Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *148*
Raspunsuri - Pagina 15
alex25 spune:
Monica nu stiu daca ai vazut la stiri, au dat un reportaj cu aceste taxe la medic si cica sunt ILEGALE, pentru ca legea coplatii nu a intrat inca in vigoare si deci nu trebuie platit nimic. Doamne, in ce tara traim!!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
delia79 spune:
Carina, Andrei, Bruce, Ebru, Trandafiras, sunteti minunati!
La multe lunite Techilosilor si domnisoarei familiei
Nela, ce rau imi pare ca nu papa pitica, incerca sa-i lasi la indemana diverse bucatele, poate din joaca se imprieteneste cu nene marul, tanti para etc. Te admir foarte mult, esti speciala
Elle, pup fetita scumpa, sper sa nu mai vomite, sa-i treaca constipatia asta :(, offff. Nu stiu ce sfat sa-ti dau :(
Monica, ai plecat pana la urma la dr? Multa sanatate lui Dragoselu, o fi un virus ceva. (despre sist de sanatate, am sa scriu pe scurt si din exp personala, of course. Deci consultatiile nu se platesc, doar medicamentele, dar si astea sunt acoperite in functie de ce asigurare privata ai. Asta e partea buna. Acum, daca ajungi la urgente, in functie de cat e de grav - au coduri de la 1 la 10 - poti astepta si 8 ore sa te vada un dr. Eu, daca ceva nu e in regula cu soimita, sun la un nr unde raspund 24/7 asistente si doar daca ele spun ca trebuie sa merg la spital, ma deplasez. La pediatru nu te poti prezenta fara RDV, iar ca sa iei RDV trebuie sa ai motiv, a se citi dupa 3 zile de temperatura peste 38 gr. Insa, esti tratat cu atentie si politete oriunde. In concluzie, nu e un sist ideal, dar e ok)
Mie va rog sa-mi pastrati desert, eu la asta excelez
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
anamaria1979 spune:
Monikus noi inca n-am ajuns maine mergem la consultatie, abia ieri ne-am intors in Bucuresti.
Fragutza spune:
Liliacule, pe unde esti madam?
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
Iulika29 spune:
fetelor!!unde sunteti?!!stau aici singurica intr-un colt cu un pahar de Zaraza (techilo, så cad jos cand am luat o gura de zaraza..am vrezut ca e vin ) si nu mai apare nimeni?!
Liliac La multi ani!!!!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
liliac1 spune:
Seara buna, gagicas!
monic cum mai este Dragos?? Mai, asta cu co-plata ma zapaceste si pe mine... Acum ce sa zic, sa se faca bine cavalerul ca restul...sunt amanunte. Tara de rahat cu servicii de rahat!
moni_iulia ce frumusel s-a facut Tudorita si ce o admira pe trandafirasul nostru drag Cand va mai intalniti, va rog sa-i dati si-o imbratisare din partea noastra. Stransa si puternica!
Iuliko n-am cuvinte, mamis, ce frumos s-a facut Bruculinu' Si ce bulanase expuse la soare am vazut, si ce mama razacioasa si ce Bub mandru de mostenitorul sau. Multe si de la noi!
suede si anamaria cum, ma, decalotare?? Adica ce nu era in regula cu ciucurelu'? Hai nu ma bagati in boale ca io nu stiu la ce mama zmeului sa ma uit
Adevarul este ca prima data cand am auzit la echo ca voi avea baiat asta a fost prima "nenorocire" abatuta pe capul meu: cum verific io chestiutze de genul asta ?
Alex Nu stiu ce-as putea zice ca sa te ajute...dar macar scrie aici ca orice-ar fi noi te sustinem.
Nela si voi mamis cu de-astea uracioase Uof, mai, ca dati din una-n alta, fir-ar ea de treaba. Poate acum cand vine buni (sau mamaie) la voi sa te ajute macar sa iti recapeti fortele sa poti sa o iei de la capat...lucida, macar. Spor la jobuit!
hepilico chiar ca ei fetita mare. Si chiar asa, nu vorbeste?? Un poem ceva?? Eu nu cred! Zic doar ca esti modesta.
Oricum felicitari! Este minunat sa-ti vezi copilul cum evolueaza si sa tragi linie si sa-ti zici: eu am ajutat-o!!
Asa ca tati normal ca are de ce sa fie mandru si sa-i plesneasca nasturii de la camesha...ca sa nu mai comentam de cine cu cine seamana
elle uof, mi se rupe sufletul cand citesc si de bufleia de Anna. Da Doamne sa nu fie nimic rau.
Facand un bilant se pare ca ziua mea de nastere este nefasta dovleceilor. Dar io ii pup pe crestet si le transfer la fiecare cate-o urma din sanatatea mea si cate-un strop din fericirea ce ma cuprinde!
Pupici la pitici!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 fetelor!!unde sunteti?!!stau aici singurica intr-un colt cu un pahar de Zaraza (techilo, så cad jos cand am luat o gura de zaraza..am vrezut ca e vin ) si nu mai apare nimeni?! Liliac La multi ani!!!! www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
je e suficienta???
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.cordcenter.ro/gallery/image/1155.html" target="_blank">un vot, va rog, ca sa castige Falci o bicicleta