Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *148*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Doamnele din IOR cam cand va plimbati voi azi in parc?? Parca v-as face o vizita, dar eu ajung daca e pe la 11:30 ca trebuie musai sa plec de acasa, se baga careva?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

LA MULTI ANI LILIACULE DRAG! Sa ai parte de tot ce e bun in viata!

LA MULTI ANI STEFAN SI ANDREI! Sa cresteti mari, sanatorsi, frumosi si voiosi! Si La multi ani si Techilei!

Va fete dragi, am vazut ca au aparut Luto, Danutza, Bia, Delia....promit ca pe seara intru si eu sa va dau detalii despre Isabela si...of course sa petrecem in cinstea Lilianei!

O zi buna va doresc!

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Alex, eu azi la 5 tre sa ajung l adoctor, nu am cum sa vin in IOR. IL las pe Zgati la mama. Maine daca vrei, cu cea mai mare placere. Vedem ce zic si fetele. Bine, eu acum a`s pu`tea de dimineata`. MAi vedem, mai vorbim.

Pupici

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Doamnelor, va salut!

Nu pot sa stau departe, taman azi!

Liliana, mami, eu iti urez LA MULTE LUNITE!!! ca azi mai aduni la buchetul vietii (cum ar zice Luto ) ceva trandafirasi!Te pup, daca faci chef sa imi zici ca vin si cu ai mei. Sper ca e ok, da?

Bebe cu ochi (preferatul meu) si bebe cu falci, LA MULTI ANISORI!!!! Sa cresteti mari, sa cresteti frumos! Va pupa mama!

Si LA MULTI ANISORI si sarbatoritei de onoare Techila! Iti urez la cat mai multa voiosie, sa fii sanatoasa, sa ii ajuti pe aia micii sa se ridice in picioare si sa fii acolo lanaga ei, un pas in urma lor, sa cada pe moale, da?

Fetelor, va pup pe toate! Sunt bizi cu serviciul si ii mai astept si pe ai mei sa pice dintr-o clipa in alta. Dar va citesc, sunt pe aproape!

Noi suntem mai bine (doar ce am avut iar un moment vomitacios - Alex, draga mea, putem povesti pe tema asta FOR AGES... ca tot ziceai ca esti singura cu problema vomitatului). Noi nu putem continua diversificarea din cauza asta (vorba vine sa o continuam... ca la cat suntem de avansati... Orice incercam se lasa cu vomitat din ala cu sunete sa isi dea si sufletul (eu simt ca imi pierd ani din viata cand o aud..). Multumeste-i lui Dumnezeu ca mananca ceva. Ana nu mananca decat san in continuare si cereale (pe care a inceput sa le refuze, mai nou. Sunt disperata. ma tin insa pe baricade optimista, nu vreau sa cedez!!!). Iti povestesc asta nu sa minimizez problemuta ta, ci sa te incurajez. Sa stii ca se poate si mai rau... mult mai rau, din pacate. Nu vrei sa stii ce greutate avem noi... inca!

Cam atat! Revin. Sper.

Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

ce de sarbatoriti...io zic sa articulm un chef mare mare....

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

da! da! da! mare, mare, mare..dar, deseara, va rog io..sa aiba cine sta cu fata

Dana, mami cu multi pui, sa-ti traiasca feciorii (le-am vazut pozele de zilele trecute..sunt minunati! preferatul meu, bebe cu ochi..promit sa-i cumpar toate volumele de poezii) si mai ales, mandretea de fata!!!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Nela,mami,pupam dulce pe Anuska,imi pare tare rau ca ati avut iar probleme de sanatate .Sanatate multa

Pe cat eram de happy de dimineata,mi-a picat fata cand am aflat ca saptamana viitoare incep sesiunea

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

salutare, salutare!
in primul rand ... pentru toti sarbatoritii, mai mari sau mai mici , sa fiti sanatosi, fericiti si impliniti....

v-am urmarit zilele astea, dar de scris n-am avut timp ., de fiecare data se ivea altceva... acum am culcat puiutul si gata ...hop si eu la calculator... mai ales ca mi-am luat acumulatori noi la cam foto si am ce arata

si surpriza cu care venim noi este Andrei a zis MAMA si toata ziua ma striga prin casa, mai zice si BABA...e dulce rau de tot

mergem foarte bine, vrea numai sa mearga, e jale sa-l pui jos si de aici si lipsa mea de timp...

ce sa mai, imi aduc aminte ca acum doua saptamani ma plangeam ca nu face nimic... si acum vorbeste, merge, se ridica pe patut, daca sta in fundulet si se intinde dupa o jucarie, stie sa revina la loc, fara sa faca buf... Doamne ca nu-mi vine sa cred ...

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

am fost la piata..da! slava domunului au si frantujii piata..din aceea serioasa, cu tarabe si cu vanzatori care te imbie la cirese si capsuni;
aceasta a fost plimbarea Anei de dimineata..de la 8 la 9:30 ca s-a pus zapuseala..incredibil ce cald s-a facut dintr-o data! Luci te inteleg draga mea, si noi vom coace paine cat de curand...noroc cu storurile (sau cum le-o zice?!) din exterior pe care le tinem trase toata ziua..

Astazi, in cinstea lui Liliac, nu fac nimic..am gatit si am facut curat ieri..asa ca, in momentele cand pot, sunt cu voi..Doamne fereste sa ratez vreo poanta!

Alex scumpa mea, nici nu ma gandesc ca nu-i adevarat ceea ce spui..offf, no..nu stiu ce sa zic..chiar nu stiu...banuiesc ca cu greutatea sta bine; eu stii cum ii mai fac Anei cand nu vrea sa manance? o scot din scaun, o duc la salteluta, ne jucam si revenim la masa in jumate de ora-45 min...cateodata merge treaba si imi dau seama ca atunci cand nu vrea sa deschida gurita si intoarce capul, chiar nu-i trebuie..

Monikus te pup mami..imi pare rau pentru cazatura puiului; fetele au zis bine ce sa urmaresti; nu te invinovati (stiu ca-i greu) pentru ca de acum incolo cam tot asa va fi..bine, nu cu cazut din pat, dar se va lovi de diverse chestii, va plange..off! las' ca or merge ei in picioare si or invata sa se dea jos din patut singurei si cu mare grija

Nela draga mea...te admir, zau asa! ca-ti tii curajul si tonusul! te imbratisez mamicule si sper sa se termine odata greutatile cu papica puiului!
ioi, ce emotii cu venirea celor dragi! sunt tare curioasa de impresiile lor despre HK;

Fraguta...ne vedem deseara, da?

Cecilia ma bucur tare sa te vad

Uka acum merg la poze..mai, nu stiu ce sa zic de trezitul Carinosului...asa face si Ana..se trezeste, smiorcaie putin, papa un pic de sanuc, adoarme la loc..dau si eu vina pe dinti ca altceva, ce sa fie?

Monica ma bucur ca s-a reglat problema;

gata! wow! sunt si eu la zi??!! wow!

ma duc sa dau totusi cu un mop si apoi o las pe Ana sa dea luciu

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

si surpriza cu care venim noi este Andrei a zis MAMA si toata ziua ma striga prin casa, mai zice si BABA...e dulce rau de tot

Bravo Andrei!!!
ioi, ce frumosss!

gata,acuma chiar plec...

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

gasiti poze noi la semnatura, pentru doritoare....

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput