sau cum o fii...trebuie sa-l vada un medic pe pui...dupa 8 scaune... ceva e in neregula. Sunt cateva simptome care in general constituie urgente medicale la bebei si printre ele se numara si scaunele de genul asta. Sanatate multa si ai grija de puiul mic. Sa ne spui ce ai facut.
Nela - te imbratisez cu multa, multa dragoste. Te admir pentru taria si optimismul cu care incerci sa te incarci pentru a face fata situatiilor astora. Imi imaginez ca e crunt. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere, iar scumpei Ana multa sanatate si sper din tot sufletul sa iasa cat mai curand soarele si pe strada voastra. Daca tot zicea Luto de vitamine pentru stimularea poftei de mancare, uite, doc ne-a recomandat pentru Maia - INFANT FORMULA - gasesti pe net info despre ele. Sunt naturale...din ce am citit despre ele...daca vin ai tai in HK, poate iti aduc.
Nu mai stiu cine mi-a cerut schema diversificarii Medlife de la 8 luni, imi cer scuze, parca monikus...., o s-a scanez si o voi trimite pe mailul comun.
Astazi pentru prima oara Maia s-a ridicat in picioare . Era la ea in patut si s-a prins cu manutele ei dragi de zabrelele patului si s-a ridicat. Ea era fericita, iar eu cu lacrimi in ochi. Apoi s-a asezat in fundic si s-a ridicat din nou, parca vrand sa-mi zica "uite mami, vezi ce pot eu?"
Aveam telefonul cu mine si i-am facut poze. L-am sunat pe sot care s-a speriat cand a auzit ca plang..., iar cand i-am zis vestea nu mai putea de mandrie. Dupa vreo ora l-am sunat din nou sa-i amintesc sa mai cumpere una alta si cand mi-a raspuns a zis "acum ce mai face? vorbeste?" Da, sunt tare incantata. La 8 luni si 3 zile! Pupa mama fetita draga.
pentru toata lumea!
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
suede spune:
Buna fetele,
La multe lunite puiuti de Techila!
Noi am fost ieri la decalotare.
,,Operatiunea" n-a necesitat pensa,slava Domnului.Pe moment,n-a schitat niciun gest..adica chiar radea.Medicul a zis ca n-a mai pomenit,dar poate tati i-a povestit ce inseamna asta si poate de-aia .
In schimb,azi noapte si azi a avut cateva reprize de urlat efectiv,il ustura cand face pipi saracutul.
Aseara n-am avut voie sa umblam,dar diseara trebuie...sa vedem cum sta treaba si sa dam cu crema.
Ce sa zic...numai mama sa nu fii!!!!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
suede spune:
Nela tot asa greu merge?
sa reusiti sa depasiti cat mai repede acest moment cu bine.
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
Iulika29 spune:
Suede pupåm pe Costin cel frumos.Te cred ca e greu så il vezi ca il doare ceva si nu poti face nimik.pupåm så treaca repede usturimea.
Nela imi pare tare rau ca nu se simte Anuska bine.Off ca tare e greu så nu ii poti ajuta cu nimic in momentele acestea.Doamne ajutå så o scoateti la capåt cat mai repede.
Hepi felicitari mami scump!Vor veni din ce in ce mai multe momente emotionante pe care le vom trai din plin alaturi de acesti mici copilasi ce ne aduc numai bucurii.
Moni_iulia ce frumoase sunt pozele de la intalnealå..TAre frumosi trandafirasii!
Monica off eu nu am citit ca a vut chiar 8 scaune pana acum..Foarte bine ca ai fost la medic.Sper så isi revina så nu aveti nevoie de alte drumuri pe la clinici, spitale.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Ellenuta spune:
La multi ani, Liliaco!
Sa ne traiesti 1000 de ani, sa fii sanatoasa, vesela si fericita alaturi de puii tai, de sotior si de cei dragi!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
monikus spune:
Suede tare rau imi pare ca trebuie sa treceti prin asa ceva. Sper sa treaca repede durerile.
Anamaria la voi cum a fost? Te pup.
Hepi asa e. Eu te rugasem daca poti sa imi dai si mie schema de diversificare cea de la 7-8 luni si urmatoarea pt ca stiam ca voi o respectati pe asta. Noi nu am respectat nimic pana acum ca fiecare copil mananca ce vrea si cum vrea. Totusi mi s-a parut bine facuta si as vrea sa imi fac o idee de ce trebuie sa contina meniul copilasului in general. Multumesc frumos. Oricum, nu e nici o graba, cand poti.
Selen, m-am topit dupa Ebru.
Irina, Andrei e un frumusel si jumatate.
Noi ne pregatim sa plecam afara iar la intoarcere sigur suntem maraiti asa ca va urez petrecere frumoasa la gazda aleasa: Lili sau Techila. Sunt sigura ca amandoua vor avea multe bunatati. Va pup.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
Ellenuta spune:
buna fetele
n-am mai intrat caci nu am starea necesara ... eva e racita, are muci, vomita ca se ineaca cu ei, febra ... anna a mai avut doua episoade de voma .. duminica seara a vomitat in patul mare, pe pilota, cearceaf .. iar duminica noaptea la 3, eu ii puneam supozitoare sa faca kk .. am tinut-o pe olita si cred ca a ajutat-o pozitia si a scapat niste ghiulele .. luni dimineata a vomitat iara dupa fructe .. nu i-am mai dat nimic solid toata ziua. azi i-am dat aprox 50 ml de fructe si a fost ok, la pranz aprox 50 ml de legume, iara ok ... dar isi cam face greata si nu stiu de ce .. rosu in gat nu are, dr zice ca e de la ceva ce am mancat eu caci nu a fost nimic nou in alimentatie .. sunt amarata rau .. dar, mergem inainte .. eu am mare noroc ca o alaptez, altfel nu stiu ce ma faceam ..
nela iubita mea .. asa te inteleg de bine. imi pare rau ca treci iara prin asta. Doamne ajuta sa fie bine ..
va pupacesc .. incerc sa revin pe seara ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
monikus spune:
Elle . Sper sa treaca repede momentele grele.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
alex25 spune:
Offff Elle va tinem si voua pumnii sa treceti cu bine peste episodul asta urat.
Hepi felicitari pentru bucuria de astazi.
Am vazut multe poze frumoasesi multi puiuti care mai de care mai frumosi: Carina, Andrei, Bruce, Ebru.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
carinablanca spune:
Ellenuta23 si Liliac
sarbatoritilor din ultimele zile
Alex, Anomis, Monikus ,
Monica, sanatate la Zgatix. Ciudat cu taxa asta de 40 ron ca eu sunt sigura ca e 10 ron. Si noi am fost azi fara programare si nici nu ne-a luat nimic.
Sanatate multa tutror bebeilro cu enterocolite, raceli si alte cele
Hepi, Mamideandrei, felicitari pentru realizarile puisorilor.
Ellenuta, sanatate la fetite ca stiu ca e tare greu!
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com